09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de seni seviyorum bi tanem :)

canım benim ya....

bende şimdi açıklama gereği duydum,

piyonun o yazısını gördüm, hatta cevapda yazdım, neye atar yapıyorsun gibilerinden, görülmüştür de.
bizim topikten birini düşünerek yazdığı aklımın ucundan bile geçmedi çünkü dakikalar önce aynı sayfada hepimiz muhabbetteydik ve hiç bir gerginlik yoktu. OKB olayınıda çok sonra anladım ve öğrendim. (senin durumundan daha önce haberdar değildim yani)

yazında da belirttiğin gibi senin sevmediğini başkası sever, başkasının hoşlanmadığını sen seversin
özel hayatımızda da böyle değilmi durum.

Mesela çek ile maşallah iyi anlaşırız ortak yaşanmışlıklarımız çok fazla belki de bunlar da yakınlaştırıyor
ama o piyoyla artık mesafeli,
ben kendi adıma piyoyuda severim bana karşı birşeyini görmedim çünkü. hep sevgi ve saygı çerçevesinde oldu arkadaşlığımız.

seni hedef alan bir yazı ise tabiki bundan sonraki tavrını ona göre belirlemesinin canımıniçi.

bana da çiçek filan göndermek geçerse içinizden adresimi verebilirim :))))))

şuan evli olan bi arkım var
kocasını tavlamak için çektiği numaraları hatırladım

ousla aynı şirkettelerdi, bana kendisine çiçek göndertmişti adamı kıskandırmak için ahaha deliydi yaaa

neyse sen kendin için istiosun bodycim

kendim için bişi istiyorsam ne olayım, tamamen ruhum istiyor okşanası var bu aralar :))

Aynen Gofretcim :13:

Herkes herkesi sevecek veya kanki olacak diye bişey yok
Kendime yakın bulduklarımla daha çok konuşurum, yakın bulmadıklarımla daha az
Birden çok ters düştüğümle de hiç konuşmam

Diğer arkadaşlarımda aynı şekilde kendi samimiyetlerini kendileri belirlemekte özgürdür

Geldi ekledim ya görmedin mi
sen aradın mı peki teşekkür için falan;buraya yazim mi bu arada??:26:

valla ben dün de yazdım piyo nun yazısı ile ilgili..
madem çok açık netsin,o zaman bi lafı söyley,p kenara çekilmeyeceksin.açık açık yazacaksın..böyle böyle oldu diye..yoksa biri şöyle yaptı böyle yaptı,belki açıklarım demekle olmaz. sonuçta devamlı girdiği topik burası.böyle olunca herkes kendinden emin olsa da; zan altında kalıyo insanlar dedim..
ya da herkes birbirine şüpheyla yakalaşır dedim.cevap gelmedi.ben piyodan açık olmasını beklerdim.

ayrıca obsesif kompulsif bozukluktan bahsediyosa,her kim olursa olsun kastettiği,bi insanın hastalığı dalga konusu ya da ima konusu olamaz..hakaret yerine de kullanılmaz.o yüzzden yakıştıramadım kendisine..

ben piyo ile tanıştım da biliyosunuz,açık sözlü bi kadın,severim de,o yüzden gelse de cevap verse,böyle de arkasından yazmış gibi oluyoruz..

Elmiş sen Medcezirle konuşuyosun tamamda o niye piyoya söylüyo laf taşımadır bunun adı, bende zaman zaman bazılarınızla özelden yazışıyorum benim yazdığımı başka yerde duysam açıkçası söyleyen kişiyle de bi daha konuşmam konuşulan laf konuşulduğu yerde kalır

Hiç vazgeçme hep dürt onu kalksın yapsın
Alışmasın öyle

Sende ev ekonomisine katkıda bulunuyosun sonuçta
haklısın zaten bu düşünceden yola çıkarak dürtüyorum hep :)) alışıcak inşallah bakalım..yoksam hain planlarım var
Alyagsu hoş geldin
Elmicanla cebelleşiyom o yüzden biraz geç oldu:))

hoşbulduuk kittyycim teşekkür ederim

isim vermeden diye başlayan o başlığa bikaç kere yorum yapmışımdır hepsindede güzel şeyler yazdım çünkü azcık kinaye yapınca kim üstüne alınır bilemiyosun güzellikleri yazmak daha hoş benim açımdan

aynen özelde ne konuşuluyorsa orada kalır
öyle olmasa ortaya yazılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…