09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hepinize hayirli cumalar diliyorum ve kahvemi icmye gidiorum...
Elmayra . Misafir olarak gorebilirsin béni Ama Ben eskiden beri taniyorum forum da :)
Cekirge. Yabanci derken hangi ulkeden??

Hepinize hayirli cumalar diliyorum ve kahvemi icmye gidiorum...
Elmayra . Misafir olarak gorebilirsin béni Ama Ben eskiden beri taniyorum forum da :)
Cekirge. Yabanci derken hangi ulkeden??

Şaka yapıyorum ben aşkolsun
O dilimlenmiş hali, çaktın dimi
höh :) cakmadım

ya kuzum içindeki kakaolu kısmı Allah yazısına benzettim :18::18::18::18::18::18:

Ben benzetemedim

ÇOk SEVERİM AYIPLI ŞEYLERİ

Mesela nasıl seyleri

FALLEN SEN YAZIYI ALLAHA BENZETTİM DEYİNCE AKLIMA Bİ OLAY GELDİ,

BABANNEM VEFAT ETMİŞTİ 2 SENE ÖNCE... ONUN VEFATINDAN BİR SÜRE SONRA BAHÇESİNDEKİ FINDIKLARDAN TOPLAMIŞTIK BİRAZ...

BENİM İSMİMİ BİLİYORSUNUZ BURAYA YAZMIYORUM, HANİ TAZE FINDIĞI KIRINCA FINDIKTA KABUKTAN KALAN BİR KAHVERENGİ LEKE OLUR YA... sİZE YEMİN EDİYORUM FINDIKTA O KAHVERENGİ OLARAK İSMİM YAZIYORDU TÜRKÇE, HATTA BAŞ HARFİ BÜYÜK DİĞER HARFLER KÜÇÜKTÜ TÜRKÇE DİL KURALLARINA UYUMLUYDU

O FINDIĞIN RESMİNİ ÇEKTİM, GÖREN KİMSE İNANMADI SEN KENDİN YAPMIŞSIN BUNU DEDİLER... BARİZ İSMİM YAZIYORDU ÖYLE BENZETME FALAN DEĞİL... SAKLAYACAKTIM O FINDIĞI AMA NASIL MUHAFAZA EDEYİM Kİ? YEDİM BEN DE

AYYYYYY ben çok duygulanıyorum yaaaa ben rabbime kurban olayımmmmmm

Besmele cekip yaptiysan keki:)
Hérkes tutturamaz oyle Ama helal olsn

besmelesiz işe başlanmazki kuzummmm teşekkür ederim.

sen de yedin mi ahahahahahha ac

aferin beğendim derli toplu hatun severim sen de toparlamışsın ama Çek tozunu da almış ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…