tatil dönüşü uykusuzduk marmarise giderken uzun yolda ous uyudu ben kullandım filan baya ama şehir içi daha farklısirkeci şehir içinden git ama otobandan çevre yolundan falan değil
ben ilk sürmeye başladığımda otobandan çok korkuyodum malüm hızlı gidiliyo hatanın telafisi olmayabilir Allah kkorusun
ama şehir içi öylemi dur kalk, erken çıkıverirsin biraz
işte biraz haşır neşir olmam üstüne gitmem gerekiyor.ahahahaha cok şekersin. Üstündeki acemeliği bir atsan ne demek istediğimi anlayacaksın, inan korkulacak bişi yok. Üstelik dolmuşcular haric Ankara trafiği en düzenli şehirlerden.
Yok be ne işimiz var burunlaondan sonra gelen fiil için söylemiştim hiç ayıplı değilsiniz mübarek Cumanın vaktinde
tatil dönüşü uykusuzduk marmarise giderken uzun yolda ous uyudu ben kullandım filan baya ama şehir içi daha farklı
ousa çok kızdığımda bir hırs geliyor o an en curcunalı yere bile girermişim gibi geliyor.
işte biraz haşır neşir olmam üstüne gitmem gerekiyor.
Görümcemler arabalarını satmışlar otomatik alacaklarmış ousa da tembihlediler temiz bulursan haber ver diye amaç görümcenin araba kullanabilmesiymiş onndan önce benim bu olayı tamamen pratikleştirmem lazım.
dolmuşçular kabusum :18: rotada uzun sayılır :18:
istanbul yolu anadolu bulvarı eskişehir yolu. Günde 15 km filan oluyor.
evet hızla zararlar daha büyük oluyor.sokmak
Aslında uzun yol daha tehlikeli biliyo musun? Ufacık bir hata ölümle sonuclanır. Ama sehir icinde en fazla tamponu vurursun :) Durmaktan, stop ettirmekten korkma. Üstelik senin güzergah cok güzel. Dümdüz bas git.
öhöömmm öhöömm ııııı
evet hızla zararlar daha büyük oluyor.
stop ettirmekten korkmuyorum hemen tekrar çalıştırıyorum işte gamyonlar otobüsler büyüklerin yanından geçerken titriyorum azcık da karın kaslarımı çalıştırıyorum
ayıplı insan lafının üstüne gelir.tam da nick bize ayıplı seyler söylüyodu sen geldin
ayıplı insan lafının üstüne gelir.
aksi atasözleri ile karıştırmayınız
ben de geldim yemekten bir kaç bin kalori aldım herhaldesu böreği vardı dayanamadım.
dörtlü aslında başlangıç için iyi fikir.Rahat ol, eğer onlar aynadan senin stres yaptığını farkederlerse daha cok üstüne gelirler. Yak dörtlüleri gerisi mühim değil.
Ay ne kadar terbiyesiz bi insansın
s.km.kahahahahah bu daha terbiyeli oldu sanki
bizim kadar ayıplı konuşmamak için kendini zor tutan insanlar topluluğu yoktur sanırsam
dörtlü aslında başlangıç için iyi fikir.
ne ağladım yaa
lafının üstüne gelmek kelimeleri belki değiştirilebilir
amaaan bugün cuma hersey selbes
en son belim ağrıyo diyodum ya, arkadaşım beni kadın doğum hastanesine götürdü, sıra beklemeden muayene oldum benim bebiş 8+6 idi ama doktor 9+4 diyo anlamadım niye öyle dedi,gaviscon yazdı bide mide ekşimesi ve yanması için, elleri ayakları kıpır kıpır koca kafalı
kilomda 53.1
en son belim ağrıyo diyodum ya, arkadaşım beni kadın doğum hastanesine götürdü, sıra beklemeden muayene oldum benim bebiş 8+6 idi ama doktor 9+4 diyo anlamadım niye öyle dedi,gaviscon yazdı bide mide ekşimesi ve yanması için, elleri ayakları kıpır kıpır koca kafalı
kilomda 53.1
sanırsam benim içim fesat
sen burjuvasın sana free. ben ctsi pazar dibine vuruyorum her şeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?