09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet az çok seni biliyoruz
başbaşa ikende söylenicek söz değil o
aşmış gerçekte
uluorta oyle konuşması saygısızlık da tavan yani
usulunce uyarmalısın canım.

Nemiş abimi gördün mü bilmiyorum, biz abimle normalde çok lan lun konuşuruz hani sevgi gösterimiz öyledir diyim çok takılırız birbirimize. Ben abimin genelde her paylaşımına yorum yaparım ama asla herkesin içinde abime lan diyemem, abim de öyle lakayit şeyler yazarsa arar kızarım benim arkadaşlarım da okuyor düzgün yaz diye Yani herşeyin yeri başka

Ne dediğini yazmadı ki
Siz nerden anladınız

Sütçüyle ilgili ayıplı bi söz var da ben mi bilmiyorum

sen daha dur,bana inek demişlerdi ya,oğlumu emzirirken...inek hadi görevini yap da emzir diye..

buda hoş değil tabiki

nemişin arkadaşı bel altından vurmuş çok ayıp okkalı bi geçirme yapardım ben olsaydım (kusura bakmayın biraz açık oldum :)

ben böyle harıl harıl yazarken bi yandan mail yazıyorum,bi yandan telefon,tam da yoğun günüm yani...
yanlışlıkla buraya yazıyorum diye adamlara mail atıcam diye korkuyorum vallahi...
düşünsenize..

Nick: ÖZLEM BEN DE ÇOK BAKTIM BUNA

Ben:ama sizin ikinizinde gözler renkli beyazsınız zaten balım benim eşim yeşil gözlü bi tek

Bahsi geçen arkadaşım: Sutcuden olur belki

haksızmıyım yani ne alaka

Kendi sütçüden herhalde ,yada sütçüyle ilişkileri ileri levelda töbe töbe

o bahsi geçen arkadaşının evine ben bir sütçü yollarım anasının zankinesini görür terbiyesiz

hadsiz...

ben böyle harıl harıl yazarken bi yandan mail yazıyorum,bi yandan telefon,tam da yoğun günüm yani...
yanlışlıkla buraya yazıyorum diye adamlara mail atıcam diye korkuyorum vallahi...
düşünsenize..

şuan içimden geçenleri yazdın :)

Nemiş bi kere mantık olarak senin eşinin gözü zaten renkli, seninki renkli olsa eşinin ki kahverengi olsa da dese tamam, kocanın gözü zaten renkli ne gerek var sütçüye yoğurtçuya... İstersen altına bi yorum çekeyim senden bağımsız

çokta seviyorum kendisini, sade bana dese şakayla savuştururdum da böyle olunca tuhafıma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…