09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

3. sınıfta. Biraz zamana bıraktık bakalım.
Çok duygusal bir çocuk küfür falan etmişler buna,
piç falan demişler. Eski dostlarımı özlüyorum diyor.
Bilmiyorum ne yapıcam.
kitty sen eşinden ayrıldın mı? bnim öğretmen en yakın arkadaşlarımdan biri öğretmen kendisinden bilgi alır sana iletirim 7 yıllık öğretmen, rehabilitasyonda bile çalıştı, şu anda da kekemelik merkezinde. ben kendisinin bilgisine inanılmaz güvenirim. akşam konuşur sana iletirim olur mu? umarım işine yarar bilgiler olur.

Yok canım ayrılmadım .
Oğlan iyi bir okulun favori öğrencilerindendi.
Okul başarısı, zeka yaşı yüksek ama nihayetinde ruhu çocuk.
Şimdiki okuluda özel ama öğretmeni çok tecrübesiz hakim olmıyor sanırım sınıfa.
Tabi çocukları tanıması zaman alacak ama bu arada benimki iyiçe nefret eder diye korkuyorum
Küfür olay canımı sıktı.
adaptasyon sorunu olursa ciddi sıkıntı yaşarım seneye başka okula alırım ama buda 4 senede 3 okul eder oda bir sıkıntı.
Bakalım canım sorarsan sevinirim

tamam canım mutlaka tavsiyelerini ileteceğim sana. öpyürum şimdilik.

herkese iyi akşamlar. bu arada iş müfettişleri gelmiş bizede artık her bankaya geliyormuş sanırım diğer işyerlerini bilmiyorum. ceza yazacak yer arıyorlar bence. bize ceza varmı bilgim yok tabii ki ama nihayetinde hükümetin adamı gözüyle bakıyorum.a rtık psikolojim bozuldu. herkes iktidarına damı diye düşünüyorum iyi niyetli bile olunsa

günaydınlar dün ben elmoşun albümüne dalıp otobüse geç kalmışım müdürün makam arbası kalmış onla gittik o da gitseymiş gece 12 vardiyasında giderdim artık

kızlar cutem dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİH' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26:
:26:

Son düzenleme:
Günaydınlar dükkanı ben açayım bugünde

Günaydın ablacımm

günaydınlar dün ben elmoşun albümüne dalıp otobüse geç kalmışım müdürün makam arbası kalmış onla gittik o da gitseymiş gece 12 vardiyasında giderdim artık

Sayemde makam arabasıyla gittin ama naberrr :)

Canım cok gecmiş olsun dileklerimi ilet olur mu? Ben 100 tane cekerim simdilik, daha fazla cekersem de iletirim olur mu?

geçmiş olsun canım inşallah iyileşir
Günaydın ablacımm

Canım cok gecmiş olsun dileklerimi ilet olur mu? Ben 100 tane cekerim simdilik, daha fazla cekersem de iletirim olur mu?
elmoşa dersem kesin böle der demiştim

Günaydın çokgeçmiş olsunn cuteye de güzel haberlerini alırız inşallahhh

Günaydın ablacımm

Günaydın fıstığımmm

Günaydın moruklar

Günaydınnn kimki o moruklarr hıhhhhhh

Bugün oğlan geliyor tanışmaya,ous,kızçem ve k.birader beraberler,dananın kuyruğu kopacak herhalde,akşamda tekrar konuştuk ikimizde olumsusuz zaten.Kızımda ağladı içim acıyor ama mümkün değil olması çok farklı şeyler var ortada.

Nemişin facesinde gördüm ki ben bunu senden önce

Doğal afetim şunlara dedim

O da benden almıştır! Akıllı olun, zaten canım sıkkın!

Ah ablam, su akar yolunu bulur. Hicbiriniz üzülmeyin, ya da gelecekte üzülmektense simdi üzülsün.

O da benden almıştır! Akıllı olun, zaten canım sıkkın!

Ah ablam, su akar yolunu bulur. Hicbiriniz üzülmeyin, ya da gelecekte üzülmektense simdi üzülsün.

Farkında bazı şeylerin,aklı yattı gibi şimdilik ,olmasın bu iş istemiyorum gecelerirüyalarıma giriyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…