Günaydın herkese...
günaydın kızlar..
Günaydın canlarım
günaydın badycimm
günaydın quartam,
günaydın böcüşşş :) akşam nasıl geçti balım
elmişim nasıl geçti akşamının kuşum...
siz şimdi akşam ne oldu merak ediyosunuz ama,adam geç geldi zaten ben yatmıştım.neyse sonra sabah 5 te otomatikman kalktım ben.kurulmuşum ya..o da ne tel kapalı..şifre girdim,onu da değiştirmiş.teli kitlememek adına başka denemedim,ve bıraktım maalesef..
inşallah bu gece...:26:
siz şimdi akşam ne oldu merak ediyosunuz ama,adam geç geldi zaten ben yatmıştım.neyse sonra sabah 5 te otomatikman kalktım ben.kurulmuşum ya..o da ne tel kapalı..şifre girdim,onu da değiştirmiş.teli kitlememek adına başka denemedim,ve bıraktım maalesef..
Günaydın hanımlarr
Quarta o şifreler neden değişir durduk yere anlamam hiç
Ama ciddi şüpheleniyorum ben
Elmi akşam nasıldı canım
oustan bir atraksiyon geldimi
en azından çiçek felan
elmoş fotolar nerede haydii??
Dün öğleden sonra cicekle bonyfood zımbırtısı geldi. Ama o kadar sinirliydim ki yazmadım buraya. Forumla ilgili radikal kararlar aldım
güle güle kullan çekirgecim
bende bu siteler açılmıyor
ama eminim güzel bişidir :)
Dün öğleden sonra cicekle bonyfood zımbırtısı geldi. Ama o kadar sinirliydim ki yazmadım buraya. Forumla ilgili radikal kararlar aldım
bonyfood ne la
farkındayım elmi, aynı şeyi düşündüm akşam
anladım ben seni
ama hata sende
Oyyy dıkhandımmm..
İyi ki gelemedik iki üç gün..
bölee salak salak bakıom yazılanlara
La La La Laeeyyy
Hata bende her hıyarım var diyene tuzu alıp koşarsan böyle olur işte. Ama benim tersim pistir biliyosun, cin carpmışa ceviririmm.
bonyi göstericem ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?