09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu arada geçen benim kız diyor ki ben de annem gibi çoook güzel bi kadın olucam onun gibi İNCECİK!!!!! olucam artık çocuğum beni nası görüyorsa dedim senin o güzel gören gözlerini yerim ben

heheheheh ben de senden 5 fazlayım kuzum hiç dert ediyor muyum hayır üstelik 14 kilo vermeyi başararak bu hale düştüm bir 10 verip 70'i gördüğüm gün halay çekecem hastane önünde elimde mendille :)

sen de hiç göstermiyorsun canım ya

gofretimmmmm ben senı nasıl hayal etmiştim yaaaa
daha büyükk felan allahım çok tatlısın çıtırsın bitanemmmmm

bu arada geçen benim kız diyor ki ben de annem gibi çoook güzel bi kadın olucam onun gibi İNCECİK!!!!! olucam artık çocuğum beni nası görüyorsa dedim senin o güzel gören gözlerini yerim ben

Oyy yerim onu varyaaaa

sağolasın Hanım Abla......

Seni görmedim ama kesin çok hoş ve güzelsindir

Eki Görüntüle 807637

görmeyenler için işte ben
evlenmeden önce tabikiside :)

Gözükmüyorrr

Ben NoBody'nin sevgilisiyim, şuan bunu yazdığımdan haberi yok, umarım benim bitanem bunu yazdım diye kızmaz..

neyse size onu ne kadar çok sevdiğimi anlatyım, o benim herşeyim, hayatımın anlamı, en değerlim. onu canımdan çok seviyorum, onun fotoğrafına her baktığımda kalbim pır pır atıyo, heycanlanıyorum, onu herşeyden, herkesden kıskanıyorum, sanırım ona aşığım. hergün saatlerce telefonda konuşuyoruz NOBODY'e her mesajda sevdiğimi söylüyorum. onu ailemle tanıştırıcam. ailesiyle tanısıcam. prensesim o benim, hayatımın kadını, canımın içi hatta dibi dibii.

NoBody'e AŞIĞIM..!!!

...diye yazan biri olmadı hiç, olursa polisi arayın ve sessizce yere yatın :))

Ps: Bi yerde gördüm kendime uydurdum, okuduktan sonra resmen gülme krizine girdim hahahahhahaha dağılın ben dağıldım çünkü hahahhahhaa

Son düzenleme:
çalışmaya başlamak için erken değilmi bebeişim

ay başı gelsinde kayıt yenilicem bende
şuan harç param klalmadı
canım 27 si son diye biliyorum kayıt yenileme için ama sen bi bak istersen yinede. erken ama anca biter sınavdan öncede son bi okur geçerim. bitsinde kurtulayım daha uzatma şansım yok. paramda yok zamnımda..
heheheheh ben de senden 5 fazlayım kuzum hiç dert ediyor muyum hayır üstelik 14 kilo vermeyi başararak bu hale düştüm bir 10 verip 70'i gördüğüm gün halay çekecem hastane önünde elimde mendille :)
kuzum sen benden 10 da fazla olsan sendeki boy maşallah.. ben 1.63 üm düşün yani 65 bile değilim. senin ancak koltukaltına gelirim dert ediyormuyum etmiyorum tabiki bende.
şarkım: beni böyle seeeev sevecekkseen
..çok incesin piyo
çok düşüncelisin arkadaşım. bir moral oldu kii..
bu başka bir şey de inan senin üstünde abes durmuyor nedense 75 kilocuk.
ipekim ben zayıf höründüğüm fotoları koyuyorum tabikisi şişko halimi koyarmıyım hiç düşün o gördüklerin zayıf (!) olanlar..
asıl sen çok incesin kuzum abes durmuyor diye. yoksa löp löp et doluyum

valla ben anlamıştım bşiler olduğunu zaten üstü okumadan direkt altı okudum ve acı gerçekten sonra üstü bidaha okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…