dikkat etmeye mecbursun yoksa Allah korusun kansere kadar gidişi var bu işin anoreksiya harici. Sesinde herhangi bi kısılma yok mu senin? Boğazın tahriş olmadı mı hiç? Cuma gecesi üşütmüştüm sabaha kadar 3 kere kustum ne kendim uyudum ne ousu uyuttum o basınçtan göz altlarımda kılcallar çatlamıştı benek benekti yüzüm. Sen bu işi yaparken cildin normal kalmıyordurahahahah yirim seni :))
sirkencubin dikkat edicem hatun bundan sonra !!!!!
cevap ne pekii
Bozuk değildi yani :97:
dikkat etmeye mecbursun yoksa Allah korusun kansere kadar gidişi var bu işin anoreksiya harici. Sesinde herhangi bi kısılma yok mu senin? Boğazın tahriş olmadı mı hiç? Cuma gecesi üşütmüştüm sabaha kadar 3 kere kustum ne kendim uyudum ne ousu uyuttum o basınçtan göz altlarımda kılcallar çatlamıştı benek benekti yüzüm. Sen bu işi yaparken cildin normal kalmıyordur
Hayır değildi! Eski konularımda hep canım diyormuşum
selam kızlar. konu nedir
Canım deyince ağzın bozuk olmuyor yani öyle mi ?
Bende canım cicim demem ki
asıl ben şu an koptum hahahhaha
lez konusunda biri demiş ki,işte yine yarıgılamışsınız bi arkadaşı,ahlaksız dinsiz vss..yazık mazık sallamış.ben de bunu üstüne acayip bi yorum bekledim...demiş ki sen biseksüelsin
selam kızlar. konu nedir
piyo cum,geyik muhabbet..
bi yandan lezzo bi arkadaş var bdv de ona takılıyoruz.. arada ayıplı konular var tabii kii..sende ne var ne yok?
elmiş sen düğümlere üfleyen kadınları okudun mu?
sovr trosun demişya o ne biliyonuz mu :44:
lezler
eee neleri mesela? siteye yeni girdim de buraya denk geldim ne demek istediniz?
Elim gitmedi ona cnm ya, sevmem pek eceyi, güzel mi beğendin mi?
troll mü? sahte üyelik demek
ha onu mu demek istemiş bnce trosundur diyince allalaa demim o ne benmi biliyorum
Troll dememiş
Tro demiş
Travesti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?