09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

mortingen değilim ben taamm mı biraz kıtır olabilirim ama giderim var hala götürür yani yolda bırakmaz böykkk

hanımablllaa çok streslisin haklısın ama biraza bırak akışına , kızın doğru yolu bulacaktır. herşeyde olacağına varır bak ne güzel sizi dinliyo düşünüyo en azından

Bu arada zibidinin hepinize cok selamı var, harika bir gelin olmuş, dün fotoları attı baanaaa prenses gibiydi

bak görüyomusunuz türkçeyi nasıl zerafetlasti şimdi ben olurum kumpir patates

Ay bunlar hem kaba hem demode bir de cok banallerrrr

Ben ünlüleri üye olmadan da takip ediyorum, googledan yazıyorum buluyorum

Ay sen çok modernsin

Sen benim albümü görmedin mi la?

aman ablam boşver o zaman Allah uzak etsin

amin canım ikna etmeye çalışıyoruz tatlı dille,alıp karşımıza konuşuyoruz zaten aklı yatıyo gibişimdilik,babası karar senin dedi iyi yada kötü razı gelecen buna dedi

hiç zor değil artık doğruları göstermeye çalışıyoruz ona,

kızlar sizde baska bi program mmı var yaa ben yavaş kalıyom size muahbbetler kacıyo vede ben topiği terk etmek zorunda kalıyom

Boğa: Bazen sevdiği insanı Boğanın canı boğmak ister.

( Ben Boğayım )

asyalı yarın sabah gitcem doktora, inşallah öğrencem cinsiyetini de :)
öğrenir öğrenmez yazarsın artık
bende perşembe günü 32. hafta uzatması için gidecem normalde 31 deyim ama doktor sezeryan olduğu için bi hafta erken alacam inin ölmesin 31 de gel dedi

Bu arada zibidinin hepinize cok selamı var, harika bir gelin olmuş, dün fotoları attı baanaaa prenses gibiydi

Ay bunlar hem kaba hem demode bir de cok banallerrrr

Sen benim albümü görmedin mi la?
a.s yazıyorum ama bak terse çekme

inşallah hayırlısı olur ablacım
Biz 15 yıl önce kullanıyorduk face bunlar daha vitamindi o zaman

Ben böyle değilim!
bebe bunlar bacum

ne güzel anlatmışın kendini alemsin asyalı yaaa
he adam iyiki almış beni dimi
bir zamnlar çekiciliğim vardı herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…