09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende geldim bendee

ben de 3 günde bi paket alıyorum , mesela bayram tatili falan oluyo 4 gün yada 9 gün o zamanlar tatil bitene kadar hiç içmiyorum

canım istemiyoo

boşta kalınca canım istiyo, ous bilmiyo içtiğimi belkide ondan o yokken içesim geliyo o varken içemiyom

ayrıca elmm kaçak nası içiyosun zehir gibi iyice, bi kere içmiştimde boğazım acımıştı

KABAK ÇEKİRDEĞİ YE

ELMOŞ SEN SİGARAYI BIRAKMANIN ZARARLARI DİYE Bİ YAZI VAR OKUDUN MU :d:d:d

Okudum bu yüzden hic denemedim bırakmayı

Muhahaha

Ben o konuya gelemedim griydim ama duydum

Hepimiz ban yedik o gün

fenamı olur

çocuk istemiyormusun

İstiyorum da kimden yapıcam

Bugün Cuma
Erkekler Cuma'ya gider, hem hava da serin
Çıkasım yok
Öğlen için kendime çok güzel mamalar sipariş ettim

Ne söyledin. Ben ne yesem

elmiii neden kaçak içiyorsun?

Ben önceden haftada en fazla 2 paket alırdım. Boşandığımdan beri cılkını cıkardım. Günde 1 paket iciyorum 8 liradan hesaplayın. Epey dokunuyor bi arkadaşım kacak iciyorum dedi. Slim. 2,5 lira :) bulgar tobakooo

Son düzenleme:

anlamıyo mu ya :44: benim ablam bile anlıyo. benmi beceriksizim acaba :44:

anlamıyo mu ya :44: benim ablam bile anlıyo. benmi beceriksizim acaba :44:

gündüz işyerinde içiyorum mesela , işten çıkarken dişlerimi fırçalıyorum

e ve gidip hemen yemek yapim diye koşturuyorum sonra yemek ye bulaşıl derken epey vakit geçmiş oluyo

anlamıyo yani, bazen ufaktan anlayınca da işyerinde içerd eiçiyo kimi patron üstüme sinmiştir diyorum bişi demiyo

bendeimkide 9 tl. param yetmediği için azaltıyorum valla yoksa meraklısı değilim. ben bulgaristan göçmeniyim söylemişmiydim bulgarların hiçbişeyini yemem içmem ben sevmiyorum onları hem beni zehileyecekler hemde paramı kazanacaklar amerikayıda sevmem ama british tobaco canım ciğerimm

harbiden asgari ücretim üçte biri nerdeyse, sen en iyisi normal sigaraya geçip azaltmaya başla

işe iki günde bi paketle başlayabilirsin , hepsi zararlıda çok zararlı onlar ya, hele kışın daha fena anlıyo insan öksürük falan

yaşlı dedeler gibi hıık tühh

haklısınız da eğer simdi bırakmaya calısırsam bildigin depresyona girerim. yarım yarım icip atıyorum ucuz diye

kaçak içip çok içeceğine az iç normal al iç.
benim teyzeler de annemden saklıyorlar güya sakız çiğnmeler vs ama annem anannem cümle alem biliyor bilmezlikten geliyor yanımızda içmsin ortalık dumana gitmesin diye. Sen neden saklıyorsun ki?

Onun ayarını tutturamadım henüz Bi koca bulayım tutturucam

bundan iki yıl önce söz vermiştim , sözümü tutuyom işte, içerken görmücem demişti görmüyo

ama mesela arkadaşlarla alkol alırken falan içiyorum öyle ruhin haftada 2 paket içtiğimi bilmiyo

veya bana arkadaşlar geliyo yada biz gidiyoz yemek yiyoz üstüne kahve içerken bi tane yakıyorum arkadaştan

düzenli içici olduğumu bilmiyo

sen koca bulunce çok şey düzene girecek sanki elm hayatındaa

İnşallh hayırlısı biri gelir ayağını yerden keser verdiğin değeri hakeder, seni senin onu sevdiğinden kat kat sever

sen koca bulunce çok şey düzene girecek sanki elm hayatındaa

İnşallh hayırlısı biri gelir ayağını yerden keser verdiğin değeri hakeder, seni senin onu sevdiğinden kat kat sever

allah hayırlısını versin cnm

Birinin nişanlısı yüzüne tükürmüş :120: ne yapsam diye soruyo

bende dünden yeşil mercimek yemeği yaptım işe de getirdim bol bol yanına da haydari yaptım sarımsaklı onuda getirdim

bandıra bandıra onu yicez öğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…