09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hemde nasıl yapardık vallaa, üstümüzdeki tüm yükü bırakır başlardık içmeye oooohhh, bazen ağlardık bazen saçmalar bazen de gülerdikk

Rakıda öyle oluyo dimi hüzünle başlayıp kahkaha ile bitiriyorsun

Buluştuk canım..

Çok güzel geçti herşey kendimden utandım yemin ederim :))

Duygulandım bile yahu dün..Amaaan ne bileyim

Kızı sevdin mi, pek bi kıskanc görmüştüm seni Kız adriana lima mı cıktı

bade naptı acaba

sirkeciii burdaysan ses versen ya

Hiç sorma ona da cok üzüldüm. Bebeğin kalbi delikmiş kendi kendine de kapabilirmiş ameliyat da olabilirmiş, bade cok üzgündü. Dualarımıza ihtiyacı var.

Bade'ye geçmiş olsun..

Kızı sevdim elmoş'um ya...Ama hakketen güzel kız elmoş :))

hoşbulduk elm. sende hoşgeldin. bekliyoruz misafir olaylarını anlatıyorsun değil mii?

sovr cum eskiyi okuyordum dalmışım. cuma akşa biz gittik bunu epey talkip ettik ara ara dükkandan kayboluyor çocuk ama nereye gittiğini yakalayamadık işte. çünkü ben gittiğimde yoktu. kızım evini bi şeilde öğrendik doğruluğundan emin değiliz ama evin önünde bekledik oradan çıkmadı ama dükkana gitmiş çocuk. snra arabayla bi ara gene kayboldu araba olmadığı için takip edemedik tabi. sonra yine geldi. kapatırken yine geldi baya dolanarakten elemanları evine bıraktı ve arkadaşlarıyla buluştu. bizde bu sürede 3 taksi buluştuk. ben indim bi ara tanınmamak için bankamatik kuyruğuna falan girdim. gecen 11-12 lerinde hiç bilmediğim kanarya ya gittim falan. neyse sonra dönüşte kız kardeşe uğradık kızdık biraz. ordan eve geçtik.
ve pazar sabah 5 te dün sabah yani kızın ark aramış o... intihar etmiş alıştıra alıştıra ayrıl demiş zorla hastaneye çağırmış kızı. çocukta bunu eşine anlatıyr mal. külliyen yalan tabii o evli kız yemiş olabilirde biz yemedik..
abla da abisine söylemeyi düşünüyor bimiyorum ne olacak

aaaa çok üzüldüm Allah yardımcısı olsunn
İnşallh kolaylıkla kapanır kız da daha fazla üzülmezz

Allah şifa versinn, görüşürsen dua ettiğimizi ilett

güne pek bi durgun başladıkk

hepimiz aynı şehirde ve görüşen inmsanlar olsaydık belki akşam buluşur içmeye giderdikk

ay ne güzel olurdu. ben dün akşam şarap ve bira içtim kii
istanbula gelince hepinize ısmarlarım

Günaydın ahali

Günaydın cnmm

Bade'ye geçmiş olsun..

Kızı sevdim elmoş'um ya...Ama hakketen güzel kız elmoş :))

Ben olsam hem sever hem kıskanırdım Abi bunlar nasıl böyle güzel oluyo ya

Ayrılmış mı ki intihar etmiş anlamadım ben

Hiç sorma ona da cok üzüldüm. Bebeğin kalbi delikmiş kendi kendine de kapabilirmiş ameliyat da olabilirmiş, bade cok üzgündü. Dualarımıza ihtiyacı var.
çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun. çoğunlukla kapanıyor diye biliyorum istatistiklere göre Allahım inşallah iyileşsin.

Elmoş valla ben de anlamadım canım yaa

Babaları anneleriyle nasıl istekli istekli sevişiyosa böyle güzel bebeler fırlıyor sonra :))

günaydın hanımlar ne var ne yok
hafta sonun özet olarak su ve çaydan başka bişi içmedim
bizde lojmanla ilgili bi macera var ama anlatmak istemiyorum

yani güyaa adam sevgilisinden ayrılmak istemiş kızda intihar mı etmişş, doğrumu anladım acaba , çocuk niye her haltı anlatıyosa

ikisi de bi değişik, yani araştırmalarınızdan pek bişi çıkmamış piyo

ben olsam arkadaşının yerinde aileme anlatırdım herşeyii, herkes cezasını çeksin

çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun. çoğunlukla kapanıyor diye biliyorum istatistiklere göre Allahım inşallah iyileşsin.

Ben de bir arkadaşımı aradım o da kapanır dedi, dilerim kapanır. Hem de küvözde hala bebiş. Allah yardımcıları olsun.

Elmoş valla ben de anlamadım canım yaa

Babaları anneleriyle nasıl istekli istekli sevişiyosa böyle güzel bebeler fırlıyor sonra :))

Kızım sevişgenlikle ilgisi yo kesin soğukta yapıyorlar o işi spirminler soğukta daha iyi gidiyo haralda

günaydın hanımlar ne var ne yok
hafta sonun özet olarak su ve çaydan başka bişi içmedim
bizde lojmanla ilgili bi macera var ama anlatmak istemiyorum
Günaydın cnmmm sen icme zaten dokanır

Ayrılmış mı ki intihar etmiş anlamadım ben
çocuk bitirmiş kızla olan ilişkisini karısıyla devame diyor. yani karısına öyle demiş hata yaptım demiş. ama kötü kadın intihar etmiş ve arkadaşıda çok üzüldü birden ayrılınca alıştıa alıştıra kendinden soğutarak ayrıl demiş. ama külliyen yalan yani. evli adamla birlikteysen sonunun ne olacağını biliorsun zaten adamın seni ne amaçla kullandığıda belli..neyse işte zaten karısına da anlam veremiyorum ben bu yüzden bıraktım şimdilik banane..

ay ne güzel olurdu. ben dün akşam şarap ve bira içtim kii
istanbula gelince hepinize ısmarlarım

herkes içmiş bu haftasonu sanırsamm

bende denize açıldım lamia diye bi gemi var burda fasılla birlikte açılıyoo

hafif deniz sallarken kafam daha bi kolay kıyak oldu sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…