09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bana git katil ol, nasıl oturuyorsun orda, ben senin yerinde olsam coktan vurmuştum diyenler vardı Ayaküstü hapse düşcektim gaza gelseydim

oğlun sana teşekkürmü edecek snaıyorsun sevmediğin bı adama katlandığı için

bence buaralar kafan karışmış senın arada oluyor kızıyor uzaklaşıyor ınsan

belki teşekkür etmicek katii
ama boşanmış olsa ilerde sorcak anne babama neden katlanmadın neden boşandı sana ne yaptıki diye
oda söyleyince şöyle odundu böyle kalastı diye
bunun içinmi yani bu yüzdenmi ben babasız büyüdüm diyebilecek
bence der yani

hiç sevmıyorsan katlanma ne olursa olsun sevgısız bı ortamda buyumekte çocuğun psikolojisini etkıler

yenı oldumda bı konuvardı annemle babamın seslerını duydum gece dıye anladığın mevzu birisi yazmış ne hoşyaa keşke bende bılsem bırbırlerınıs evdıklerını hala bırlıkte olduklarını

kendımı bıldım bıleli ayrı yatıyorlar demişti nasıl etkılenmişse artık

İşinden memnun olan bi ben mi varım acabağsı :)

Dünyaya tekrar gelsem yine memur olurdum :)

Bilgisayarım, telefonum, masam, imza föylerim ve ben

bizede kısmet olur inşallah... ama çok zor (
kıçını kaşı bebeğim nazar değmesin.

sen şimdi 9-5 çalışıyorsundur
birde hafta sonu evdesindir de hıııı

Özelde calısırken de haftasonları calısmazdım be brcm :) Sabah 08,30 ama akşamı belli değil işte, patron ne zaman cık git defol derse

memurlar bana zombi gibi geliyo , ayrıca her memur birbirine benziyo ,

ama bence sen memur olarak doğmamışsın şartlar işte sen bence mimar falan olmalıydın pek havalı

kesinlikle memur olmazdım az daha okur skiper olurdum ahh ah içimd ekaldı

Yok la kücükken bana sorarlardı ne olcan diye memur derdim Babam yüzünden herhalde. Yani yüksek mühendiste olsam yine 657 olurdum kanımca

Keride söyle bir durum var cnm, cok üzgün inanılmaz üzgün ama işi gırgıra vuruyo.

Onun yazdıklarının alt metinlerini okuyorum ben, caresizlik dolu. Cıkmaza girmiş.
çok üzülüyorum boşanmasına. yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem. ben bile bu kadar zor atlattıysam ki beni tanıyan herkes çok güçlü olduğumu söylüyordu.. diğerleri ne yapsın. dışarı herkes güçlü görünür ama herkes içinde yaşadığını kendisi bilir.. çok zorr...

konumu açmış elmiş aldatmış ama onunki o başka bir durum. benimde ani karar verdiniz bence falan demişlerdi. ama yaşadıklarımı düşündükçe geç bile kalmışım diyorum. ama şükrediyorum. iyi ki boşanmışım. çünkü ben birde çocuk düşünmeye başlamıştım. hemde mutsuz bir evliliğin üstüne. düşünsene ...
hep çocuğumuz olunca değişicem falan diyor. mahkeme sonunda gel çocuk yapalım hamileymişim barıştık deriz diyor. bunları iyi niyetle söylüyor olabilir ama başkalarına beni ne duruma sokacağını düşünmüyor. çocuk mecburen kabul etti gibi olacaktım.
çok şükür Allahıma. beni hiç pişman etmedi etmesinde inşallah. iyi ki boşanmışım şimdi kendimim. mutluyum, rahatım, huzurluyum..

Bana git katil ol, nasıl oturuyorsun orda, ben senin yerinde olsam coktan vurmuştum diyenler vardı Ayaküstü hapse düşcektim gaza gelseydim
yok canımallah alla

tabiki etkileniyo bende hep seninle aynı şeyleri savundum ama işte ya daha beteri olursa diye düşünmeeden edemiyo insan.

ben oğluma soruyorum bazen ne olacak diye
bana diyoki allah beni ne yaparsa o olurum diyor çok kaderci çooooooookkkkkkk

sadece üniv. okurdum ben en cok bunun eksikliğini görüyorum bana direk hangi üniv. diyorlar..
acıktan diyorum
lise mezunuyum ama müşteri ilişkileri sorumlusuyum diyemiyorum...

yok canımallah alla

tabiki etkileniyo bende hep seninle aynı şeyleri savundum ama işte ya daha beteri olursa diye düşünmeeden edemiyo insan.

senin oğlunun yaşları çok tehlikeli datlu psikoloji açısından sen bizden iyi bilirsin oğlunun duygularını ve evinin yapısını
nasıl daha huzurlu olacaksan öyle davranmalısın

ben bu yüzden eşlerle iligli konu açma taraftarı değilim
gaza gelip çok şey yapabilir insan

O zaman herkes izindeydi, burda bir basımaydım, cıkamıyorum da, delirecektim, ne olduğunu anlayamadım, şaka sandım. Caresizlikten buraya sarıldım.

Yaşamayan bilemez. İğrenc bir sürec

yok canımallah alla

Şaka yapmıyorum yaa, özelden yazılan mesajları görmeniz lazımdı.

Yakın arkadaşlarım, sakin ol elmi biraz bekle boşan ama sakın aleyhine bişi yapma fln dediler.

parçala behçett sende o ışığı gördüler demekki

kızımmmm kesin gördüler

ben oğluma soruyorum bazen ne olacak diye
bana diyoki allah beni ne yaparsa o olurum diyor çok kaderci çooooooookkkkkkk

ahahaha cok sevimli bi cvp

ohh bende hafta sonu evimde olucağım bir iş isiyorum canım ya yada 12 de cıkabileceğim
taaaa 5 te cıkıyorum burdan tabee bnm cıkmam 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…