ahh sen o boşan yorumlarını elmişin konusunda görecektın
parçala onu şeklindeki mjslar topiğin yarısını oluştuyordu sevıyoruz gazı
hatta bende o konuda bukadar gaz vermeyın belki siniri geçer affetmek ister demiştim
elimişte bana ben kımseden etkılenmem demişti
oğlun sana teşekkürmü edecek snaıyorsun sevmediğin bı adama katlandığı için
bence buaralar kafan karışmış senın arada oluyor kızıyor uzaklaşıyor ınsan
11 i doldurcak haizranda
etmez tabi , çekilir köşesine kendi hayatını yaşar ama bugün yaptığımız yanlış bişeyden bi etkilenirse ben kendimi suçlu hissederim. eşim asla boşanma taraftarı değil bu yüzden ılımlı yaklaşmaz. bu konu açılsa çok fena olur. o yüzden boşanma olsa çok patırtılı gürültülü olur o zamnda çocukların psikolojisi eline sağlık
İşinden memnun olan bi ben mi varım acabağsı :)
Dünyaya tekrar gelsem yine memur olurdum :)
Bilgisayarım, telefonum, masam, imza föylerim ve ben
sen şimdi 9-5 çalışıyorsundur
birde hafta sonu evdesindir de hıııı
memurlar bana zombi gibi geliyo , ayrıca her memur birbirine benziyo ,
ama bence sen memur olarak doğmamışsın şartlar iştesen bence mimar falan olmalıydın pek havalı
kesinlikle memur olmazdımaz daha okur skiper olurdum ahh ah içimd ekaldı
Bana git katil ol, nasıl oturuyorsun orda, ben senin yerinde olsam coktan vurmuştum diyenler vardıAyaküstü hapse düşcektim gaza gelseydim
bizede kısmet olur inşallah... ama çok zor(
kıçını kaşı bebeğim nazar değmesin.
Bana git katil ol, nasıl oturuyorsun orda, ben senin yerinde olsam coktan vurmuştum diyenler vardıAyaküstü hapse düşcektim gaza gelseydim
çok üzülüyorum boşanmasına. yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem. ben bile bu kadar zor atlattıysam ki beni tanıyan herkes çok güçlü olduğumu söylüyordu.. diğerleri ne yapsın. dışarı herkes güçlü görünür ama herkes içinde yaşadığını kendisi bilir.. çok zorr...Keride söyle bir durum var cnm, cok üzgün inanılmaz üzgün ama işi gırgıra vuruyo.
Onun yazdıklarının alt metinlerini okuyorum ben, caresizlik dolu. Cıkmaza girmiş.
ahh sen o boşan yorumlarını elmişin konusunda görecektın
parçala onu şeklindeki mjslar topiğin yarısını oluştuyordu sevıyoruz gazı
hatta bende o konuda bukadar gaz vermeyın belki siniri geçer affetmek ister demiştim
elimişte bana ben kımseden etkılenmem demişti
yok canımBana git katil ol, nasıl oturuyorsun orda, ben senin yerinde olsam coktan vurmuştum diyenler vardıAyaküstü hapse düşcektim gaza gelseydim
hiç sevmıyorsan katlanma ne olursa olsun sevgısız bı ortamda buyumekte çocuğun psikolojisini etkıler
yenı oldumda bı konuvardı annemle babamın seslerını duydum gece dıye anladığın mevzu birisi yazmış ne hoşyaa keşke bende bılsem bırbırlerınıs evdıklerını hala bırlıkte olduklarını
kendımı bıldım bıleli ayrı yatıyorlar demişti nasıl etkılenmişse artık
hee bide benı terslıyonn
zibidi senınle fıkırlerımızçok uyuyoryahuzurlu ama ayrı anne baba mı
yoksa huzursuz yüzleri gülmeyen anne ve babamı?
bence birincisi..
neye katlanmak nicin katlanmak..
Özelde calısırken de haftasonları calısmazdım be brcm :) Sabah 08,30 ama akşamı belli değil işte, patron ne zaman cık git defol derse
Yok la kücükken bana sorarlardı ne olcan diye memur derdimBabam yüzünden herhalde. Yani yüksek mühendiste olsam yine 657 olurdum kanımca
yok canımallah alla
tabiki etkileniyo bende hep seninle aynı şeyleri savundum ama işte ya daha beteri olursa diye düşünmeeden edemiyo insan.
ben bu yüzden eşlerle iligli konu açma taraftarı değilim
gaza gelip çok şey yapabilir insan
çok üzülüyorum boşanmasına. yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem. ben bile bu kadar zor atlattıysam ki beni tanıyan herkes çok güçlü olduğumu söylüyordu.. diğerleri ne yapsın. dışarı herkes güçlü görünür ama herkes içinde yaşadığını kendisi bilir.. çok zorr...
konumu açmış elmişaldatmış ama onunki o başka bir durum. benimde ani karar verdiniz bence falan demişlerdi. ama yaşadıklarımı düşündükçe geç bile kalmışım diyorum. ama şükrediyorum. iyi ki boşanmışım. çünkü ben birde çocuk düşünmeye başlamıştım. hemde mutsuz bir evliliğin üstüne. düşünsene ...
hep çocuğumuz olunca değişicem falan diyor. mahkeme sonunda gel çocuk yapalım hamileymişim barıştık deriz diyor. bunları iyi niyetle söylüyor olabilir ama başkalarına beni ne duruma sokacağını düşünmüyor. çocuk mecburen kabul etti gibi olacaktım.
çok şükür Allahıma. beni hiç pişman etmedi etmesinde inşallah. iyi ki boşanmışım şimdi kendimim. mutluyum, rahatım, huzurluyum..
yok canımallah alla
tabiki etkileniyo bende hep seninle aynı şeyleri savundum ama işte ya daha beteri olursa diye düşünmeeden edemiyo insan.
parçala behçettsende o ışığı gördüler demekki
ben oğluma soruyorum bazen ne olacak diye
bana diyoki allah beni ne yaparsa o olurum diyorçok kaderci çooooooookkkkkkk
Özelde calısırken de haftasonları calısmazdım be brcm :) Sabah 08,30 ama akşamı belli değil işte, patron ne zaman cık git defol derse
Yok la kücükken bana sorarlardı ne olcan diye memur derdimBabam yüzünden herhalde. Yani yüksek mühendiste olsam yine 657 olurdum kanımca
zibidi senınle fıkırlerımızçok uyuyorya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?