peki hangi olasılık yüzde kaç acaba?
ne zaman karar verilecekmiş buna peki ameliyat ya da değil .
aslında lekeli bırakmıyo ama ben köpük köpük foşur foşur yıkasın istiyorum ilk aldığımda öyleydi :44:
o kadarını kimse bilmiyo sanırım, belki bi süresi vardır kendi kendine kapanması için
ne zaman işlemlere başlıycaklar ne kadar bekleniyo bilinmiyo şimdilik
güzel haberlerini bekliyoruz bakalım
şimdi ilaç tedavisine başlayacaklar eğer onda kapanırsa zaten sorun kalmayacak yoksa ameliyat olacak sanırım ama gerek olmaz İnşallah.
doğru canım. zor bir süreç ama sonuçları iyi olur umarım...bu süreçte kendiliğinden kapanır inşallah. ama erken doğumla bağlantısı yok sanırım. bunun için bildiğiniz bir şey var mı?her ihtimalde bebek küçük olduğu için bekleyeceklerini sanıyorum..bebek toparlansın kilo alsın aynı zamanda da belki kendiliğinden iyileşir diye..
Ben renklilerde ve siyahlrda perwoll ün renkli ve siyah için olan sıvı deterjanlarını kullanıyorum beyazlarda ise ariel toz deterjan kulanıyorum sıvı deterjanlar beyazlarda bana çok etkili gelmedi ama ariel in leke çıkarıcısından ve loc tan biraz damlatıyorum hatta bazen biraz da karbonat ekliyorum. Omo nun sıvı deterjanını da çok merak ediyorum ama alamadım bir türlü.kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç
kızlar da yazmışlar bebişin kalbinde delik var şimdilik ilaç alacak inşallah ilaçla kapanacak ve ameliyata gerek kalmayacak.badenin bebeğine nolmuş biri acil aydınlatabilir mi beni?
ah quarta ağlayasım geldi ya.
anne olmadan bilinmeyecek bir duygu.. Allah öyle bir duygu veriyor ki işte anlatmak imkansız..
Yaşamak isteyen herkese yaşatsın Allahım inşallah.
Ben renklilerde ve siyahlrda perwoll ün renkli ve siyah için olan sıvı deterjanlarını kullanıyorum beyazlarda ise ariel toz deterjan kulanıyorum sıvı deterjanlar beyazlarda bana çok etkili gelmedi ama ariel in leke çıkarıcısından ve loc tan biraz damlatıyorum hatta bazen biraz da karbonat ekliyorum. Omo nun sıvı deterjanını da çok merak ediyorum ama alamadım bir türlü.
kızlar da yazmışlar bebişin kalbinde delik var şimdilik ilaç alacak inşallah ilaçla kapanacak ve ameliyata gerek kalmayacak.
ay ipek gözlerim doldu o günlerim aklıma geldi..hele ilk gün,daha 2 günlük oğlumu hastanede bırakıp geldim eve..o duygumu anlatmama imkan yok..bi yandan sütüm kesilmesin diye kendimi toparlamaya çalışıyorum bi yandan içim çıkana kadar ağladım.yatağımda oğlumun kokusu kalmış.kıyafetini kokladım.zaten yarım saat sonra yanına uçtum tekrar..
oo bizim bi deterjan alışverişimiz olur evlere şenlikbenim denediğim tek sıvı omo oldu ve sonuçları güzeldi. hel o kokusu anlatamam günlerce evin içinde.
oo bizim bi deterjan alışverişimiz olur evlere şenlik
ousla toptancı marketlere gidiyoruz iki tane büyük yanyana olan var eğer bir deterjan uygun fiyatlıysa ondan 2-3-4 kaç paket fazladan alabiliyorsak alıp stok yapıyoruz evde de koyacak yer bulamayınca arabanın bagajında aylarca gezip duruyor
kızlar çamaşırlar için hangi deterjanı kullanıyosunuz ben omo konsantre kullandım bi ara ama su katıyolarmış galiba köpürmüyo hiç
kalbinde delik varmış, erkende doğdu zaten, bade bol bol dua istiyo bizden
az önceki bdv deki ekşınlı konudan sonraÇok sıkıcı(( ööfff
az önceki bdv deki ekşınlı konudan sonra
bu arada ben senin konunu da okudum
olumlu gelişmesine sevindim
He yaa ekşin kısa sürdü :))
benim konuma gelince teşekkürler canım..Yok yere bir ton canımı sıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?