Farkında bazı şeylerin,aklı yattı gibi şimdilik ,olmasın bu iş istemiyorum gecelerirüyalarıma giriyor artık.
günaydın gencomGünaydın moruklar
ivit
Bugün oğlan geliyor tanışmaya,ous,kızçem ve k.birader beraberler,dananın kuyruğu kopacak herhalde,akşamda tekrar konuştuk ikimizde olumsusuz zaten.Kızımda ağladı içim acıyor ama mümkün değil olması çok farklı şeyler var ortada.
O da benden almıştır! Akıllı olun, zaten canım sıkkın!
Ah ablam, su akar yolunu bulur. Hicbiriniz üzülmeyin, ya da gelecekte üzülmektense simdi üzülsün.
günaydın patatesler
Farkında bazı şeylerin,aklı yattı gibi şimdilik ,olmasın bu iş istemiyorum gecelerirüyalarıma giriyor artık.
patatesmi koptummmmmmmmmmgunaydınnnnnn
iyiki domates demedin
günaydın gencombbeiş nasıl oynuyomu
ivitşaka maka seni çok merak ediyorum yolum ankaraya düşerse görmek istiyooooorem
abla yanlış mı anladım kızının erkek arkadaşımı geliyor maşallah o kadar büyüdümü
senin sosyal paylaşım sitelere üyeliğin mi var lan
Bebiş oynuyor maşallah ya, sürekli sağ tarafımda duruyor ama... Henüz tekme atmadı :) Sadece gerildiğimi hissediyorum bakıyorum elimin altında tam :))günaydın gencombbeiş nasıl oynuyomu
ivitşaka maka seni çok merak ediyorum yolum ankaraya düşerse görmek istiyooooorem
abla yanlış mı anladım kızının erkek arkadaşımı geliyor maşallah o kadar büyüdümü
günaydın patatesler
Farkettiyse aşacaktır bir şekilde inşallah. Off ya hepimiz birşeylerle sınanıyoruz işte abla
günaydın patatesler
patatesmi koptummmmmmmmmmgunaydınnnnnn
Bugün oğlan geliyor tanışmaya,ous,kızçem ve k.birader beraberler,dananın kuyruğu kopacak herhalde,akşamda tekrar konuştuk ikimizde olumsusuz zaten.Kızımda ağladı içim acıyor ama mümkün değil olması çok farklı şeyler var ortada.
kız neyini merake diyon kısa şişko kara bişey
günaydın patatesler
Abla sen kızını bu topiğe bi getirsene :)
Abla sen kızını bu topiğe bi getirsene :)
ablam kötü şeyler varsa yakma kızceni çek kurtar aman gözünü seveyim
günaydın 3 3 3 3
benım kızda gelecek topige yakında
var lan nolacak? Ben sizin gibi facebook kullanmam bebişimeski moda o
Gelir anında kaçar kesinnnn
Olumsuz şeyler var bize göre,araştırıldı çünkü bol bol küfür yiyorlar benden
koca göbek miGel canımınici görüşürüz, koca göbeğimle yamuk dişlerimi görürsün
var lan nolacak? Ben sizin gibi facebook kullanmam bebişimeski moda o
maşşallahBebiş oynuyor maşallah ya, sürekli sağ tarafımda duruyor ama... Henüz tekme atmadı :) Sadece gerildiğimi hissediyorum bakıyorum elimin altında tam :))
Günaydın mortingen
İnşallah elmim,yengesine babamla konuştuktan sonra farklı düşünmeye başladım demiş,zor olacak onun için ama mecbur buna
Doğru anladın 24 yaşında artık var bir durumlar da biz istemiyoruz,
Günaydınnnyesin seni patatesinemii
Günaydınnnn
tivitır mı kullanıyosun... Eski moda falan derken, süflü
Ben kumpir patatesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?