- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
tamam abla yanında olur onu durdururum. adamın peşina takılacağına kardeşinin yanına git derim.
abla sabah sen çıktıktan sonra geldimde soramadım ben. senin kızla ilgili bi sıkıntı mı var?Benim kız doğdu isimde kararsız kalmıştık 1 hafta filan adı yoktusonra karar verdik te adı oldu
geçmeyecekte işe bu abla da bişey yapamazsa kötü olacak bari foto olsun da hiç yoktan iiyidir diyelim..Ay ben doğulu erkek tarafı zannetmiştim.
Yani ne diyeyim ki kanıtlasanız da elinize bişi gececek mi? Sonuclarını da düşünmek lazım
başak canım.....................
Benim kız doğdu isimde kararsız kalmıştık 1 hafta filan adı yoktusonra karar verdik te adı oldu
ne koydun peki abla
abla sabah sen çıktıktan sonra geldimde soramadım ben. senin kızla ilgili bi sıkıntı mı var?
geçmeyecekte işe bu abla da bişey yapamazsa kötü olacak bari foto olsun da hiç yoktan iiyidir diyelim..
ayyyyyy başak isminide çok severim ben begüm isminideeeee
ablam adıyla yaşasın
nedense ben de doğulu erkek tarafı diye anlamıştım... o zaman piyo bir macera peşinde arkasında nasıl olsa aşiret var
abla sabah sen çıktıktan sonra geldimde soramadım ben. senin kızla ilgili bi sıkıntı mı var?
geçmeyecekte işe bu abla da bişey yapamazsa kötü olacak bari foto olsun da hiç yoktan iiyidir diyelim..
ahahaaa aşiretler valla. adam tutup öldürürlerde diycem ama abisi zaten kimseye duyuyrmadan kendisi halleder. hani belki onunda eşi hamile bikaç aya doğuracak belki öldürmezde dövmekten süründürür ama oda hiç doğru bişey değil ki.. neticede herkes ettiiğini bulur böyleleri için elimizi kirletmenin ne anlamı var. ama aslında bikaç tanesinide ibretlik yapmak laızm. aman çıkamıyorum ben işin içinden. bu adama rahat batmış belliki. karısına sen onun gibi olamazsın diyormuş. ne acı.. ve kız dönemiyor bence oda boşanmaktan utandığından böyle yapıyor..nedense ben de doğulu erkek tarafı diye anlamıştım... o zaman piyo bir macera peşinde arkasında nasıl olsa aşiret var
ayyyyyy başak isminide çok severim ben begüm isminideeeee
ablam adıyla yaşasın
fallen kız ismi kolay da nedense erkek ismi çok zor bulmak
ahahaaa aşiretler valla. adam tutup öldürürlerde diycem ama abisi zaten kimseye duyuyrmadan kendisi halleder. hani belki onunda eşi hamile bikaç aya doğuracak belki öldürmezde dövmekten süründürür ama oda hiç doğru bişey değil ki.. neticede herkes ettiiğini bulur böyleleri için elimizi kirletmenin ne anlamı var. ama aslında bikaç tanesinide ibretlik yapmak laızm. aman çıkamıyorum ben işin içinden. bu adama rahat batmış belliki. karısına sen onun gibi olamazsın diyormuş. ne acı.. ve kız dönemiyor bence oda boşanmaktan utandığından böyle yapıyor..
tmm abla umarım halledersiniz en kısa zamnda.
elm saolasın cnm dikkat edicem buna. hiç o gözle bakmamıştım ben. çok fevriyim bende
sen onun gibi olamazsın hangi anlamda şimdi lanet adam..
a.)onun gibi olamazsın sen namuslu ve temizsin o kirli..
b.) onun gibi olamazsın o şehirli sen köylü yani o dişi sen anne...
c.) onun gibi olamazsın onunla çok farklı şeyler yaşıyoruz seni anne yapacak kadar yaşıyorum anca o da bu kadından sonra bitmiştir.
hangisi piyo? çok sinir bi durum
Merhaba
onun gibi olamazsın = o gerçekten kadın beni memnun ediyor sen de kadın mısın
işte bunu karısına, çocuğunun annesine hemde 2 aylık çocuğu olan bir kadına diyen erkek sen varya..o zamn onunla evlen diyincede o evlenilecek kadın değil demiş. baksen yaa.. birde bu adam inanılmaz dinci anlatamam size.. kızın ablası açık diye bi farklı görür onu ama gezdiği kadın hertarafı dövmeli falan bildiğin ....
Hoşgeldin süper mario
hoş geldin çek.......
karısını tek başına asla bir yere göndermez. kendi ailesine bile.. ama kendisine gelince.. of Allah yardım etsin o kıza. umarım bi an önce açar o gözlerinide boşar bu adamı.dinci bir de he..
anlayamıyorum gerçekten. kendi karısına bakanı öldürür kendi yemediği haltı bırakmaz.
Hoş buldum tişikkirler :80:
Fransızım az biraz
Konu ne gençler ve kendini genç hissedenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?