- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Nick: ÖZLEM BEN DE ÇOK BAKTIM BUNA
Ben:ama sizin ikinizinde gözler renkli beyazsınız zaten balım benim eşim yeşil gözlü bi tek
Bahsi geçen arkadaşım: Sutcuden olur belki
haksızmıyım yani ne alaka
bu sefer istanbula geldiğimde görüşücez inşallah seninle. hem artık y.dışı yok müştreiler istanbulda.3-4 gün kalıcam gelince..şuan içimden geçenleri yazdın :)
canım biz kendi aramızda yaparızda böyle şakalar hani o kadarda düzeyliyiz diyemem ama ulu orta bi bebek resminin altına yapılıyo bu yorum benim babam ekli kardeşim amcam yengem vs denir mi bu
Nemiş bi kere mantık olarak senin eşinin gözü zaten renkli, seninki renkli olsa eşinin ki kahverengi olsa da dese tamam, kocanın gözü zaten renkli ne gerek var sütçüye yoğurtçuya... İstersen altına bi yorum çekeyim senden bağımsız
çek bakalım
bari ben yazayım dedim aklıma bu olay geldi belki dertliler de açılır
ayol ben de yanlış anlamışım ki ben de emzirme muhabbeti sandım da ondan o örneği vermiştim...
neyse densizlik değil mi hepsi bir işte :)
bu sefer istanbula geldiğimde görüşücez inşallah seninle. hem artık y.dışı yok müştreiler istanbulda.3-4 gün kalıcam gelince..
Yorumun şiddetini belirle 10 üzerinden kaç olsun?
bari ben yazayım dedim aklıma bu olay geldi belki dertliler de açılır
dert arama kendine o zaman deli gızım:),
çok şiddetli olmasın yaa atışmaya dönmesine gerek yok ama sütçü lafının ağır olduğunu anlasın yani, eşininde gözleri renkli sütçüye ne gerek var gibiaman yaz işte bişiler
vay anasını ne giydirdin kız nick
elmiş nereye gitti bu arada? o kaybolmaz öyle pek??
nickcim ben o arkadaşımı cidden çok seviyorum ama mesajları da gördün yani biz orda uçuş uçuşuz heyecanlıyız dahası artık anne olmuşuz arkadaşlığımızın bu boyutunun farkına varmalı yani
nickcim ben o arkadaşımı cidden çok seviyorum ama mesajları da gördün yani biz orda uçuş uçuşuz heyecanlıyız dahası artık anne olmuşuz arkadaşlığımızın bu boyutunun farkına varmalı yani
Ama çok saçma değil mi, en çok sevdiğin arkadaşın seninle mutuluğunu böyle paylaşıyor, bir de g ile başlayan arkadaşın yorumuna bak. G'yi daha çok sev bence sen :)
Off bir arkadaşım geldi kayınvalidesine taktik istedianlattı anlattı gitti :d Basım sisti yemn ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?