büyük meme gördüm ama benim erkek arkaaşım da varneyim ben
süper elmişşş..harika bir kitap hem sürükleyici hem aşk dolu..
piyo bak bu ara genel kültür takıntılıysan oku mutlaka sen de..ece nin bilgisine hayranlığım arttı bir kez daha..
içinde politika siyaset aşk nefret intikam macera herbok var..birmesini istemedim resmen..
bir de zülfü livaneli serenad harika bi kitapp..bu ara niyeyse böyle duygusal takılıyorum..film kitap..
süper elmişşş..harika bir kitap hem sürükleyici hem aşk dolu..
piyo bak bu ara genel kültür takıntılıysan oku mutlaka sen de..ece nin bilgisine hayranlığım arttı bir kez daha..
içinde politika siyaset aşk nefret intikam macera herbok var..birmesini istemedim resmen..
bir de zülfü livaneli serenad harika bi kitapp..bu ara niyeyse böyle duygusal takılıyorum..film kitap..
erkek arkadaşın varken büyük olan şeyin meme olduğuna emin misin
kızlar seksi karı gördümü bende tahrik oluom valla bendemi lezim şimdi :26::26::26::26::26::26:
şimdi bakmak var, görmek var :) ikisnin arasındaki fark derken ikisinin arasındaki ama fark ama....Yok onu da görmüştümikisinin arasındaki farkı biliyorum töbe töbe
onları da okudum canım.beniş için seyahate çıktığımda 1 kitap bitiririm mutlaka.yolda akşamları okurum.tatilde okudum eceyi çok iyiydi.etkisi hala devam ediyor..Zülfünün bütün kitaplarını okurum, kardeşimin hikayesini de oku, cok akıllıca yazılmış. Alayım bari akşam okurum. Ben korsan alıyorumolgunlardan napim bir kitap 20 lira ben 4 tane alıyorum
Duygusal arıyorsan Leyla yı oku, hüngür hüngür ağlamıştım
sen bana göster o karıyı ben saçını başını yolarım sende normale dönersin
şimdi bakmak var, görmek var :) ikisnin arasındaki fark derken ikisinin arasındaki ama fark ama....
onları da okudum canım.beniş için seyahate çıktığımda 1 kitap bitiririm mutlaka.yolda akşamları okurum.tatilde okudum eceyi çok iyiydi.etkisi hala devam ediyor..
yok ben alamıyorum korsan,elim gitmiyor.ahhh ankara orda olsam dost tan alırım.taksitle al oku bitir.korsana ne gerek var..
bi gittim kimi tro diyo kimi lezo diyo noluyo size
ece nin ayzarı kim canım? kitaba para da vermek istemiyorum bu ara indirimdeyse alırımkitap okuyasım yok olsa derslerimi çalışırım valla.z aten sırf ders açlışmamak için başladı heralde bu genel kültür merakı
bebişim seksi karı gördümü kim tahrik olmaz doksanlık dedenın bile kanı kımıldar
yazarı ece temelkuran,kitabın adı: düğümlere üfleyen kadınlar
indirimde olduğunu sanmam..ama çok sürüklyici,başlarsan bırakmazsın sanmam..
ben de yılmaz özdilin yeni kitabına başlıcam..
bende yılmaz özdil aalacağımda işte ders açlışmak için almıyorum vallahi iyi bari paraya kıydığım bir gün ilk işim bu iki kitabı almak olsun. teşekkür ederim canım
yaparım ama çıkan parayla gider sigara alırım. bu ara inanılmaz züğürdümBi kumbara yap kitap kumbarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?