09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Rabbim tüm anneleri anne adaylarını feraha çıkarsın çok zor yaa insanın elinden bişeyde gelmiyo inşallah çabucak iyileşir

ona bile karışmışlar desene. migros falan yok mu orada güvenli alış veriş için.

Ayyyy kuzum benım yaaa rabbim yar ve yardımcısı olsun inş.tez zamanda evlerine geçerler sağlıkla sıhhatle..

10 dk geçti sipariş iptal yazmışlar
Bu semte getiremiyolar galiba dandikmiş

o zaman şike olamaz canım sanki ya çok zor bir ihtimal. normalde zaten aslında matikler köpürmez. leke çıkarıyor mu kokusu nasıl

aslında lekeli bırakmıyo ama ben köpük köpük foşur foşur yıkasın istiyorum ilk aldığımda öyleydi :44:

bade iyiymiş, bebeğin kalbinde delik varmış

kendi kendine de iyileşebilirmiş yada ameliyat

İnşallh kendiliğinden geçer

ay kıyamam Allah tez zamanda şifa versin inşallah..ama sanırım erken doğumla ilgili bir durum değil bu.şifası olan hastalık neyse ki.
tabii çok zor yeni doğum yapmış bir anne için. benim de oğlum 1 hafta yoğun bakımda yatmıştı.loğusalık falan yaşamadım ben hiç,gece gündüz oğlumun yanında sandalye tepesinde hastanede geçirdim.çok şükür sağlığı yerine geldi.
Allah badeye güç kuvvet versin..

bade iyiymiş, bebeğin kalbinde delik varmış

kendi kendine de iyileşebilirmiş yada ameliyat

İnşallh kendiliğinden geçer

peki hangi olasılık yüzde kaç acaba?
ne zaman karar verilecekmiş buna peki ameliyat ya da değil .

ah quarta ağlayasım geldi ya.
anne olmadan bilinmeyecek bir duygu.. Allah öyle bir duygu veriyor ki işte anlatmak imkansız..
Yaşamak isteyen herkese yaşatsın Allahım inşallah.

Nemiş ben konsantre toz kullanıyorum omo color olanından.

Rabbim badenin yavrusuna şifa versin, allah yardımcıları olsun. Inşallah iyileşir kuzucuk kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…