Kızlar biz burda günün stresini atmaya
reelde paylaşamadığımız sorunlarımızı konuşmaya gelmiyormuyuz
incinmenin üzülmenin ne anlamı var
yazı dilinde bazen insanın kendi ifade etmesi yanlış anlaşılabiliyor.
Kırmayalım gücenmeyelim sorunlarımızı da tatlılıkla halledelim
elektrik alamadıklarımız uyuşamadıklarımızla konuşmasakda olur
hepimizin çizgisi az çok belli zaten
kimse kırılmasın ve yaşasın sevgi kelebekleri :)
Dün öğleden sonra cicekle bonyfood zımbırtısı geldi. Ama o kadar sinirliydim ki yazmadım buraya. Forumla ilgili radikal kararlar aldım
bonyfood ne la
farkındayım elmi, aynı şeyi düşündüm akşam
anladım ben seni
ama hata sende
valla canım ben de bilmiyorum neden değişti,sormak da istemedim kendimi ispiyonlamış olacaktım.bakalım akşam ne olacak. sanırım şarjı bitip kapanmıştı gece.Günaydın hanımlarr
Quarta o şifreler neden değişir durduk yere anlamam hiç
Ama ciddi şüpheleniyorum ben
Elmi akşam nasıldı canım
oustan bir atraksiyon geldimi
en azından çiçek felan
valla ne bilim elmişim dondum öyle,dedim ya hep ilk tepkim donmak olur hissizleşirim ben..bilemiyorum..quarta eşin bütün önemleri almaya baslamış. Kesin birşeyler var cnm bu işte, kesin!
ahhh oğluşum benim,canım kuzum....çok stratejik gördüm bu ousu...
sen güçlü kadınsın quartam, kendini çok üzmeden halledeceğine inanıyorum.
Senin için hayatın merkezinde Ata var, bu uğraşlarında en çok onun için aslında
ne fedakarız biz kadınlar yahu
regli öncesi duygusallığım tavan acıklı şeyler konuşmayalım bugün fazla :)
ben sanırım bir şeyler kaçırdımne teli, kimin teli? nolii?
Dün öğleden sonra cicekle bonyfood zımbırtısı geldi. Ama o kadar sinirliydim ki yazmadım buraya. Forumla ilgili radikal kararlar aldım
Nobody
Quarta dün albüm yapmıştı, orda anlattı sorununu
Elmayra'nın da tek bonyfooddan çiçek hediyesi aldığını anladım, gerisini bende bilmiyorum
Zaten demiştim kim ne diyosa açık desin ben imadan anlamam diye ama demek ki bizle ilgili değil
ima yok çek dünkü okb hadisesi
gerçi dün gördüm sonradan mesajı sen niye alındın diye
quartayı çözdüm akıllıyım di mi? :)))) elmoşu anlamadım bi sinir yapmış, birisinin de oğluşu oluyo ama kim olduğunu kaçırdım dün engamede
Ben buraya dünyanın sırrını çözmeye ve kuantum fiziğini tartışmaya geliyorum. Sizi bilemem
selam ben Kittyy nasılsınız inşallah
müşerref olamadık sizinle
Elmayra'nın da tek bonyfooddan çiçek hediyesi aldığını anladım, gerisini bende bilmiyorum
Zaten demiştim kim ne diyosa açık desin ben imadan anlamam diye ama demek ki bizle ilgili değil
sakin yawrum, az hakim olacan kendine.
koşarkende, ezerkende.
Gri diye bişey duydun mu.
Önce bi tanı, yokla, dene sonra koş
hıyarım yok ama sen tuzu kap gel buluruz ekecek bi yer
hayırdır elmişşş /QUOTE]
sen biliyosundur gofretimyeme beni
ima yok çek dünkü okb hadisesi
gerçi dün gördüm sonradan mesajı sen niye alındın diye
Niye alındından ziyade acıklama yok, olur mu elmi sana yazmadım da diyebilirdi. Sonra da icinde tutma yaz yaz yazmış. Ya sen kimsin ki? Kac kuruşluk sohbetim var benim seninle. Benim icimde tutmayacağımı yeni üye bile bilir. Sen cözemediysen o senin sorunun.
valla canım ben de bilmiyorum neden değişti,sormak da istemedim kendimi ispiyonlamış olacaktım.bakalım akşam ne olacak. sanırım şarjı bitip kapanmıştı gece.
valla ne bilim elmişim dondum öyle,dedim ya hep ilk tepkim donmak olur hissizleşirim ben..bilemiyorum..
ahhh oğluşum benim,canım kuzum....
tatlım sen dün yok muydun benim albümde dertleşirken??
çikolata demek,hem çiçek hem çikolata ikisini bi arada çıkarmış alçak adam..
noldu ki yawww,ne kararı aldın ,neden??
Anlatıcam cnm.
Sen benim dediğimi yap arabaya koy.
Ben buraya dünyanın sırrını çözmeye ve kuantum fiziğini tartışmaya geliyorum. Sizi bilemem
Ben de atom parçalıcam
sağol çek :)
güzel bişeymi kullanmaya başla yorumlarını bekliyorum.
sağol çek :)
güzel bişeymi kullanmaya başla yorumlarını bekliyorum.
günaydınn herkese güzel bir gün dilerim. uzun zamandır gelip yazamıyordum malesef.düğün,ev telaşındaydım.şükür hepsi geçti işimin başına döndüm geçen hafta ve işlerimi hafiflettim.artık kabul ederseniz bende buradayım. :) bir çoğunuzla tanışamadım en azından tekrar kendimi tanıtayım 25 yaşındayım,adım yağmur,finans sorumlusuyum,yeni evliyim ve evhanımlığıyla çalışmayı bir arada götürme çabasındayım ( daha alışamadım baya tökezliyorumda :) )..tecrübeli olanlarınızdan faydalanmayıda çok isterim.işte yorulup eve gel yemek yap ,iş yap modu beni biraz stres yapmaya başladı.bakalım ne olucak.:) tekrardan merhabalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?