09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahah yirim seni :))

sirkencubin dikkat edicem hatun bundan sonra !!!!!
dikkat etmeye mecbursun yoksa Allah korusun kansere kadar gidişi var bu işin anoreksiya harici. Sesinde herhangi bi kısılma yok mu senin? Boğazın tahriş olmadı mı hiç? Cuma gecesi üşütmüştüm sabaha kadar 3 kere kustum ne kendim uyudum ne ousu uyuttum o basınçtan göz altlarımda kılcallar çatlamıştı benek benekti yüzüm. Sen bu işi yaparken cildin normal kalmıyordur

göz damarlarım çatlama yapıyor evet kıpkırmızı oluyor çünkü zorlanıyorum kusarken..

ses tellerimde tahriş olmadı hiç..O konuda sorun yaşamadım..

Dikkat edeceğim artık etmeyecegim böyle kendime söz veriyorum

asıl ben şu an koptum hahahhaha
lez konusunda biri demiş ki,işte yine yarıgılamışsınız bi arkadaşı,ahlaksız dinsiz vss..yazık mazık sallamış.ben de bunu üstüne acayip bi yorum bekledim...demiş ki sen biseksüelsin

selam kızlar. konu nedir

lezler

Canım deyince ağzın bozuk olmuyor yani öyle mi ?

Bende canım cicim demem ki

nabr canım la diyorum:d saylanır mı?

adşlasdlşladlşadls koptum ahahahahahhahahaha

piyo cum,geyik muhabbet..
bi yandan lezzo bi arkadaş var bdv de ona takılıyoruz.. arada ayıplı konular var tabii kii..sende ne var ne yok?

vaayyy bdv ye bakayım abakalım derdi neymiş bende de nolsun canım film izledim sabah bitirmeden gelmiyim dedim. chanel in hayatının anlatıldığı bir film. bugnlerde geenl kültüre epey sarmış durumdayım, ayna programı, bilgilendirici fimler fln iyi hissettiriyorr

Elim gitmedi ona cnm ya, sevmem pek eceyi, güzel mi beğendin mi?

troll mü? sahte üyelik demek

Troll dememiş
Tro demiş
Travesti bence

Biri tro mudur nedir demişti
Bende o nedemek demiştim
Güldüler
Travesti demekmiş

Son düzenleme:
Elim gitmedi ona cnm ya, sevmem pek eceyi, güzel mi beğendin mi?

troll mü? sahte üyelik demek

süper elmişşş..harika bir kitap hem sürükleyici hem aşk dolu..
piyo bak bu ara genel kültür takıntılıysan oku mutlaka sen de..ece nin bilgisine hayranlığım arttı bir kez daha..
içinde politika siyaset aşk nefret intikam macera herbok var..birmesini istemedim resmen..
bir de zülfü livaneli serenad harika bi kitapp..bu ara niyeyse böyle duygusal takılıyorum..film kitap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…