09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

peki hangi olasılık yüzde kaç acaba?
ne zaman karar verilecekmiş buna peki ameliyat ya da değil .

o kadarını kimse bilmiyo sanırım, belki bi süresi vardır kendi kendine kapanması için

ne zaman işlemlere başlıycaklar ne kadar bekleniyo bilinmiyo şimdilik

güzel haberlerini bekliyoruz bakalım

aslında lekeli bırakmıyo ama ben köpük köpük foşur foşur yıkasın istiyorum ilk aldığımda öyleydi :44:

benim doğuda görev yapan bir öğretmen arkadaşım var. peynirini bile ankdan alıp gidiyordu. alış veriş için falan en merkezi ile gidiyordu. ilçeden ekmek dışında bir şey almıyordu. sizin işiniz de zor be

şimdi ilaç tedavisine başlayacaklar eğer onda kapanırsa zaten sorun kalmayacak yoksa ameliyat olacak sanırım ama gerek olmaz İnşallah.

her ihtimalde bebek küçük olduğu için bekleyeceklerini sanıyorum..bebek toparlansın kilo alsın aynı zamanda da belki kendiliğinden iyileşir diye..

o kadarını kimse bilmiyo sanırım, belki bi süresi vardır kendi kendine kapanması için

ne zaman işlemlere başlıycaklar ne kadar bekleniyo bilinmiyo şimdilik

güzel haberlerini bekliyoruz bakalım

şimdi ilaç tedavisine başlayacaklar eğer onda kapanırsa zaten sorun kalmayacak yoksa ameliyat olacak sanırım ama gerek olmaz İnşallah.

çok duygulandım kızlar ya. Allah Ol derse olur şüphesiz..
İnşallah gerek kalmaz ameliyata.

her ihtimalde bebek küçük olduğu için bekleyeceklerini sanıyorum..bebek toparlansın kilo alsın aynı zamanda da belki kendiliğinden iyileşir diye..
doğru canım. zor bir süreç ama sonuçları iyi olur umarım...bu süreçte kendiliğinden kapanır inşallah. ama erken doğumla bağlantısı yok sanırım. bunun için bildiğiniz bir şey var mı?
badeninki tüp bebek miydi?

kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç
Ben renklilerde ve siyahlrda perwoll ün renkli ve siyah için olan sıvı deterjanlarını kullanıyorum beyazlarda ise ariel toz deterjan kulanıyorum sıvı deterjanlar beyazlarda bana çok etkili gelmedi ama ariel in leke çıkarıcısından ve loc tan biraz damlatıyorum hatta bazen biraz da karbonat ekliyorum. Omo nun sıvı deterjanını da çok merak ediyorum ama alamadım bir türlü.
badenin bebeğine nolmuş biri acil aydınlatabilir mi beni?
kızlar da yazmışlar bebişin kalbinde delik var şimdilik ilaç alacak inşallah ilaçla kapanacak ve ameliyata gerek kalmayacak.

ah quarta ağlayasım geldi ya.
anne olmadan bilinmeyecek bir duygu.. Allah öyle bir duygu veriyor ki işte anlatmak imkansız..
Yaşamak isteyen herkese yaşatsın Allahım inşallah.

ay ipek gözlerim doldu o günlerim aklıma geldi..hele ilk gün,daha 2 günlük oğlumu hastanede bırakıp geldim eve..o duygumu anlatmama imkan yok..bi yandan sütüm kesilmesin diye kendimi toparlamaya çalışıyorum bi yandan içim çıkana kadar ağladım.yatağımda oğlumun kokusu kalmış.kıyafetini kokladım.zaten yarım saat sonra yanına uçtum tekrar..

benim denediğim tek sıvı omo oldu ve sonuçları güzeldi. hel o kokusu anlatamam günlerce evin içinde.

beni de ağlattın iyi mi..
anne olmadan önce bu tür şeyler sadece insani boyutta etkiliyor insanı.
ama şimdi haberlerde çıkan bu tür şeylere asla bakamıyorum.
hatta geçen bir fil vardı annesi nedense istememiş yeni doğum yaptıktan sonra. o da sendrom yaşadı herhalde görevliler yarım saat sonra yavruyu yeniden annenin yanına vermiş. yine istememiş anne. yavru fil bir ağlıyor quarta görmelisin.

benim denediğim tek sıvı omo oldu ve sonuçları güzeldi. hel o kokusu anlatamam günlerce evin içinde.
oo bizim bi deterjan alışverişimiz olur evlere şenlik
ousla toptancı marketlere gidiyoruz iki tane büyük yanyana olan var eğer bir deterjan uygun fiyatlıysa ondan 2-3-4 kaç paket fazladan alabiliyorsak alıp stok yapıyoruz evde de koyacak yer bulamayınca arabanın bagajında aylarca gezip duruyor

ben en fazla +1 stok yapıyorum eve. aylar öncesinden paramı peşin harcamıyorum
sonra nasıl olsa yine kampanya oluyor bir yerde. ama toptancıları bilmiyorum tabi

ben rinsonun kokusuna bayılıyorum

tam bir yıl önce tursil almıştım hala bitmedi

ark. ariel le rinsoyu karıştırmış öyle kullanıyomuş gayet memnundu , bende öyle yaparım belki bu sefer

bade'nin bebek gelmiş mi kalbinde problem varmış ha yavrum yazık kapanır inşallah, çok kapanan var öyle ameliyata falan gerek kalmasın da küçücük çocuk kıyamam

kaç haftalıktı erken doğdu di mi sanki daha var gibi hatırlıyorum da ben?

allah herkesin bebeğini çocuğunu korusun acısını göstermesin inşallah

siz nassınız görüşmeyeli ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…