- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Yerim senin masnıbir cek de bana gönder hamiline
Ben memurum kızım, masam da memur masası gibi oluriyi ki deri sümen yok masamda:)
ahahaha bizim misafirler de ayarcı
merhaba kızlar...
şadşadlşalşsdladlkadlalşdlşalşadlş Ayar Prensesi ahahahahahahha
Merhaba hoş geldin
Atara atar gidere gider bizde
abla bu nasıl kek yayanardağa benziyo ahahahha
abla bu nasıl kek yayanardağa benziyo ahahahha
eyvallah
kibarCIKahahahaha
ayıplı konu olunca hosuna gidiyo demi
şadşadlşalşsdladlkadlalşdlşalşadlş Ayar Prensesi ahahahahahahha
ya kuzum içindeki kakaolu kısmı Allah yazısına benzettim :18::18::18::18::18::18:
ya kuzum içindeki kakaolu kısmı Allah yazısına benzettim :18::18::18::18::18::18:
Hepinize hayirli cumalar diliyorum ve kahvemi icmye gidiorum...
Elmayra . Misafir olarak gorebilirsin béni Ama Ben eskiden beri taniyorum forum da :)
Cekirge. Yabanci derken hangi ulkeden??
höh :) cakmadımO dilimlenmiş hali, çaktın dimi
ÇOk SEVERİM AYIPLI ŞEYLERİ
Aynen bende farkettim
bU KEKİ BEN YAPTIM YANDADA VAV HARFİ VAR SANKİ
FALLEN SEN YAZIYI ALLAHA BENZETTİM DEYİNCE AKLIMA Bİ OLAY GELDİ,
BABANNEM VEFAT ETMİŞTİ 2 SENE ÖNCE... ONUN VEFATINDAN BİR SÜRE SONRA BAHÇESİNDEKİ FINDIKLARDAN TOPLAMIŞTIK BİRAZ...
BENİM İSMİMİ BİLİYORSUNUZ BURAYA YAZMIYORUM, HANİ TAZE FINDIĞI KIRINCA FINDIKTA KABUKTAN KALAN BİR KAHVERENGİ LEKE OLUR YA... sİZE YEMİN EDİYORUM FINDIKTA O KAHVERENGİ OLARAK İSMİM YAZIYORDU TÜRKÇE, HATTA BAŞ HARFİ BÜYÜK DİĞER HARFLER KÜÇÜKTÜ TÜRKÇE DİL KURALLARINA UYUMLUYDU
O FINDIĞIN RESMİNİ ÇEKTİM, GÖREN KİMSE İNANMADI SEN KENDİN YAPMIŞSIN BUNU DEDİLER... BARİZ İSMİM YAZIYORDU ÖYLE BENZETME FALAN DEĞİL... SAKLAYACAKTIM O FINDIĞI AMA NASIL MUHAFAZA EDEYİM Kİ? YEDİM BEN DE
Besmele cekip yaptiysan keki:)
Hérkes tutturamaz oyle Ama helal olsn
FALLEN SEN YAZIYI ALLAHA BENZETTİM DEYİNCE AKLIMA Bİ OLAY GELDİ,
BABANNEM VEFAT ETMİŞTİ 2 SENE ÖNCE... ONUN VEFATINDAN BİR SÜRE SONRA BAHÇESİNDEKİ FINDIKLARDAN TOPLAMIŞTIK BİRAZ...
BENİM İSMİMİ BİLİYORSUNUZ BURAYA YAZMIYORUM, HANİ TAZE FINDIĞI KIRINCA FINDIKTA KABUKTAN KALAN BİR KAHVERENGİ LEKE OLUR YA... sİZE YEMİN EDİYORUM FINDIKTA O KAHVERENGİ OLARAK İSMİM YAZIYORDU TÜRKÇE, HATTA BAŞ HARFİ BÜYÜK DİĞER HARFLER KÜÇÜKTÜ TÜRKÇE DİL KURALLARINA UYUMLUYDU
O FINDIĞIN RESMİNİ ÇEKTİM, GÖREN KİMSE İNANMADI SEN KENDİN YAPMIŞSIN BUNU DEDİLER... BARİZ İSMİM YAZIYORDU ÖYLE BENZETME FALAN DEĞİL... SAKLAYACAKTIM O FINDIĞI AMA NASIL MUHAFAZA EDEYİM Kİ? YEDİM BEN DE
geç oldu biraz ama :)
Eki Görüntüle 808337
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?