09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Zülfünün bütün kitaplarını okurum, kardeşimin hikayesini de oku, cok akıllıca yazılmış. Alayım bari akşam okurum. Ben korsan alıyorum olgunlardan napim bir kitap 20 lira ben 4 tane alıyorum

Duygusal arıyorsan Leyla yı oku, hüngür hüngür ağlamıştım

kızlar seksi karı gördümü bende tahrik oluom bendemi lezim şimdi :26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

ece nin ayzarı kim canım? kitaba para da vermek istemiyorum bu ara indirimdeyse alırım kitap okuyasım yok olsa derslerimi çalışırım valla.z aten sırf ders açlışmamak için başladı heralde bu genel kültür merakı

onları da okudum canım.beniş için seyahate çıktığımda 1 kitap bitiririm mutlaka.yolda akşamları okurum.tatilde okudum eceyi çok iyiydi.etkisi hala devam ediyor..
yok ben alamıyorum korsan,elim gitmiyor.ahhh ankara orda olsam dost tan alırım.taksitle al oku bitir.korsana ne gerek var..

şimdi bakmak var, görmek var :) ikisnin arasındaki fark derken ikisinin arasındaki ama fark ama....

he he abarttık

Ya bebişim ben de cok okuyorum ayda en az 5 kitap okurum 5*20 lyüz lira, onun yerine bir sürü korsan alıyorum, onlar cok kazanmak icin o kadar pahalı basmasınlar bak 12 fln olsa alırım

yazarı ece temelkuran,kitabın adı: düğümlere üfleyen kadınlar
indirimde olduğunu sanmam..ama çok sürüklyici,başlarsan bırakmazsın sanmam..
ben de yılmaz özdilin yeni kitabına başlıcam..

yazarı ece temelkuran,kitabın adı: düğümlere üfleyen kadınlar
indirimde olduğunu sanmam..ama çok sürüklyici,başlarsan bırakmazsın sanmam..
ben de yılmaz özdilin yeni kitabına başlıcam..

bende yılmaz özdil aalacağımda işte ders açlışmak için almıyorum vallahi iyi bari paraya kıydığım bir gün ilk işim bu iki kitabı almak olsun. teşekkür ederim canım

bende yılmaz özdil aalacağımda işte ders açlışmak için almıyorum vallahi iyi bari paraya kıydığım bir gün ilk işim bu iki kitabı almak olsun. teşekkür ederim canım

Bi kumbara yap kitap kumbarası

kitap konusu ideal
bende ayda bir tane okuyorum
ben tam bir ucuzlukçuyum
kk dan bi hatundan aldım orijinal kitapların tanesi 8 tl ye geldi 11 tane yarısı bitti nerdeyse
ama kutuyu açtığımda ağlayasım geldi
bi insan kitaplarını bu kadar da temizmi okur ya

Şimcik arkadaşına dalmak istiyorsa lezbiyen oluyo.

Oh be oraya yazamadım banlanırım diye.
Tertemiz sicilim moklanmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…