toto dediniz de radyodaki dj trafikte olup diğer araçları engelleyip geçen kodaman araçlar var ya hani
onların plakaları geçiş öncelikli taşıt olsun ama kısaltmaları olsun böylece trafikte görenler onların çakarlarla çakmasına gerek kalmadan plakayı görünce yok versin diyordu
Yıakkkk ya beni ya sevecen ya tövecen balım, ben öyle inişli çıkışlı ilişkilere gelememYok balım pc banı vereceklerbiz de elmoş0685 kontes3405 diye yeni nickler alıp gelecez ahahahaha
takınıtılı
Kızım ben hem severm hem dönerim
hoşgeldin abla nasılsın
Kıç desek ayıp mı ? :))
Yıakkkk ya beni ya sevecen ya tövecen balım, ben öyle inişli çıkışlı ilişkilere gelemem
Yok o ayıp değil diyebilirsin
Ama ben dengesiz teraziyimBi anım bi anımı tutmaz, napalım ayrılalım mı
Seni terkediyorum
Ben ambulans ve acemi kadınlardan baskasına yol mol vermiyorumarabanın burnunu sokabildiğin her yerde yol senin bebişim
acemi demişken ben hala arabayı akşam saatlerinde annemlerle biizm ev arası kullanabiliyorum. Bir sabah erken kalkıp işe kendim gelmek istiyorum :18:garantiye almak için de 7 gibi yola koyulsam diyorum :44:Ben ambulans ve acemi kadınlardan baskasına yol mol vermiyorumarabanın burnunu sokabildiğin her yerde yol senin bebişim
Bu mesajında bi ayrıntı var ama ne olduğunu söylemiycem sonra azarlıyolar
Bu mesajında bi ayrıntı var ama ne olduğunu söylemiycem sonra azarlıyolar
senama çok üzüldüm yaa, kız hep hasret çekiyo, çok zor
acemi demişken ben hala arabayı akşam saatlerinde annemlerle biizm ev arası kullanabiliyorum. Bir sabah erken kalkıp işe kendim gelmek istiyorum :18:garantiye almak için de 7 gibi yola koyulsam diyorum :44:
keşke acemiyi gören herkes yol verse
acemi demişken ben hala arabayı akşam saatlerinde annemlerle biizm ev arası kullanabiliyorum. Bir sabah erken kalkıp işe kendim gelmek istiyorum :18:garantiye almak için de 7 gibi yola koyulsam diyorum :44:
keşke acemiyi gören herkes yol verse
Hem kızıyosun hem merak ediyosun :26:en şanslı c olayı mı
Burun dimiahahahha pislik
Hem kızıyosun hem merak ediyosun :26:
Ben demedim sen dedin, sensin pislik
Hem kızıyosun hem merak ediyosun :26:
Ben demedim sen dedin, sensin pislik
Burun dimiahahahha pislik
O şrfsz kocası olduğu müddetçe cekecek
Aaaa yapma böyle, korkunun üstüne git. Korkma bir de bişi olmaz.
ya da sabah namazına müteakip cık yola
sabah namazı çok erken kaçar bu gidişin bir de dönüşü var; arab sevdasına ek mesaiye başlayacam
heee anladım
burna özel bi durum değil
elmeyranın burnuna özel bi durum var ortada
bu ne çıldırtan denge
yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe
bugünün şarkısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?