09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

fena aşmışsın :))

Ben daha aşamadım özel şirketteyim..

bende muhasebe bürosundayekn herşeyi yaaprdım

ama 8 yıldır şirketteyim baya köreldim

tüm evrakları işleyim mizanı son duruma getirip muhasebeciye gönderiyorum

o yüzden beyannameleri bile unuttum , hem 8 yıldır birsürü şey değişmiştir

bENİM 3 AYDA ALAMADIĞIM PARA

Kuzum 15 yılım ama o bu şirkette kurumlara kadar bende senle çok konuştuk biliyorsun.

Hemen hemen bı kızın saçını başını yolun ! :))),

M.muşavir misin ?

canım müşavir değilim müş.olan elini bir işe sürmeyen hatta sabah gelip muh.proğramını bile açamayn müdür 5.bin küdür alıo :=)
fakat her şey bende aklına ne geliyosa kurumlar deftere kadar finansta bende...

birde üzerine 15 yıl koy zam konuşcam kasım aralık gibi 3000+agi diyicem bakalım

Son düzenleme:
bende 1700 alıyorum agi ile birlikte

2 yıldır zam almıyorum birde, şirket zor durumda olduğu için ses etmiyorum şimdilik

yıl başında da tasfiyeye girme durumu var

tek dileğim tazminatımı alabilmek 20.000 civarı para geçicek elime biraz da elimizde var birikmiş ev kredisine falan girelim diyoruz bakalım bi alayım da

izmirde iş olayıda sanki sıkıntı demi kuzum o kadar büyük yer olmasına rağmen banamı oyle geldi yoksa _?

izmirde iş olayıda sanki sıkıntı demi kuzum o kadar büyük yer olmasına rağmen banamı oyle geldi yoksa _?

evet sıkıntı , organize sayiindeki firma maaşları daha yüksekmiş

bakalım burası kapansın çıkayım arayışlara giricem tabi eğer hamişlik var sa biraz erteliycem durumu da

eşimin eniştesi vergi dairesinde bilmemle şefi o ben sana bulucam falan dedi

onun harici burdkai patronlarımın arkası pek sağlam holding vs gibi onlarda

biz sizi yüz üstü bırakmayız diyolar

görücem bakalım laftamı gerçekmi

Son düzenleme:
bade naptı acaba

sirkeciii burdaysan ses versen ya
selam kızlar
geçmişin tozlu sayfalarındayım
çift sekme geliyorum
güne geç başladım
işe arabayla geldim bugün
insanlık için küçük ama sirke için büyük bir adım oldu
neyse bu kaadar reklam yeter

bade süt sağıyor paso
bebişn kalbinde delik var ama bugün ilaca başlayacaklardı
inşallah ilaçlar etkili olacak ve o delik kapanacak. :26:

şirkete geçmeyi düşünmez misin

eN RAHATI ÖYLE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA... ASLINDA İSTERİM AMA BEBEK OLUNCA ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞIM BELLİ DEĞİL.

BENDEN İYİ MUHASEBE ELEMANI BULAMAZLAR, ACAYİP TİTİZ ÇALIŞIYORUM ASLINDA O KADAR İRDELEMESEM DE OLUYOR AMA İÇİM RAHAT ETMİYOR. ÇOK KIZIYORUM BU HUYUMA, PSİKOPAT Bİ MUHASEBECİ OLUR BENDEN

süper sirkecii, devamı gelicek bi kere başladın artık geçti bitti şöförsen bas gaza aşıksan vur saza diyorum

badeyi de duydum elm görüşmüş sanırsam

görüşürsen selamlarımızı iler ve dua ettiğimizi

İnşallah geçer toparlanırlar bi an önce

[sıze=3]
sirke selam ne deliği kuzum ne dion sen [/sıze]

BURAYA elemn diretiyorum bakalım :d gelsene bebem :d

evet en rahatı öyle, ben muhasebe bürosundayken saatimde çıksam bile patronun gözüne batardı gıcık olurdum

gerçi severim haal görüşürüm nikah şahidimi bile o yaptım , hani ilk maaş aldığım kişi oldığu ve karısına çok düşkün olduğu için

doğru sen bebek olayını hallet bide nazın geçiyo biraz sanırım oraya izin durumlarında falan sonra düşünürsün şirket olayını

BURAYA elemn diretiyorum bakalım :d gelsene bebem :d
BENİ ALTIN YAPCAN GeLMEM

YA BURDA ÖZEL İŞLERİMDE RAHATIM, HASTA OLDUĞUM ZAMAN FALAN RAPOR ALMAMA GEREK YOK GİTMİYORUM O KADAR :)

CUMARTESİ PAZAR TATİL... PATRON ÖYLE HIR GÜR Bİ ADAM DEĞİL, AZARLAMAZ BAĞIRMAZ ÇAĞIRMAZ. İŞ YERİNDE STRES YAPACAĞIM HİÇBİŞEY YOK, BİR TEK BEYANNAMELERİ YETİŞTİRMEK DIŞINDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…