09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam kızlar yemek faslımızda bitti. bol meyve aldık gelirken yeriz artık tatlı krizi zamanlarında
cutemom zammında iyiymiş canım hayırlı olsun. umarım ekimde daha çok olur.

piyoooş
sen yemeğe dışarımı çıkıosun ?
afyt olsun şekerim

canım kendıne edıyorsun sen mesleğini eline almış bır kadınsın sevmedığın bı ınsanla yaşamak zorunda değilsin
mselek her şey değiş işte katim. oğlum çok hassas bu konuda

öyle canım. amin inşallah

bana kalsa isterim ama oğlum var babam var, yani mümkün değil. bilmiyorum ben 2 gün iyi 5 gün küs kırgın, ot gibi sevmiyom ama katlanıyom . gittiği yere kadar

babalar neden böyle der ki anlamam..
calısıp çalışmadıgını bilmiyorum ama bence her kadın güçlüdür..

evet baba bi yere kadar ama bence sen daha önemlisin değerlisin
hm ayrılsan baban hep mi küs kalıcak hiç sanmam

herkeste işinden memnun Maşallahh , bi ben mi sıkıldımm, evliliğimde 1 yıl dolm adan istifa ediyim diyorum hani tazminat açısından az zaman kaldı

Sovr, sen nerede çalışıyorsun? İzmirli olunca iş sorun oluyor hep
Kesin dertlerimiz benzeşiyordur

kıs ne var 1,5 yıldır evli olanın çocuğu olmazmı bilimsel olarak 9 aylık evli olanın bile çocuğu olabilir
hatta dahada bilimsel olursa evli olmayanın bile çocuğu oluyor

Olur elbet de ben son bir KPSS şansımı daha kullanmak istiyorum.
Bebek olursa hiç çalışamam.

babmdan önce oğlum geliyo babamda yaşlı. benim yüyümden bişey olur falan allah korusun, kaldıramam bunu

cariie ye boşan falan diyenleri anlamıyorum. yani tmam söylenir ama üslup hoş değil.. kendisininde çok mantıklı konuştuğuna inanmıyorum şu anda aman bana kocamı yok şeklinde söylüyorya. bazı şeyler gidince kıymete biniyor. şimdi böyle söyler ama gidince özlerr..

İşinden memnun olan bi ben mi varım acabağsı :)

Dünyaya tekrar gelsem yine memur olurdum :)

Bilgisayarım, telefonum, masam, imza föylerim ve ben

Sovr, sen nerede çalışıyorsun? İzmirli olunca iş sorun oluyor hep
Kesin dertlerimiz benzeşiyordur

Olur elbet de ben son bir KPSS şansımı daha kullanmak istiyorum.
Bebek olursa hiç çalışamam.

bi atık geri dönüşüm firmasındayım ışıkkentte 6 yıldır burdayım şirket kurulduğundan beri ha kapandı kapğancak 6 yıl oldu ama maddi anlamda da sıfıra geldi artık kapanışa az kaldı ama ben şimdiden istifa ediyim diyorum evlilik sebebiyle

oğlun kaç yaşında ?
11 i doldurcak haizranda
oğlun sana teşekkürmü edecek snaıyorsun sevmediğin bı adama katlandığı için

bence buaralar kafan karışmış senın arada oluyor kızıyor uzaklaşıyor ınsan

etmez tabi , çekilir köşesine kendi hayatını yaşar ama bugün yaptığımız yanlış bişeyden bi etkilenirse ben kendimi suçlu hissederim. eşim asla boşanma taraftarı değil bu yüzden ılımlı yaklaşmaz. bu konu açılsa çok fena olur. o yüzden boşanma olsa çok patırtılı gürültülü olur o zamnda çocukların psikolojisi eline sağlık

Keride söyle bir durum var cnm, cok üzgün inanılmaz üzgün ama işi gırgıra vuruyo.

Onun yazdıklarının alt metinlerini okuyorum ben, caresizlik dolu. Cıkmaza girmiş.

piyoooş
sen yemeğe dışarımı çıkıosun ?
afyt olsun şekerim

ruh halime göre değişiyor canım.. bugün işim vardı çıktım. normalde pek sevmiyorum çıkmayı. çok kalabalık burası insanlar üstüme üstüme geliyor sanki ama her gün çıktığımda olur 1 ay çıkmadığımda

ahh sen o boşan yorumlarını elmişin konusunda görecektın
parçala onu şeklindeki mjslar topiğin yarısını oluştuyordu sevıyoruz gazı

hatta bende o konuda bukadar gaz vermeyın belki siniri geçer affetmek ister demiştim

elimişte bana ben kımseden etkılenmem demişti

memurlar bana zombi gibi geliyo , ayrıca her memur birbirine benziyo ,

ama bence sen memur olarak doğmamışsın şartlar işte sen bence mimar falan olmalıydın pek havalı

2 kere okudum bunları senmi yazdın diye

kesinlikle memur olmazdım az daha okur skiper olurdum ahh ah içimd ekaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…