kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç
Ben unuttum
Ariel kullanıyoruz galiba
nemiş ben perwoll kulanıyourm memnunum.
bizde güya şarktayken para biriktirip ev alacaktık ama ben 2 sene ücretsiz izin alıcam
seninki toz mu konsantre mi canım
İpekcim bu batmanda herşeyin bokunu çıkarmışlar ilk aldığımda çok güzeldi sonradan 2-3 kapak koyduğum halde köpürmedi yani, normalde 1 kapak yetiyodu adı üstünde konsantre
arielin beyazlar için leke çıkarıcısı var onu kullanıyorum
perwoll de siyahlarım için
ona bile karışmışlar desene. migros falan yok mu orada güvenli alış veriş için.
Rabbim tüm anneleri anne adaylarını feraha çıkarsın çok zor yaa insanın elinden bişeyde gelmiyo inşallah çabucak iyileşir
evet ablacım maalesef öyle ama bu her bebekte olurmuş sonrada kapanırmış zaten.İnşallah onunkide kapanacak..tabii ki bade bi anne olarak endişeli haliyle.dün bende aradım konuşamadık ama msjlaştık.bol bol dua istiyor.İnşallah kuzusu iyileşecek.
özlem neyi varmış bebeğin ya çatlıycam şimdi meraktan
özlem neyi varmış bebeğin ya çatlıycam şimdi meraktan
var canım zaten migrostan alıyoruz herşeyi ama ordada var deterjanlarda bu sıkıntı
arielin beyazlar için leke çıkarıcısı var onu kullanıyorum
perwoll de siyahlarım için
bade nasılmış kızlar,bebek nasıl?
o zaman şike olamaz canım sanki ya çok zor bir ihtimal. normalde zaten aslında matikler köpürmez. leke çıkarıyor mu kokusu nasıl
kalbinde delik varmış, erkende doğdu zaten, bade bol bol dua istiyo bizden
bade iyiymiş, bebeğin kalbinde delik varmış
kendi kendine de iyileşebilirmiş yada ameliyat
İnşallh kendiliğinden geçer
bade iyiymiş, bebeğin kalbinde delik varmış
kendi kendine de iyileşebilirmiş yada ameliyat
İnşallh kendiliğinden geçer
ay kıyamam Allah tez zamanda şifa versin inşallah..ama sanırım erken doğumla ilgili bir durum değil bu.şifası olan hastalık neyse ki.
tabii çok zor yeni doğum yapmış bir anne için. benim de oğlum 1 hafta yoğun bakımda yatmıştı.loğusalık falan yaşamadım ben hiç,gece gündüz oğlumun yanında sandalye tepesinde hastanede geçirdim.çok şükür sağlığı yerine geldi.
Allah badeye güç kuvvet versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?