Özelde calısırken de haftasonları calısmazdım be brcm :) Sabah 08,30 ama akşamı belli değil işte, patron ne zaman cık git defol derse
Yok la kücükken bana sorarlardı ne olcan diye memur derdimBabam yüzünden herhalde. Yani yüksek mühendiste olsam yine 657 olurdum kanımca
ben oğluma soruyorum bazen ne olacak diye
bana diyoki allah beni ne yaparsa o olurum diyorçok kaderci çooooooookkkkkkk
benimd eiçimd ekaldı okumak. o yüzden ömürümün sonun akdar ünv okuyacam.sadece üniv. okurdum ben en cok bunun eksikliğini görüyorum bana direk hangi üniv. diyorlar..
acıktan diyorum
lise mezunuyum ama müşteri ilişkileri sorumlusuyum diyemiyorum...
2 kere okudum bunları senmi yazdın diye
benim oğlumda çöpcü olucakmıs yada lastikçiben oğluma soruyorum bazen ne olacak diye
bana diyoki allah beni ne yaparsa o olurum diyorçok kaderci çooooooookkkkkkk
O zaman herkes izindeydi, burda bir basımaydım, cıkamıyorum da, delirecektim, ne olduğunu anlayamadım, şaka sandım. Caresizlikten buraya sarıldım.
Yaşamayan bilemez. İğrenc bir sürec
Şaka yapmıyorum yaa, özelden yazılan mesajları görmeniz lazımdı.
Yakın arkadaşlarım, sakin ol elmi biraz bekle boşan ama sakın aleyhine bişi yapma fln dediler.
kızımmmm kesin gördüler
ahahaha cok sevimli bi cvp
zibidi senınle fıkırlerımızçok uyuyorya
..
konumu açmış elmişaldatmış ama onunki o başka bir durum. benimde ani karar verdiniz bence falan demişlerdi. ama yaşadıklarımı düşündükçe geç bile kalmışım diyorum. ama şükrediyorum. iyi ki boşanmışım. çünkü ben birde çocuk düşünmeye başlamıştım. hemde mutsuz bir evliliğin üstüne. düşünsene ...
hep çocuğumuz olunca değişicem falan diyor. mahkeme sonunda gel çocuk yapalım hamileymişim barıştık deriz diyor. bunları iyi niyetle söylüyor olabilir ama başkalarına beni ne duruma sokacağını düşünmüyor. çocuk mecburen kabul etti gibi olacaktım.
çok şükür Allahıma. beni hiç pişman etmedi etmesinde inşallah. iyi ki boşanmışım şimdi kendimim. mutluyum, rahatım, huzurluyum..
ben hep spiker demiştim
çok tatlı ya , bugün sitede gördüm bi yazı hoşuma gitti. akşam oğluma deneyecem evde
benimd eiçimd ekaldı okumak. o yüzden ömürümün sonun akdar ünv okuyacam.
İşinden memnun olan bi ben mi varım acabağsı :)
Dünyaya tekrar gelsem yine memur olurdum :)
Bilgisayarım, telefonum, masam, imza föylerim ve ben
bi atık geri dönüşüm firmasındayım ışıkkentte 6 yıldır burdayım şirket kurulduğundan beri ha kapandı kapğancak 6 yıl oldu ama maddi anlamda da sıfıra geldi artık kapanışa az kaldı ama ben şimdiden istifa ediyim diyorum evlilik sebebiyle
biraz daha sakin olmayı başarabiirm inşallah canım. tek istediğim busenin oğlunun yaşları çok tehlikeli datlu psikoloji açısından sen bizden iyi bilirsin oğlunun duygularını ve evinin yapısını
nasıl daha huzurlu olacaksan öyle davranmalısın
benim oğlumda çöpcü olucakmıs yada lastikçi
zibidininde çoook yakısıklı oğluşu var
ikinizde oğlan anası katiem :)
farkındayım..
kaderdaşmıyız acaba
medeni durum ?
Ben de memur olucam ben de
Aynı işi yapıyoruz diye tahmin ediyorum
aslında Elmy ama ben özel sektörün iğrenç
ellerindeyim
bir sendikam bile yok
Sen peki Işıkkent'e yakın mı oturuyorsun. Uzak bir yer sonuçta...
Allah yardımcın olsun sovr. Umarım hakkını da alarak ayrılırsın oradan...
Hem gerçekten evlilik mazeretini kaçırma, ben pişmanım kaçırdığıma...
bir ortak nokta dahazibidininde çoook yakısıklı oğluşu var
ikinizde oğlan anası katiem :)
cok zor bir süreç boşanma süreci kesin 10 sene yaşlanmışımdır.çok üzülüyorum boşanmasına. yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem. ben bile bu kadar zor atlattıysam ki beni tanıyan herkes çok güçlü olduğumu söylüyordu.. diğerleri ne yapsın. dışarı herkes güçlü görünür ama herkes içinde yaşadığını kendisi bilir.. çok zorr...
konumu açmış elmişaldatmış ama onunki o başka bir durum. benimde ani karar verdiniz bence falan demişlerdi. ama yaşadıklarımı düşündükçe geç bile kalmışım diyorum. ama şükrediyorum. iyi ki boşanmışım. çünkü ben birde çocuk düşünmeye başlamıştım. hemde mutsuz bir evliliğin üstüne. düşünsene ...
hep çocuğumuz olunca değişicem falan diyor. mahkeme sonunda gel çocuk yapalım hamileymişim barıştık deriz diyor. bunları iyi niyetle söylüyor olabilir ama başkalarına beni ne duruma sokacağını düşünmüyor. çocuk mecburen kabul etti gibi olacaktım.
çok şükür Allahıma. beni hiç pişman etmedi etmesinde inşallah. iyi ki boşanmışım şimdi kendimim. mutluyum, rahatım, huzurluyum..
ayıplı bişise söyle nolurlaa elminin keyfimi kaçtı bana mı öyle geliyoo ,
böyle durumlarda elmi güldürmek için tek bişi geliyo aklımaaa
söyliyimmi
not : ayıplı değil
rabbim sana da nasip etsin inşallah canıııııııım
sanmıyorumya kardeşim yok benımevliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?