09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

:) kesin ayrılmıştır öteki yollu da kesin intihar etmiştir.

Hey büük Allahım yaratıyorsun bari sahip cık.

Sen daha fazla bulaşma bu işe cnm, kötü olan sen olursun

ehuehe bence büyük bi aşkla sevişiyorlar..spirmin lafına koptum..

günaydın hanımlar ne var ne yok
hafta sonun özet olarak su ve çaydan başka bişi içmedim
bizde lojmanla ilgili bi macera var ama anlatmak istemiyorum
anlatsana asyalı dinlerizzz bizim zamanımız var
çok doğru anladın canım. araştırmalar boş çıktı ama geç gitim bn çocuk zaten gündüzleri gidiyomuş. poşet poşet erzak falan alıyormuş kıza. verdiği paraları bilen yok tabi. kıza ben böyle yağlı kapıyı bidaha nerden bulcam diyip serumu taktırıp artistlik yapmıştır ancak..
ben zaten kıza dedimki sen salaksın. her yatağa girdiğinde düşünmeyecekmisin bugün imin koynundan giriyor diye dedim. sen neden yakalamaya çalışıyorsun alıp çocuğunu dön baba evine o sana olmadıüını ispatlasın dedim. senide sahipsiz sanmasın at koşturmasın dedim arkandan.. utanmaz ya.. ama işte kıza da alacak akıl olmadığından sallamak en iyisi bence.. yoksa beni ikna eder dönerim diyo. iyi dedim o zamn. biz boşuna yorulmayalım. varsa basarım ama diyo. dedim ömür boyu senin kocanın dedektifliğinimi yapıcaz. şimdi yapmaz 3 ay sonra yapar ben nerden biliyim.

Anadolu kzızıyım kızım ben daha ağzımı bile vurmadım
Günaydın hoş geldin
Herkes pek bi gizemli bugün :97:

evet canım farkettim bende gizeme uysun diye locman olayını anlatmıyorum

:) kesin ayrılmıştır öteki yollu da kesin intihar etmiştir.

Hey büük Allahım yaratıyorsun bari sahip cık.

Sen daha fazla bulaşma bu işe cnm, kötü olan sen olursun
aynen öyle. zaten daha fazla karışmaya niyetim yok. kızın ayrılmaya gönlü yok illa basıcam diyor. dedim o yatakta donla basma türk filmlerinde oluyor canım dedim. ayrıca dedim sana açık açık söylemiş sen kadınmısın dmiş hiç mi onurun gurrun yok. sinirle söylemiş çok seviyomuş.. üstüne ne diyeyimki...

prezentabl hangi kız size neden geldi? kaç yaşında?

eee salla o zaman araştırıp yorulcan etçen sonra kız dicek sana ben kocamı sevirem ,

al döv orda, hiç sinirini bozma bence hiç bişi yapmaa

yok bacı sabah sabah anlatmim başka bi zamnn
bu arada alengirli işşleree karışma boş ver sen kötü olursun

Günaydın kızlar Badeye çok üzüldüm. İnşallah herşey güzel sonuçlanır
günaydın tatlım
evet badeye bende üzüldüm inşallah kapanır
asyamda doğduğüunda kalbi delik doğmuş
bana sölememişler
üç gün içinde kapanır denmiş
ve çok şükür kapandığında öğrendim darısı badeye
biz ne kızı oluyoz ki bu durumda

sosyete kzıı

eeeeeeellllllmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anlatacakmısın şu ex olayını. ağzımıza bi parmak bal çaldın gerisi gelmedi. doyur bizi

eee salla o zaman araştırıp yorulcan etçen sonra kız dicek sana ben kocamı sevirem ,
al döv orda, hiç sinirini bozma bence hiç bişi yapmaa

yok bacı sabah sabah anlatmim başka bi zamnn
bu arada alengirli işşleree karışma boş ver sen kötü olursun

daha karışmam zaten. alsın kocasının turşusunu kursun..

tmma syalı sen bilirsin ama. biz burda bişi var ama sonra alnlatıcam ları pek hoş kaşılamayız bil yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…