09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

maşallah nemiş bebek önden gidiyor demek.
senin kilon da bir harika canım.

tosbiğe bak hele isim düşünmeye başladınız mı?

ve o kadar harekete ben henüz bişey hissetmiyorum sovr ne kadar ilginç kurban olurum onu verene

nemiş anlatmaya kelimeler yetmez. azcık gel 4-5 aya offf neler olacak neler. ilk başta kasıklarında böyle kanat çırpması gibi hissediyorsun. sonra içerde vals yapıyor sanırsın. gece yatarken şekilden şekile dirsek bile çıkarıyor ayaklarıyla ittiyor falan.

kızlar bdv lik konu var. çok önemli ve akıl almam lazım sizden.

maşallah nemiş bebek önden gidiyor demek.
senin kilon da bir harika canım.

kendimi salsam çok yerim ipek hep hamur işi canım çekiyo gece acıkıyorum ama tutuyorum kendimi ailemde şeker var korkuyorum açıkçası

tosbiğe bak hele isim düşünmeye başladınız mı?

Allah kısmet ederse kız olursa cemre nazlı erkek olursa metehan deniz düşünüyoruz, iki isim düşündük hep biri benden biri eşimden

Tamamen kendi fikrim nemiş de 2 isim taşımak zor olmaz mı çocuk için? özellikle kız çocukları için mesela soy adını taşıması zor olur evlendiği zaman.

Hoş geldin canımmm benım kendine sıkıntı yapma hiç bişeyi tamammı

Yok balım pc banı verecekler biz de elmoş0685 kontes3405 diye yeni nickler alıp gelecez ahahahaha

takınıtılı

Kızım ben hem severm hem dönerim

hoşgeldin abla nasılsın

Hoş geldin abla nasıl oldun ?

Teşekkür ederim

Telefondaydım kızlar ondan geç kaldım..
Kafam dolu hala bakacağız artık ileride neler olacak

Maşşalhh özlem 2-3 aya hissedersin sanırım , cinsiyeti hakk bişi demedi mi doktor hani bazen .. olabilir falan diyolarmış ya

Rabbim tez zamanda hemencecik acil yolundan sana da nasip etsin canım bunu çok derinden ve içten diliyorum

ağladım zaten epey, bu ikinci ultrasonum oldu benim, ilkinde bişey göremedimde bu sefer baya baya bebekti

Rabbim tez zamanda hemencecik acil yolundan sana da nasip etsin canım bunu çok derinden ve içten diliyorum

ağladım zaten epey, bu ikinci ultrasonum oldu benim, ilkinde bişey göremedimde bu sefer baya baya bebekti

Amiiinn İnşallhhh sende sağlıcakla kolaylıkla kucağına alırsınn bebeğinii ay ağlanmazmı ben bile şimdi bi hoş oldum sen anlatırken

Tamamen kendi fikrim nemiş de 2 isim taşımak zor olmaz mı çocuk için? özellikle kız çocukları için mesela soy adını taşıması zor olur evlendiği zaman.

anasına çekerse beyinin soyadını alır
benim kendi soyadım gerçek, eşimin soyadı sarı, ikisini alsam özlem gerçek sarı oluyodu, filli boya reklamı gibi
bide artık kendi soyadını kullanabiliyo kadınlar yıllaaaaaar sonra neler olur, bide uzlaşamadık canım eşiminde hevesini kırmıyım dedim ille nazlı diyo mesela, ama erkek için sadece metehan olabilir ya da kağan

arkadaşımın kardeşi evli. ilk 23 taşında. ilk çocuğuna düşük yaptı, şu anda 2 aylık kızı var. doğulular. abasını aramış eşim beni aldatıyo galiba diye, sonra yok yok yanlış anladım demiş konuyu kapatmış.
sonra arkadaşım görümcesiyle konuşmuş. adamın yatıp kalktığı bir kadın varmış. maddi anlamda baya destek çıkıyormuş maddi durumlar iyi karısıda dükkan kendilerinin olduğundan hesp kitap yapmaz zaten güvenir karışmaz. neyse kızda kocasına boşan o zmn benden, onunla evlen demiş adamda o evlenilecek biri değil demiş. ailesi de öğrense kızın abisi damadını öldürür. kızda yaş ve kafa yapısı itibarıyla oadamı ben mutsuz ettim diyomuş aileme söylemem, onu yanlış tanımasınlar falan diyormuş. biz bu kızın ablası ile ne yapabiliriz?

acaba akşam takip edip fotosunu mu çeksek? yardın önerilerinizi beklerim.
ne sülale ve entrikalar benim çevremde de maşallah

adam olacak kız bebişin sağlıkla gelsin..

O ultrason görüntülerinde ben ne ağlardım ne duygulanırdım ((

Şuan 5.5 yaşına girdi cimcimem .))

piyo başını belaya sokmada , akıl olarak da ne diyeceğimi bilemedim, hani foto çeksen nolcak kız belli kocasını bırakma niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…