akrabalık dedimi orada duracaksınız işte benim ki kadar menfaatçi,çıkarcı,fesat akrabaya sahip olan var mı acaba
bir kişi de mi iyi olmaz anlayışlı sevimli hasetlik barındırmayan olur yahuu
çok dertliyim bu konuda çokkk
akrabalık dedimi orada duracaksınız işte benim ki kadar menfaatçi,çıkarcı,fesat akrabaya sahip olan var mı acaba
bir kişi de mi iyi olmaz anlayışlı sevimli hasetlik barındırmayan olur yahuu
çok dertliyim bu konuda çokkk
evet dertler derya olmuş bizde de ama napalım boğuşacaz mecburHoş geldin Sirke
Kim kaç kere aşık olmuş, ahlar vahlardan sonra
Konu dertlere geldi
Ama dertler derya deyip susuyorlar
Ben hep kızıyorum kendime quarta, ben herkesi çok fazla düşünüyorum. İyilik ettikçe kötü olunuyormuş, bunu bir türlü anlayamadığım için kızıyorum kendime. Herkese elim kolum yetişsin diye uğraşıyorum, herkesle hoş sohbet olcam diye uğraşıyorum. Ama bazen olmuyormuş, ben de yeter artık diyorum.
ben anladım ki kendini böyle kabul etmek en iyisi.şöyle demek lazım:
ben düüşünceli biriym,herkese iyi davranmaya yardıma çalışıyorum,bazen değmeyecek insanlar için yapsam da ,böyleyim kazık yesem de bu benim hatam değil,onların öküzlüğünden ,insnalık anlayışından..
değişme hiç sen,hep böyle kal,anlamayacak adam da çeksin gitsin :)
Bence bir kişi iyidir en azından ne bileyim
Benim baba tarafım anlattığın gibi
Ama anne tarafımdan olan kuzenlerimle kardeş gibiyiz
Hadi ben ay sonu kdvsiydi muhtasarıydı boğuşuyorum diye pert oldum, size noluyor
Size ekşınlı birşeyler mi anlatsam...
kuzum geçen bebek fotoğrafının altında yazışıyoduk ya facede, orda bi arkadaş sütçü falan yazmış ben mesela ona çok bozuldum çokta yakın arkadaşım niye öyle dedi anlamadım ulu orta
aslında sanırım hep aynıydı ama çocuktan sonra tüm düzen değişince o da tavan yaptı..:)Senin bu ous evlendiğinizin ilk yıllarında da böylemiydi
yoksa yıllar itibariylemi değişti
hani bazı adamlar çocuk olduktan sonra ya iyi olur yada dengesizleşir ya
ondan sordum canım
et canım bişi olmaz ben de diyorum onu,ama sonra kendime sarılıp öpüp barışıyorum:118:E sonra da kendime hakaret ediyorum salaksın diye
Nemiş gördüm o yorumu, ve tepkisizliğine hayran kaldım...
Çok terbiyesizce yazılmış bir sözdü bence ağzının payını vermelisin kimse kimseye böyle seviyesiz espriler yapamaz
aslında sanırım hep aynıydı ama çocuktan sonra tüm düzen değişince o da tavan yaptı..:)
et canım bişi olmaz ben de diyorum onu,ama sonra kendime sarılıp öpüp barışıyorum:118:
hani biz kendi aramızda konuşuruz öyle edepsizleştiğimiz olur ama o resim herkese açıktı yani benim sütçümde herbi şeyimde yücel dedim bişey yazmamış sinir oldum ne alakaydı yani o yorum bişey demedim ekstra
samimi olmak saygısızlık anlamına gelmiyor
herkes çizgisini bilmeli nemişcim
densizlik etmiş
sen daha dur,bana inek demişlerdi ya,oğlumu emzirirken...inek hadi görevini yap da emzir diye..hani biz kendi aramızda konuşuruz öyle edepsizleştiğimiz olur ama o resim herkese açıktı yani benim sütçümde herbi şeyimde yücel dedim bişey yazmamış sinir oldum ne alakaydı yani o yorum bişey demedim ekstra
yuhh herkesin gördüğü resmin altına mı yorum yapmışlüzumsuz şey silseydin ya yorumunu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?