09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben ambulans ve acemi kadınlardan baskasına yol mol vermiyorum arabanın burnunu sokabildiğin her yerde yol senin bebişim

Ben ambulans ve acemi kadınlardan baskasına yol mol vermiyorum arabanın burnunu sokabildiğin her yerde yol senin bebişim
acemi demişken ben hala arabayı akşam saatlerinde annemlerle biizm ev arası kullanabiliyorum. Bir sabah erken kalkıp işe kendim gelmek istiyorum :18:garantiye almak için de 7 gibi yola koyulsam diyorum :44:
keşke acemiyi gören herkes yol verse

Son düzenleme:
Bu mesajında bi ayrıntı var ama ne olduğunu söylemiycem sonra azarlıyolar

Burun dimi ahahahha pislik

senama çok üzüldüm yaa, kız hep hasret çekiyo, çok zor

O şrfsz kocası olduğu müddetçe cekecek

Aaaa yapma böyle, korkunun üstüne git. Korkma bir de bişi olmaz.

ya da sabah namazına müteakip cık yola

sirkeci şehir içinden git ama otobandan çevre yolundan falan değil

ben ilk sürmeye başladığımda otobandan çok korkuyodum malüm hızlı gidiliyo hatanın telafisi olmayabilir Allah kkorusun

ama şehir içi öylemi dur kalk, erken çıkıverirsin biraz

Burun dimi ahahahha pislik

O şrfsz kocası olduğu müddetçe cekecek

Aaaa yapma böyle, korkunun üstüne git. Korkma bir de bişi olmaz.

ya da sabah namazına müteakip cık yola

sabah namazı çok erken kaçar bu gidişin bir de dönüşü var; arab sevdasına ek mesaiye başlayacam

sabah namazı çok erken kaçar bu gidişin bir de dönüşü var; arab sevdasına ek mesaiye başlayacam

ahahahaha cok şekersin. Üstündeki acemeliği bir atsan ne demek istediğimi anlayacaksın, inan korkulacak bişi yok. Üstelik dolmuşcular haric Ankara trafiği en düzenli şehirlerden.

heee anladım

burna özel bi durum değil

elmeyranın burnuna özel bi durum var ortada

İci fesat yaaa

bu ne çıldırtan denge

yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe

bugünün şarkısı olsun

Yok be ne işimiz var burunla ondan sonra gelen fiil için söylemiştim hiç ayıplı değilsiniz mübarek Cumanın vaktinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…