- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
Bütün bu yazılanlara ek olarak "ah yalan dünya, yalancı dünya...." şarkısı söylemek istiyorum, hayatta yapılan en ciddi hata gereksiz kişileri ciddiye almaktır, anlamlar yüklemektir. Almayınız, eksiltiniz hayatınızdan, siz ciddiye aldıkça gelir tepenize konarlar.
Neşet Ertaşı da rahmetle analım, sizden öğreneceğim cok sey var.
bana da çiçek filan göndermek geçerse içinizden adresimi verebilirim :))))))
adresi alayım
Şunları ben yiyim çiçekler senin olsun
Görmedim be bi yerde durduğunuz yok ki
Ben saf gibi topik bekliyorum
Ben de hem bdvye hem buraya yetişmeye calısıyorum
canım benim ya....
bende şimdi açıklama gereği duydum,
piyonun o yazısını gördüm, hatta cevapda yazdım, neye atar yapıyorsun gibilerinden, görülmüştür de.
bizim topikten birini düşünerek yazdığı aklımın ucundan bile geçmedi çünkü dakikalar önce aynı sayfada hepimiz muhabbetteydik ve hiç bir gerginlik yoktu. OKB olayınıda çok sonra anladım ve öğrendim. (senin durumundan daha önce haberdar değildim yani)
yazında da belirttiğin gibi senin sevmediğini başkası sever, başkasının hoşlanmadığını sen seversin
özel hayatımızda da böyle değilmi durum.
Mesela çek ile maşallah iyi anlaşırız ortak yaşanmışlıklarımız çok fazla belki de bunlar da yakınlaştırıyor
ama o piyoyla artık mesafeli,
ben kendi adıma piyoyuda severim bana karşı birşeyini görmedim çünkü. hep sevgi ve saygı çerçevesinde oldu arkadaşlığımız.
seni hedef alan bir yazı ise tabiki bundan sonraki tavrını ona göre belirlemesinin canımıniçi.
Bitanem ben seni bilirim, espri yaptım zaten. Kimse kimseyi cok sevmek zorunda değil. Mesela nems ne derse desin kızmam ben ona, cok eskiye dayanır tanısıklığımız.
Eğer biri beni hedef alan birşeyler yazıyorsa sonuclarına katlanarak yazılmıştır eminim yani.
Günaydın gerginlik mi var, olmasın :26:
Ajda pekkan oldum bebişim
OKB= ortada kuyuvaryandangeç bebeğim
ahahahah deli ya
sen aradın mı peki teşekkür için falan;buraya yazim mi bu arada??:26:
valla ben dün de yazdım piyo nun yazısı ile ilgili..
madem çok açık netsin,o zaman bi lafı söyley,p kenara çekilmeyeceksin.açık açık yazacaksın..böyle böyle oldu diye..yoksa biri şöyle yaptı böyle yaptı,belki açıklarım demekle olmaz. sonuçta devamlı girdiği topik burası.böyle olunca herkes kendinden emin olsa da; zan altında kalıyo insanlar dedim..
ya da herkes birbirine şüpheyla yakalaşır dedim.cevap gelmedi.ben piyodan açık olmasını beklerdim.
ayrıca obsesif kompulsif bozukluktan bahsediyosa,her kim olursa olsun kastettiği,bi insanın hastalığı dalga konusu ya da ima konusu olamaz..hakaret yerine de kullanılmaz.o yüzzden yakıştıramadım kendisine..
ben piyo ile tanıştım da biliyosunuz,açık sözlü bi kadın,severim de,o yüzden gelse de cevap verse,böyle de arkasından yazmış gibi oluyoruz..
Dün cok gergindim ve doğumgünüm katlolmasın diye bişi yazmadım. hatta orda alıntı yasak olduğu icin buraya yazdım. Bana deseydi ki ya elm ben sana yazmadım olur mu öyle sey? ben de ya benim mallığım üstüme alındım derdim.
Ben onu albümde uyardım, sonra da üstüne bunu yazmış.
Elmiş sen Medcezirle konuşuyosun tamamda o niye piyoya söylüyo laf taşımadır bunun adı, bende zaman zaman bazılarınızla özelden yazışıyorum benim yazdığımı başka yerde duysam açıkçası söyleyen kişiyle de bi daha konuşmam konuşulan laf konuşulduğu yerde kalır
Canım Med sadece benim arkadaşım değildi, piyoyla da yakındı. O bizim aramız bozulmasın diye söylemiş ona. Yani durumu toparlamak adına. Dertleştiğim konuyu ona söylememiş yani