- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
quartam ben de her daim tatlı için hazır olanlardanım. kilo da bundan alıyorum zaten yoksa yemek yemesem tatlı yesem hayır demem.
dolaba koydum her ihtimale karşı daayine de her gün karar veriyorum bozuyorum gibi
dayanma sınırını zorla yememeye çalış. sonuçta vucutta bir halta yaramıyor bu tatlı. en azından yararlı tatlı ye az kalorili.
sıcaktan değil de Allah korusun sabunlu ayaklarla yere düşebilirler mi :18: ikisine birden sulak ortamda sahip çıkmak zor olmaz mı?Kızlar ya size bişi sorcam gelin hamamı var arkadaşın da benim kızları da götürsem sıcaktan bi haller olur mu acep???
gerçek kuzum, aç sözcü gazetesini manşette...
geçen ben de bir yazı gördüm
mantık sizi A noktasından B noktasına götürür halay ise her yere imza:mahmut tuncer yazıyordu.
sıcaktan değil de Allah korusun sabunlu ayaklarla yere düşebilirler mi :18: ikisine birden sulak ortamda sahip çıkmak zor olmaz mı?
çok mu ki kilon ipekcim??
evet hiç yararı yok hatta zararı var ama işte,bende kilo sorunu olmayınca pek tutmuyorum kendimi..hergün 1 çikolata en az yerim.sabah kalkınca yerim aç karnına bayılırım.yemekten sonra değil önce yerim zaten..ama şerbetli tatlı değğil,çikolatalı,sütlü tatlı severim..
bi de kerhane tatlısı dedikleri var ya ona bayılırım,hani halka tatlısı olan
kızlar albüme resmimi koydum bakın haydi
sıcaktan değil de Allah korusun sabunlu ayaklarla yere düşebilirler mi :18: ikisine birden sulak ortamda sahip çıkmak zor olmaz mı?
quarta aslında 56-57 olarak seyrediyorum. ama doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanma oluyor. bel çevremde ve göbeğimde. bu da olduğundan fazla gösteriyor. yani 50 falan olabilsem ahhhhh
Kızlarr selammm
aynştayntan esinlenmiş işte ha hayal ha halay demişo da bir yerde okumuştur sirke.. yoksa mantık konusuyla bağlayamaz
bana takıl kuzum killerabs yapalım senlequarta aslında 56-57 olarak seyrediyorum. ama doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanma oluyor. bel çevremde ve göbeğimde. bu da olduğundan fazla gösteriyor. yani 50 falan olabilsem ahhhhh
Aynen ipekcim bende öyleyim,eski kiloma dönmek istiyorum şu anda 54 geliyorum gerçi
Hmeen hemennnn
aöf canım ya. denetimden başladım. kredisi yüksek derslerde çalışayım yavaştan.
aa sen iyisin abla ya bir de yaşın da büyük.. yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor sanki kalıplaşıyor artık.. yağ dokusunu bilirsin mesela kolların üst kısmında gençken o görüntü öyle değildir falan.
ben kilomun 75 olduğunu söyleyeyimde sevinin azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?