- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.209
- 1.423
- 60
ipekim ben zayıf höründüğüm fotoları koyuyorum tabikisi şişko halimi koyarmıyım hiçdüşün o gördüklerin zayıf (!) olanlar..
asıl sen çok incesin kuzum abes durmuyor diye. yoksa löp löp et doluyum
Geldim geldim
Çok yazmışsınız hepsini okumaya üşendim
Ne var ne yok
sende sigara da yok,ne yedin o kadar dünyaları heralde..
Ben NoBody'nin sevgilisiyim, şuan bunu yazdığımdan haberi yok, umarım benim bitanem bunu yazdım diye kızmaz..
neyse size onu ne kadar çok sevdiğimi anlatyım, o benim herşeyim, hayatımın anlamı, en değerlim. onu canımdan çok seviyorum, onun fotoğrafına her baktığımda kalbim pır pır atıyo, heycanlanıyorum, onu herşeyden, herkesden kıskanıyorum, sanırım ona aşığım. hergün saatlerce telefonda konuşuyoruz NOBODY'e her mesajda sevdiğimi söylüyorum. onu ailemle tanıştırıcam. ailesiyle tanısıcam. prensesim o benim, hayatımın kadını, canımın içi hatta dibi dibii.
NoBody'e AŞIĞIM..!!!
...diye yazan biri olmadı hiç, olursa polisi arayın ve sessizce yere yatın :))
Ps: Bi yerde gördüm kendime uydurdum, okuduktan sonra resmen gülme krizine girdim hahahahhahaha dağılın ben dağıldım çünkü hahahhahhaa
Geldim geldim
Çok yazmışsınız hepsini okumaya üşendim
Ne var ne yok
fallen cım cevap vermedin atladın sanırım,gelinlik işiyle falan mı uğraşıyosun tatlım?? çok güzel modeller var bu arada bayıldım bazılarına..
benimki yaptı böyle bişiy...
sen çok güzel bi kadınsın bi, kere,ben yakından gördüm bizzat :)orantılı bir vücudun var bi kere.tabii kilo vermek istiyorum desen daha da bi güzel olursun ama kendi kararın..böyle de çok tatlısın..
hayır bitanem evlenirsem model olsun diye araştırma yapıyorum
ha şimdi okumaya üşen gel burda detay iste di mi? sevgilim geldi yazdı kaçırdın hahahahhah allam hala gülüyorum :)))
gençliğim sirkecim :)
çoook teşekkür ederim. seninkilerde söylediğin kadar küçük değildiyerek noktayı koyarmışım
şaka bi yana teşekkür ediyorum canım çok saol aslında bikaç girişimim oldu ama uzun sürmedi. 42 bedenim çok zorlanmıyorum kıyafet konusunda da özel bi çabam yok yani şu an. 44 bedene çıkarsam şartları zorlarım ama
Gofret şu an ki paylaşımına yetişemedim ama dha önce gördüğümden nasılsa güzeldir diye beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?