09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Badenin bebeğine Allahtan şifa diliyorum çok zor yaa erken doğdu zaten küçücüktür yavrum

Kızlar ben bi site buldum
Pek bi çeşit yok ama gıda ürünleri de dahil sipariş verince 30 dk kapına getiriyolarmış
Kargo veya kapıda ödeme bedeli de yok
Acil durumlar için çok iyiymiş, markete gideceğine sipariş ver 30 dk evi toparlarken siparişin gelsin mutfağa geç hemencik

Ben makine görünümlü deterjan kaplarından alacaktım da
Ona bakınırken buldum
Diğer yerlerden de uygun gibi geldi bana

batmana da gelir mi acep

neymiş o öyle ? Reklam amaçlı üyelik diye kibliycem seni

kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç

Yılbaşı bi gelse bizim için çok iyi olacak ya

Eşim maasına zam alacak ben de alacam..Ev almak istiyoruz..Çocuk da var giderler bi hayli fazla bizde..

puhaha iyi ki link atmadım

Ben sipariş verdim cidden yarım saate geliyo mu bakalım
hadi bakalım gelirse biz de dadanırız oraya
kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç

ben de omo kullanıyorum kısa programda temizlemiyor ama normal programda temiz alıyorum çamaşırları...

konsantre omo çok güzel ben çok beğendim. kokusu normalden daha yoğun ve kalıcı geldi bana. ben de gelenekselciyim sanırım kapsül deterjanları merak ediyorum ama geçiş yapamadım daha. böyle minnacık yer kaplamasına alışkın değilim deterjanın

[sıze=3]

sirke selam ne deliği kuzum ne dion sen [/sıze]

evet ablacım maalesef öyle ama bu her bebekte olurmuş sonrada kapanırmış zaten.İnşallah onunkide kapanacak..tabii ki bade bi anne olarak endişeli haliyle.dün bende aradım konuşamadık ama msjlaştık.bol bol dua istiyor.İnşallah kuzusu iyileşecek.

Yılbaşı bi gelse bizim için çok iyi olacak ya

Eşim maasına zam alacak ben de alacam..Ev almak istiyoruz..Çocuk da var giderler bi hayli fazla bizde..

bizde güya şarktayken para biriktirip ev alacaktık ama ben 2 sene ücretsiz izin alıcam

hadi bakalım gelirse biz de dadanırız oraya

ben de omo kullanıyorum kısa programda temizlemiyor ama normal programda temiz alıyorum çamaşırları...

seninki toz mu konsantre mi canım

İpekcim bu batmanda herşeyin bokunu çıkarmışlar ilk aldığımda çok güzeldi sonradan 2-3 kapak koyduğum halde köpürmedi yani, normalde 1 kapak yetiyodu adı üstünde konsantre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…