09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

merhaba hoşbulduk nice güzel yıllar dilerim..

alışıcagım inşallah.herkes sizin gibi alışırsın diyorlar sabırla bekliyorum :)

seni yicemm :)

dünden kalan 2 olay biliyorum

biri ous diğeri okb olayı

hangisiyle ilgili çok sinirlendiğini anlamadım o yüzden hayırdır dedim :S

ben ikinizide ayrı ayrı çok seviyorum, ve birbirinizide sevdiğinizi düşündüm hep,

merhaba hoşbulduk nice güzel yıllar dilerim..

alışıcagım inşallah.herkes sizin gibi alışırsın diyorlar sabırla bekliyorum :)

Teşekkürler size de

Ben evlendikten sonra mutfağa girdim 'yumurta kırmayı bilmez' derler ya onlardan biriydim işte
Şimdi çok şükür alıştım
Herkes alışır yani ben alıştıysam

dünya evine hoşgeldin yağmur :))))

bende çeekle aynı özelliklere sahibim ama 28 lik bir hatunum :)

Piyoyla daha önce de ters düştük, bana garip gelen davranışları vardı. Ben de anlamlandıramadığım icin o zaman MedCezirle konuştum (özel mesajlarda yapılan dedikodu dediği o), o piyoya söylemiş piyo da geldi bana "neden söylemedin vs" dedi, hallettik. Ama onun bana göre garip cıkışları var. Bu tamamen benim yorumum. Ben anlaşamam, kiti cok sever, kimseye de yorum yapmam. İletişimimi asgari müşterekte tutmaya, kırmamaya, hoş tutmaya çalıştım. Ters gelen ya da benim gereksiz gözüme batan şeyler olduğunda bile sesimi cıkarmadım. Bunun adı seviyormuş gibi görünmek oldu. Medle dertleşmem dedikodu oldu, özel albüm yapıp konuştuğum konunun topiğe cart diye yazılması ve benim uyarmam aklımca terslemeler oldu.

Beni bilen bilir, bilmeyen de içinde tutmaya devam etsin ön yargılarını. Kimseyi kırmamaya calısıyorum ama akıl izandan yoksun insanları da hayatımda tutmam.

Bana hic kimse ama hic kimse o kelimeleri kullanamaz. Kullanan da cevabını alır, oturur.

Bende gri yoktur, ya siyah ya beyaz. Gördünüz ilişkimizi griye boyamaya calıstım, adı sahtekarlık oldu.

3 kuruşluk sanal alem, ben kimleri silmişim, kimlerle arama mesafe koymuşum, sen kimsin? Emimin o da benim için aynı şeyi hissediyordur. Eyvallah.

Benim icin piyo bitmiştir. Hoşçakalsın, kendine iyi baksın, Allah hayırlı yazılar yazsın, benim olduğum yere de gelmesin mümkünse.

Ben de seni seviyorum bi tanem :)

Teşekkürler size de

Ben evlendikten sonra mutfağa girdim 'yumurta kırmayı bilmez' derler ya onlardan biriydim işte
Şimdi çok şükür alıştım
Herkes alışır yani ben alıştıysam

iyimiş :))))

cnm ben yemeği hallediyorum bir şekilde ama yılların veriği bir alışkanlık eve gelip üstümü değiştirip dinlenmek isttiyorum.ama ne mümkün işte yemek,çamaşır arkasından ütü falan ..sen anlarsın işte beni..:) e kendime zaman ayırmaya enerjim yetmiyor.bir de benim işim cidden insanlarla ve yoğun.sanırım onunda etkisi enerjimin akşama kalmamasını sağlıyor.mesela ben çok eğlenceliyimdir.inan zerre yok kaç gündür..inşallah geçicek bakalım..

Senden öğreneceğim cok sey var bebişim Üstadımsın

Eşinden de yardım iste
Nasıl alıştırırsan öyle gider
Sende çalışıyosun sonuçta, o da ev işlerine yardım etmek zorunda

Ben tek yapsam çıldırmıştım kesin

Eşinden de yardım iste
Nasıl alıştırırsan öyle gider
Sende çalışıyosun sonuçta, o da ev işlerine yardım etmek zorunda

Ben tek yapsam çıldırmıştım kesin

aynen cnm bnimki resmen tembel çıktı.ama bende cadı çıktım bir şekilde iş yaptırıyorumm

Bütün bu yazılanlara ek olarak "ah yalan dünya, yalancı dünya...." şarkısı söylemek istiyorum, hayatta yapılan en ciddi hata gereksiz kişileri ciddiye almaktır, anlamlar yüklemektir. Almayınız, eksiltiniz hayatınızdan, siz ciddiye aldıkça gelir tepenize konarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…