beni az çok biliyosunuz kendi aramızda olduğumuz sürece takılmam öyle şeylere hatta gene kendime kızdım dedim acaba hamilelikten mi hassas oldum eşime gösterdim gördüm dedi o da okumuş eşiminde yakın arkadaşı, amacını aşmış dedi, haa dedim demek ki tek ben dikkat etmemişim
hani biz kendi aramızda konuşuruz öyle edepsizleştiğimiz olur ama o resim herkese açıktı yani benim sütçümde herbi şeyimde yücel dedim bişey yazmamış sinir oldum ne alakaydı yani o yorum bişey demedim ekstra
sen daha dur,bana inek demişlerdi ya,oğlumu emzirirken...inek hadi görevini yap da emzir diye..
sen daha dur,bana inek demişlerdi ya,oğlumu emzirirken...inek hadi görevini yap da emzir diye..
Ne dediğini yazmadı ki
Siz nerden anladınız
Sütçüyle ilgili ayıplı bi söz var da ben mi bilmiyorum
Çek nemiş bende ekli ordan biliyorum...
Nick: ÖZLEM BEN DE ÇOK BAKTIM BUNA
Ben:ama sizin ikinizinde gözler renkli beyazsınız zaten balım benim eşim yeşil gözlü bi tek
Bahsi geçen arkadaşım: Sutcuden olur belki
haksızmıyım yani ne alaka
Ben:ama sizin ikinizinde gözler renkli beyazsınız zaten balım benim eşim yeşil gözlü bi tek
ben de tahmin ettim densizdi denilmyecek bi laftı diyince. Doğru tahmin etmişimHımmm tamam :97:
ben böyle harıl harıl yazarken bi yandan mail yazıyorum,bi yandan telefon,tam da yoğun günüm yani...
yanlışlıkla buraya yazıyorum diye adamlara mail atıcam diye korkuyorum vallahi...
düşünsenize..
o bahsi geçen arkadaşının evine ben bir sütçü yollarım anasının zankinesini görür terbiyesiz
hadsiz...
şuan içimden geçenleri yazdın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?