09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çok mu ki kilon ipekcim??
evet hiç yararı yok hatta zararı var ama işte,bende kilo sorunu olmayınca pek tutmuyorum kendimi..hergün 1 çikolata en az yerim.sabah kalkınca yerim aç karnına bayılırım.yemekten sonra değil önce yerim zaten..ama şerbetli tatlı değğil,çikolatalı,sütlü tatlı severim..
bi de kerhane tatlısı dedikleri var ya ona bayılırım,hani halka tatlısı olan

Kızlar ya size bişi sorcam gelin hamamı var arkadaşın da benim kızları da götürsem sıcaktan bi haller olur mu acep???
sıcaktan değil de Allah korusun sabunlu ayaklarla yere düşebilirler mi :18: ikisine birden sulak ortamda sahip çıkmak zor olmaz mı?

gerçek kuzum, aç sözcü gazetesini manşette...

oha yaaaa. tubigem diye soru bankası hazırlayan yayıncı da sıru kitaplarına kürdistan haritası basmış. allah topunuzun belasını versin diyorum böylelerine..

geçen ben de bir yazı gördüm
mantık sizi A noktasından B noktasına götürür halay ise her yere imza:mahmut tuncer yazıyordu.

ay koptum hani bazen bdvde bana saydırıyolar ya aptal fln diye

o zaman su resmi koyasım geliyo

Dikkatli bak ama ve beni hayal et

sıcaktan değil de Allah korusun sabunlu ayaklarla yere düşebilirler mi :18: ikisine birden sulak ortamda sahip çıkmak zor olmaz mı?

Olmaz tüm ekip orada olacaz iki tef veririm ellerine birde kurnayı doldururum oynar dururlar da ben sıcaktan çekindim bunalırlar mı diye gideyim önden bi bakayım hamama antalyanın en iyi hamamı derler oraya hiç gitmedim ama bakıcam artık

quarta aslında 56-57 olarak seyrediyorum. ama doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanma oluyor. bel çevremde ve göbeğimde. bu da olduğundan fazla gösteriyor. yani 50 falan olabilsem ahhhhh

çok eğleniyorlar aslında. ben evde küveti doldurup içine sokuyorum kızımı. içerisi buhardan sıcak zaten. ay görsen çıkarken feryat figan. ama hamam olayı tabi buhar olarak çok yoğun yetişkinler bile zorlanıyor nefes alırken.

quarta aslında 56-57 olarak seyrediyorum. ama doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanma oluyor. bel çevremde ve göbeğimde. bu da olduğundan fazla gösteriyor. yani 50 falan olabilsem ahhhhh

Aynen ipekcim bende öyleyim,eski kiloma dönmek istiyorum şu anda 54 geliyorum gerçi

kızlar albüme resmimi koydum bakın haydi

Hmeen hemennnn

o da bir yerde okumuştur sirke.. yoksa mantık konusuyla bağlayamaz
aynştayntan esinlenmiş işte ha hayal ha halay demiş
bana takıl kuzum killerabs yapalım senle

Aynen ipekcim bende öyleyim,eski kiloma dönmek istiyorum şu anda 54 geliyorum gerçi

Hmeen hemennnn

aa sen iyisin abla ya bir de yaşın da büyük.. yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor sanki kalıplaşıyor artık.. yağ dokusunu bilirsin mesela kolların üst kısmında gençken o görüntü öyle değildir falan.

Yaş ilerledikçe zorlanıyorum artık,gerçi çok iştahli değilim bide dikkat ediyorum yediklerime eskiden 45 kiloydum alıyordum veriyordum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…