09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bence bir kişi iyidir en azından ne bileyim

Benim baba tarafım anlattığın gibi
Ama anne tarafımdan olan kuzenlerimle kardeş gibiyiz

Bugün dert günü anlaşılan

ben anladım ki kendini böyle kabul etmek en iyisi.şöyle demek lazım:
ben düüşünceli biriym,herkese iyi davranmaya yardıma çalışıyorum,bazen değmeyecek insanlar için yapsam da ,böyleyim kazık yesem de bu benim hatam değil,onların öküzlüğünden ,insnalık anlayışından..
değişme hiç sen,hep böyle kal,anlamayacak adam da çeksin gitsin :)

Hadi ben ay sonu kdvsiydi muhtasarıydı boğuşuyorum diye pert oldum, size noluyor

Size ekşınlı birşeyler mi anlatsam...

Senin bu ous evlendiğinizin ilk yıllarında da böylemiydi
yoksa yıllar itibariylemi değişti
hani bazı adamlar çocuk olduktan sonra ya iyi olur yada dengesizleşir ya
ondan sordum canım

E sonra da kendime hakaret ediyorum salaksın diye

Genel olarak iyilik ettim ama nankörlük buldum , şeklinde galiba sorun

Zaten insanoğlu nankör bir varlık
Bunu unutmamak lazım

Diğer kısmı da biraz mizaç
Ben istesem de hemen herkes samimi olamam mesela
Zaman gerekir ve bu zaman içerisinde de gözlemlerim
İyiyse iyiyimdir, kötüyse merhaba-merhaba ile kısıtlı kalırım

Ouslar da dahil
Ne kadar ekmek, o kadar köfte diye düşünüyorum

Geçen BDV de bi konu vardı
Kadın yemek yapmış eşi beğenmiyomuş, ara eşine sor ne severse onu yap dediler
Pes artık dedim, kadın da çalışıyo da adam yardım etmediği gibi burun kıvırıyo
Ve bizim dahi kadınlarımız yine hata sende , senin görevin vs. diyo

Görev mercii kim ?

Peygamber efendimiz bile bir hadisinde ' Ev işler, yemek yapmak, çocuk bakmak hanımızın görevi değil size ikramıdır ' demiş

Bence bir kişi iyidir en azından ne bileyim

Benim baba tarafım anlattığın gibi
Ama anne tarafımdan olan kuzenlerimle kardeş gibiyiz

yok benim baba tarafımda kuzenler üvey zaten görüşmüyoruz,anne tarafımda da hepsi hasettir kuyumu kazmaya çalışırlar hepsi çok kıskançç bi değişikler yaa herkes birbirine laf sokma çabasında

Hadi ben ay sonu kdvsiydi muhtasarıydı boğuşuyorum diye pert oldum, size noluyor

Size ekşınlı birşeyler mi anlatsam...

kuzum geçen bebek fotoğrafının altında yazışıyoduk ya facede, orda bi arkadaş sütçü falan yazmış ben mesela ona çok bozuldum çokta yakın arkadaşım niye öyle dedi anlamadım ulu orta

kuzum geçen bebek fotoğrafının altında yazışıyoduk ya facede, orda bi arkadaş sütçü falan yazmış ben mesela ona çok bozuldum çokta yakın arkadaşım niye öyle dedi anlamadım ulu orta

Nemiş gördüm o yorumu, ve tepkisizliğine hayran kaldım...

Çok terbiyesizce yazılmış bir sözdü bence ağzının payını vermelisin kimse kimseye böyle seviyesiz espriler yapamaz

Senin bu ous evlendiğinizin ilk yıllarında da böylemiydi
yoksa yıllar itibariylemi değişti
hani bazı adamlar çocuk olduktan sonra ya iyi olur yada dengesizleşir ya
ondan sordum canım
aslında sanırım hep aynıydı ama çocuktan sonra tüm düzen değişince o da tavan yaptı..:)

E sonra da kendime hakaret ediyorum salaksın diye
et canım bişi olmaz ben de diyorum onu,ama sonra kendime sarılıp öpüp barışıyorum:118:

Nemiş gördüm o yorumu, ve tepkisizliğine hayran kaldım...

Çok terbiyesizce yazılmış bir sözdü bence ağzının payını vermelisin kimse kimseye böyle seviyesiz espriler yapamaz

hani biz kendi aramızda konuşuruz öyle edepsizleştiğimiz olur ama o resim herkese açıktı yani benim sütçümde herbi şeyimde yücel dedim bişey yazmamış sinir oldum ne alakaydı yani o yorum bişey demedim ekstra

aslında sanırım hep aynıydı ama çocuktan sonra tüm düzen değişince o da tavan yaptı..:)

et canım bişi olmaz ben de diyorum onu,ama sonra kendime sarılıp öpüp barışıyorum:118:

BİZ BUNLARI hak ediyoruz nedenmi eli maşalı değiliz
çok seviyoruz değer veriyoruz...ihanet etmiyoruz
eee sonuç üzülen traf biz oluyoruz

ahhhhh köklerine kibrit suyu aaahhhhhh

samimi olmak saygısızlık anlamına gelmiyor
herkes çizgisini bilmeli nemişcim
densizlik etmiş

samimi olmak saygısızlık anlamına gelmiyor
herkes çizgisini bilmeli nemişcim
densizlik etmiş

beni az çok biliyosunuz kendi aramızda olduğumuz sürece takılmam öyle şeylere hatta gene kendime kızdım dedim acaba hamilelikten mi hassas oldum eşime gösterdim gördüm dedi o da okumuş eşiminde yakın arkadaşı, amacını aşmış dedi, haa dedim demek ki tek ben dikkat etmemişim

sen daha dur,bana inek demişlerdi ya,oğlumu emzirirken...inek hadi görevini yap da emzir diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…