09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sen çok güzel bi kadınsın bi, kere,ben yakından gördüm bizzat :)orantılı bir vücudun var bi kere.tabii kilo vermek istiyorum desen daha da bi güzel olursun ama kendi kararın..böyle de çok tatlısın..

Geldim geldim
Çok yazmışsınız hepsini okumaya üşendim
Ne var ne yok

fallen cım cevap vermedin atladın sanırım,gelinlik işiyle falan mı uğraşıyosun tatlım?? çok güzel modeller var bu arada bayıldım bazılarına..

benimki yaptı böyle bişiy...

sen çok güzel bi kadınsın bi, kere,ben yakından gördüm bizzat :)orantılı bir vücudun var bi kere.tabii kilo vermek istiyorum desen daha da bi güzel olursun ama kendi kararın..böyle de çok tatlısın..

çoook teşekkür ederim. seninkilerde söylediğin kadar küçük değil diyerek noktayı koyarmışım
şaka bi yana teşekkür ediyorum canım çok saol aslında bikaç girişimim oldu ama uzun sürmedi. 42 bedenim çok zorlanmıyorum kıyafet konusunda da özel bi çabam yok yani şu an. 44 bedene çıkarsam şartları zorlarım ama

ha şimdi okumaya üşen gel burda detay iste di mi? sevgilim geldi yazdı kaçırdın hahahahhah allam hala gülüyorum :)))

Zaten ne çektiysem şu üşengeçliğimden çektim

Ama o kısmı gördüm (alıntı yapmışlar ya yeni.. )
Ooops noluyo didim
Sonra alt kısmı okudum, çaktım durumu

kızlar ders çalışmam lazım. bu nedenle kaçıyorum. öpüldünüzz
banada bol zihin açıklığı

bi an düşündüm o gün ne giymiştim diye.sanırım azıcık destek vardıbiraz da dekolte..

eee tabi ne kadar da olsa elmişinki gibi portakal da değil yani

Gofret şu an ki paylaşımına yetişemedim ama dha önce gördüğümden nasılsa güzeldir diye beğendim

Bugün görüş günü galiba bende özelde yüz görümlüğü almadan yüzümü gösterttim yine beleşe gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…