Sigarayı Bırakmanın Zararları :)) BU YAZIYI OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUMÖZELLİKLE SİGARA İÇENLER
KABAK ÇEKİRDEĞİ YE
ELMOŞ SEN SİGARAYI BIRAKMANIN ZARARLARI DİYE Bİ YAZI VAR OKUDUN MU :d:d:d
Muhahaha
Ben o konuya gelemedim griydim ama duydum
fenamı olur
çocuk istemiyormusun
kaçak hiç içmedim. en ilginç olayım yurtdışından tütün ve kağıt alıp sarmak olmuştu ama kapatırkende heryerde yalanmıyor meret. bıraktım öyle olunca onu
şu anda da mentollü içiyorum bende çok azalttım. normalde günde 10 u geçiyordu. çarş 2 perş 5 içtim. kendimi tebrik ederim
ne içiyosun sen?
Bugün Cuma
Erkekler Cuma'ya gider, hem hava da serin
Çıkasım yok
Öğlen için kendime çok güzel mamalar sipariş ettim
bende geldim bendee
ben de 3 günde bi paket alıyorum , mesela bayram tatili falan oluyo 4 gün yada 9 gün o zamanlar tatil bitene kadar hiç içmiyorum
canım istemiyoo
boşta kalınca canım istiyo, ous bilmiyo içtiğimi belkide ondan o yokken içesim geliyo o varken içemiyom
ayrıca elmm kaçak nası içiyosun zehir gibi iyice, bi kere içmiştimde boğazım acımıştı
elmiii neden kaçak içiyorsun?
bende geldim bendee
ben de 3 günde bi paket alıyorum , mesela bayram tatili falan oluyo 4 gün yada 9 gün o zamanlar tatil bitene kadar hiç içmiyorum
canım istemiyoo
boşta kalınca canım istiyo, ous bilmiyo içtiğimi belkide ondan o yokken içesim geliyo o varken içemiyom
ayrıca elmm kaçak nası içiyosun zehir gibi iyice, bi kere içmiştimde boğazım acımıştı
anlamıyo mu ya :44: benim ablam bile anlıyo. benmi beceriksizim acaba :44:
bendeimkide 9 tl. param yetmediği için azaltıyorum valla yoksa meraklısı değilim. ben bulgaristan göçmeniyim söylemişmiydimBen önceden haftada en fazla 2 paket alırdım. Boşandığımdan beri cılkını cıkardım. Günde 1 paket iciyorum 8 liradan hesaplayın. Epey dokunuyor bi arkadaşım kacak iciyorum dedi. Slim. 2,5 lira :) bulgar tobakooo
Ben önceden haftada en fazla 2 paket alırdım. Boşandığımdan beri cılkını cıkardım. Günde 1 paket iciyorum 8 liradan hesaplayın. Epey dokunuyor bi arkadaşım kacak iciyorum dedi. Slim. 2,5 lira :) bulgar tobakooo
bendeimkide 9 tl. param yetmediği için azaltıyorum valla yoksa meraklısı değilim. ben bulgaristan göçmeniyim söylemişmiydimbulgarların hiçbişeyini yemem içmem ben sevmiyorum onları hem beni zehileyecekler hemde paramı kazanacaklar amerikayıda sevmem ama british tobaco canım ciğerimm
harbiden asgari ücretim üçte biri nerdeyse, sen en iyisi normal sigaraya geçip azaltmaya başla
işe iki günde bi paketle başlayabilirsin , hepsi zararlıda çok zararlı onlar ya, hele kışın daha fena anlıyo insan öksürük falan
yaşlı dedeler gibihıık tühh
kaçak içip çok içeceğine az iç normal al iç.Ben önceden haftada en fazla 2 paket alırdım. Boşandığımdan beri cılkını cıkardım. Günde 1 paket iciyorum 8 liradan hesaplayın. Epey dokunuyor bi arkadaşım kacak iciyorum dedi. Slim. 2,5 lira :) bulgar tobakooo
benim teyzeler de annemden saklıyorlar güya sakız çiğnmeler vs ama annem anannem cümle alem biliyor bilmezlikten geliyor yanımızda içmsin ortalık dumana gitmesin diye. Sen neden saklıyorsun ki?gündüz işyerinde içiyorum mesela , işten çıkarken dişlerimi fırçalıyorum
e ve gidip hemen yemek yapim diye koşturuyorum sonra yemek ye bulaşıl derken epey vakit geçmiş oluyo
anlamıyo yani, bazen ufaktan anlayınca da işyerinde içerd eiçiyo kimi patron üstüme sinmiştir diyorum bişi demiyo
kaçak içip çok içeceğine az iç normal al iç.
benim teyzeler de annemden saklıyorlar güya sakız çiğnmeler vs ama annem anannem cümle alem biliyor bilmezlikten geliyor yanımızda içmsin ortalık dumana gitmesin diye. Sen neden saklıyorsun ki?
kaçak içip çok içeceğine az iç normal al iç.
benim teyzeler de annemden saklıyorlar güya sakız çiğnmeler vs ama annem anannem cümle alem biliyor bilmezlikten geliyor yanımızda içmsin ortalık dumana gitmesin diye. Sen neden saklıyorsun ki?
sen koca bulunce çok şey düzene girecek sanki elm hayatındaa
İnşallh hayırlısı biri gelir ayağını yerden keserverdiğin değeri hakeder, seni senin onu sevdiğinden kat kat sever
Birinin nişanlısı yüzüne tükürmüş :120: ne yapsam diye soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?