FALLEN SEN YAZIYI ALLAHA BENZETTİM DEYİNCE AKLIMA Bİ OLAY GELDİ,
BABANNEM VEFAT ETMİŞTİ 2 SENE ÖNCE... ONUN VEFATINDAN BİR SÜRE SONRA BAHÇESİNDEKİ FINDIKLARDAN TOPLAMIŞTIK BİRAZ...
BENİM İSMİMİ BİLİYORSUNUZ BURAYA YAZMIYORUM, HANİ TAZE FINDIĞI KIRINCA FINDIKTA KABUKTAN KALAN BİR KAHVERENGİ LEKE OLUR YA... sİZE YEMİN EDİYORUM FINDIKTA O KAHVERENGİ OLARAK İSMİM YAZIYORDU TÜRKÇE, HATTA BAŞ HARFİ BÜYÜK DİĞER HARFLER KÜÇÜKTÜ TÜRKÇE DİL KURALLARINA UYUMLUYDU
O FINDIĞIN RESMİNİ ÇEKTİM, GÖREN KİMSE İNANMADI SEN KENDİN YAPMIŞSIN BUNU DEDİLER... BARİZ İSMİM YAZIYORDU ÖYLE BENZETME FALAN DEĞİL... SAKLAYACAKTIM O FINDIĞI AMA NASIL MUHAFAZA EDEYİM Kİ? YEDİM BEN DE
Kadiş akşam 8 de tahliye oluyormuş
Kadiş akşam 8 de tahliye oluyormuş
çekmiştim vardı resmi ama sildim mi bilmiyorum ki görmedim uzun zamandır klasörlerde falan :26:nick, resmini çekseydin keşke :26:
yemeyip napcaktım, babannemin özel ikramı dedim yedim :dsen de yedin mi ahahahahahha ac :d
yok yok uzun değil :)adiniz uzun bisey demeyin tam sok olcam.........................
aaa 1 günmüymüş banı
masayı temizlemek vakit alıyor sen de haklısın
aferin beğendimderli toplu hatun severim sen de toparlamışsın ama Çek tozunu da almış ahahah
Suclari ne banlananlarin
albüm yapayım bari ben..sizde muhabbet akmıyo bugün :):) onla uğraşım bari
Suclari ne banlananlarin
albüm yapayım bari ben..sizde muhabbet akmıyo bugün :):) onla uğraşım bari
yemeyip napcaktım, babannemin özel ikramı dedim yedim :d
ben yerimde değildim canlarım :) kendime laf ettirmem uleyynnnnnnnnnnn
kadir kurt a aman deli kadire bağlatmayın beniiiiiii
Ya kacak sigara iciyorum epeydir, dün değiştirdim iğrenc ayak gibi kokuyo :) Gitsem değiştirir mi amca acaba. Gerçi orda her an bana tecavüz edeceklermiş gibi duruyo
Sigarayı bırak
Kuru üzümle leblebi ye
Onlarla sigara aynı sey mi? hadi patlıcan desen anlarım :d objektif yorumlar yap
Onlarla sigara aynı sey mi? hadi patlıcan desen anlarım :d objektif yorumlar yap
Ya kacak sigara iciyorum epeydir, dün değiştirdim iğrenc ayak gibi kokuyo :) Gitsem değiştirir mi amca acaba. Gerçi orda her an bana tecavüz edeceklermiş gibi duruyo
kaçak hiç içmedim. en ilginç olayım yurtdışından tütün ve kağıt alıp sarmak olmuştu ama kapatırkende heryerde yalanmıyor meret. bıraktım öyle olunca onuYa kacak sigara iciyorum epeydir, dün değiştirdim iğrenc ayak gibi kokuyo :) Gitsem değiştirir mi amca acaba. Gerçi orda her an bana tecavüz edeceklermiş gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?