09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

abla bırakmasan ne yapcsn (( cocuklarımıza bile sözümüz geçmio benimki şimdidenm asi

aman elmoşşşş hayat bu işte...(( ne yapcannn hayata devam edicez bir şekilde.

Zaman gösterecek ne olacağını hasta olacam yoksa yada aklımı oynatcam
Neyse kızlar benim.çıkmam lazım,kızçem uyandı sağlık ocağına gidecez kan vercek onu halletmemiz lazım görüşürüz

Günaydın canlarım

Keleş abla anne olmak da böyle bir duyguymuş demek ki.... Üzme kendini lütfen hepimiz birer evlatız, herşey olacağına varıyor yapacak birşey yok.

Elmoşum kuzum içini neden dökmüyorsun? Aç bi albüm istersen küfret, kiblersem insan değilim :))

Günaydın canlarım
Elmoşum kuzum içini neden dökmüyorsun? Aç bi albüm istersen küfret, kiblersem insan değilim :))

Kib korkusuna yazamıyorum

Yok canım, cidden konuşmak anlatmak istemiyorum. Konuşursam bir cıkış yolu bulurum, onu da bulmak istemiyorum. Lambadaki cin gibi, cıkarsa dileğim gerçekleşir.

ben açıom bi album elmoşşş hadi sende yaz oraya bebeğim

hanım abla sende üzmemeye çalış kendini biliyorum elinde değil ama

naparsak yapalım bazı şeylerin önnüne geçilemeyebiliyor

hayırlısı olsun de zaman bırak bakalım

Cumartesi gece meyveli şarap ictik odada, hic bi halta yaramıo Carpmıyo. Dün de tekila ictik. Ne iğrenc bişi o öle 4 shot

güne pek bi durgun başladıkk

hepimiz aynı şehirde ve görüşen inmsanlar olsaydık belki akşam buluşur içmeye giderdikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…