çocuk bitirmiş kızla olan ilişkisini karısıyla devame diyor. yani karısına öyle demiş hata yaptım demiş. ama kötü kadın intihar etmiş ve arkadaşıda çok üzüldü birden ayrılınca alıştıa alıştıra kendinden soğutarak ayrıl demiş. ama külliyen yalan yani. evli adamla birlikteysen sonunun ne olacağını biliorsun zaten adamın seni ne amaçla kullandığıda belli..neyse işte zaten karısına da anlam veremiyorum ben bu yüzden bıraktım şimdilik banane..
Ben de bir arkadaşımı aradım o da kapanır dedi, dilerim kapanır. Hem de küvözde hala bebiş. Allah yardımcıları olsun.
Kızım sevişgenlikle ilgisi yokesin soğukta yapıyorlar o işi spirminler soğukta daha iyi gidiyo haralda
Günaydın cnmmm sen icme zatendokanır
Kızım sevişgenlikle ilgisi yokesin soğukta yapıyorlar o işi spirminler soğukta daha iyi gidiyo haralda
ehuehe bence büyük bi aşkla sevişiyorlar..spirmin lafına koptum..
dokanırrr ne beee ne kaa kibarsınn ,
dokunur diyecenn
anlatsana asyalı dinlerizzz bizim zamanımız vargünaydın hanımlar ne var ne yok
hafta sonun özet olarak su ve çaydan başka bişi içmedim
bizde lojmanla ilgili bi macera var ama anlatmak istemiyorum
çok doğru anladın canım. araştırmalar boş çıktı ama geç gitim bn çocuk zaten gündüzleri gidiyomuş. poşet poşet erzak falan alıyormuş kıza. verdiği paraları bilen yok tabi. kıza ben böyle yağlı kapıyı bidaha nerden bulcam diyip serumu taktırıp artistlik yapmıştır ancak..yani güyaa adam sevgilisinden ayrılmak istemiş kızda intihar mı etmişş, doğrumu anladım acaba , çocuk niye her haltı anlatıyosa
ikisi de bi değişik, yani araştırmalarınızdan pek bişi çıkmamış piyo
ben olsam arkadaşının yerinde aileme anlatırdım herşeyii, herkes cezasını çeksin
peki kızçe sizde kaldı mı
egeliler dokanır diyor genelde :))
Eşim de dokandı diyordu böyle bilmedigimden garip garip bakardım
Anadolu kzızıyım kızım ben daha ağzımı bile vurmadımBen de bir arkadaşımı aradım o da kapanır dedi, dilerim kapanır. Hem de küvözde hala bebiş. Allah yardımcıları olsun.
Günaydın hoş geldin
Herkes pek bi gizemli bugün :97:
Anadolu kzızıyım kızım ben daha ağzımı bile vurmadım
aynen öyle. zaten daha fazla karışmaya niyetim yok. kızın ayrılmaya gönlü yok illa basıcam diyor. dedim o yatakta donla basma türk filmlerinde oluyor canım dedim. ayrıca dedim sana açık açık söylemiş sen kadınmısın dmiş hiç mi onurun gurrun yok. sinirle söylemiş çok seviyomuş.. üstüne ne diyeyimki...:) kesin ayrılmıştır öteki yollu da kesin intihar etmiştir.
Hey büük Allahım yaratıyorsun bari sahip cık.
Sen daha fazla bulaşma bu işe cnm, kötü olan sen olursun
evet canım farkettim bende gizeme uysun diye locman olayını anlatmıyorum
Günaydın kızlar Badeye çok üzüldüm. İnşallah herşey güzel sonuçlanır
Günaydın kızlar Badeye çok üzüldüm. İnşallah herşey güzel sonuçlanır
ehuehe bence büyük bi aşkla sevişiyorlar..spirmin lafına koptum..
dokanırrr ne beee ne kaa kibarsınn ,
dokunur diyecenn
anlatsana asyalı dinlerizzz bizim zamanımız var
çok doğru anladın canım. araştırmalar boş çıktı ama geç gitim bn çocuk zaten gündüzleri gidiyomuş. poşet poşet erzak falan alıyormuş kıza. verdiği paraları bilen yok tabi. kıza ben böyle yağlı kapıyı bidaha nerden bulcam diyip serumu taktırıp artistlik yapmıştır ancak..
ben zaten kıza dedimki sen salaksın. her yatağa girdiğinde düşünmeyecekmisin bugün imin koynundan giriyor diye dedim. sen neden yakalamaya çalışıyorsun alıp çocuğunu dön baba evine o sana olmadıüını ispatlasın dedim. senide sahipsiz sanmasın at koşturmasın dedim arkandan.. utanmaz ya.. ama işte kıza da alacak akıl olmadığından sallamak en iyisi bence.. yoksa beni ikna eder dönerim diyo. iyi dedim o zamn. biz boşuna yorulmayalım. varsa basarım ama diyo. dedim ömür boyu senin kocanın dedektifliğinimi yapıcaz. şimdi yapmaz 3 ay sonra yapar ben nerden biliyim.
yok bacı sabah sabah anlatmim başka bi zamnnanlatsana asyalı dinlerizzz bizim zamanımız var
çok doğru anladın canım. araştırmalar boş çıktı ama geç gitim bn çocuk zaten gündüzleri gidiyomuş. poşet poşet erzak falan alıyormuş kıza. verdiği paraları bilen yok tabi. kıza ben böyle yağlı kapıyı bidaha nerden bulcam diyip serumu taktırıp artistlik yapmıştır ancak..
ben zaten kıza dedimki sen salaksın. her yatağa girdiğinde düşünmeyecekmisin bugün imin koynundan giriyor diye dedim. sen neden yakalamaya çalışıyorsun alıp çocuğunu dön baba evine o sana olmadıüını ispatlasın dedim. senide sahipsiz sanmasın at koşturmasın dedim arkandan.. utanmaz ya.. ama işte kıza da alacak akıl olmadığından sallamak en iyisi bence.. yoksa beni ikna eder dönerim diyo. iyi dedim o zamn. biz boşuna yorulmayalım. varsa basarım ama diyo. dedim ömür boyu senin kocanın dedektifliğinimi yapıcaz. şimdi yapmaz 3 ay sonra yapar ben nerden biliyim.
günaydın tatlımGünaydın kızlar Badeye çok üzüldüm. İnşallah herşey güzel sonuçlanır
biz ne kızı oluyoz ki bu durumda
eee salla o zaman araştırıp yorulcan etçen sonra kız dicek sana ben kocamı sevirem ,
al döv orda, hiç sinirini bozma bence hiç bişi yapmaa
yok bacı sabah sabah anlatmim başka bi zamnn
bu arada alengirli işşleree karışma boş ver sen kötü olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?