09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayol ben de yanlış anlamışım ki ben de emzirme muhabbeti sandım da ondan o örneği vermiştim...
neyse densizlik değil mi hepsi bir işte :)

şuan içimden geçenleri yazdın :)
bu sefer istanbula geldiğimde görüşücez inşallah seninle. hem artık y.dışı yok müştreiler istanbulda.3-4 gün kalıcam gelince..

canım biz kendi aramızda yaparızda böyle şakalar hani o kadarda düzeyliyiz diyemem ama ulu orta bi bebek resminin altına yapılıyo bu yorum benim babam ekli kardeşim amcam yengem vs denir mi bu

Burası zaten geyik topiği ve herkes birbirini biliyo

Facede senin ailen ve akrabalarında var ve kimse orda her lafı geyik olarak algılamaz zaten
Ki bu şuursuz lafın nereye gittiğinin farkında değil galiba

oo süperr,, 3-4 günden birisini inşallah ayarlarız taş hatunum:)

çok şiddetli olmasın yaa atışmaya dönmesine gerek yok ama sütçü lafının ağır olduğunu anlasın yani, eşininde gözleri renkli sütçüye ne gerek var gibi aman yaz işte bişiler

Yazabileceğim en hafif yorumu yazdım, hatta yazdım yazdım sildim ancak bu kadar hafifletebildim... Tam ayarında olmuş dimi? :)

nickcim ben o arkadaşımı cidden çok seviyorum ama mesajları da gördün yani biz orda uçuş uçuşuz heyecanlıyız dahası artık anne olmuşuz arkadaşlığımızın bu boyutunun farkına varmalı yani

Ama çok saçma değil mi, en çok sevdiğin arkadaşın seninle mutuluğunu böyle paylaşıyor, bir de g ile başlayan arkadaşın yorumuna bak. G'yi daha çok sev bence sen :)

Ama çok saçma değil mi, en çok sevdiğin arkadaşın seninle mutuluğunu böyle paylaşıyor, bir de g ile başlayan arkadaşın yorumuna bak. G'yi daha çok sev bence sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…