- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Kızlar ben bi site buldum
Pek bi çeşit yok ama gıda ürünleri de dahil sipariş verince 30 dk kapına getiriyolarmış
Kargo veya kapıda ödeme bedeli de yok
Acil durumlar için çok iyiymiş, markete gideceğine sipariş ver 30 dk evi toparlarken siparişin gelsin mutfağa geç hemencik
kızlar ben bi site buldum
pek bi çeşit yok ama gıda ürünleri de dahil sipariş verince 30 dk kapına getiriyolarmış
kargo veya kapıda ödeme bedeli de yok
acil durumlar için çok iyiymiş, markete gideceğine sipariş ver 30 dk evi toparlarken siparişin gelsin mutfağa geç hemencik
neymiş o öyle ? Reklam amaçlı üyelik diye kibliycem seni
Puhaha iyi ki link atmadım
Ben sipariş verdim cidden yarım saate geliyo mu bakalım
hadi bakalım gelirse biz de dadanırız orayapuhaha iyi ki link atmadım
Ben sipariş verdim cidden yarım saate geliyo mu bakalım
kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç
kızlar merhaba,nasılsınız na var ne yok?
iyi haftalar..
kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç
[sıze=3]
sirke selam ne deliği kuzum ne dion sen[/sıze]
Yılbaşı bi gelse bizim için çok iyi olacak ya
Eşim maasına zam alacak ben de alacam..Ev almak istiyoruz..Çocuk da var giderler bi hayli fazla bizde..
hadi bakalım gelirse biz de dadanırız oraya
ben de omo kullanıyorum kısa programda temizlemiyor ama normal programda temiz alıyorum çamaşırları...
konsantre omo çok güzel ben çok beğendim. kokusu normalden daha yoğun ve kalıcı geldi bana. ben de gelenekselciyim sanırım kapsül deterjanları merak ediyorum ama geçiş yapamadım daha. böyle minnacık yer kaplamasına alışkın değilim deterjanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?