09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Olur :)

Elmayra ya dün ben senin doğum gününü kutladım mı? Kutladım sanıyorum ama beyin bu ara nakavt olduğu için eğer kutlamadıysam Geçmiş Doğum Günün Mübarek Olsun diyorum kuşum

Kutladın bitanemmmmm kutlamış kadar da oldun

Hatay falan yapma bu aralar
ne şamın şekeri ne arabın yüzü

Napim nerelere gidiim acaba nevsehir avanos mu yapsam

Sevdin mi, sever gibi mi yaptın

Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde

Analarına yaparlar, bize yapmazlar. El kızıyız ya biz Aman yorgan gitti kavga bitti zaten

O iş belli olmaz yorgan gideeer geri geliir

Öylemiiiiii hayırlı uğurlu olsun canım benimmm çok sevindimmmm

umutulmazki canım benım insan sadece unutmuş gibi yapar.

ama her niyeyse yine o gızanla olucaksın gibi gelio bana hep

Kızan nerelerde kimbilir şimdi :26: En son suriyede idi, arkadaşları ajanlarım hala, arada haber veriyorlar, ben sormuyorum

İyiyim çok şükür
Bisküvi yapma makinesi sipariş ettim , hızlı kargo diyodu onu bekliyorum heyecanla
Umarım yarın gelir

Seni sormalı

ooooooo emine bederim benimmm ayırlı olsun beaaaa

bende iyiym beaaaaa hamd olsn

ayyyyy neler yaparsın sen şimdi unlardan

Kızan nerelerde kimbilir şimdi :26: En son suriyede idi, arkadaşları ajanlarım hala, arada haber veriyorlar, ben sormuyorum

afferm o ajanlara irtibatı kesmeyin

tavuğuna kışt mı dedim pist mi dedim kıs niye sevmiyosun oğlan anası olduya bi afralar bi tafralar

Tavuğuma kışt değil köpeğime hoşt dedin

Sen de kız anası olcan, bıcır bıcır olacak anası gibi fıstığın önde gideni olacak onu da oğluma alcam hepsi benim gelinim olsun istiyorum niahahaaha

Tavuğuma kışt değil köpeğime hoşt dedin

Sen de kız anası olcan, bıcır bıcır olacak anası gibi fıstığın önde gideni olacak onu da oğluma alcam hepsi benim gelinim olsun istiyorum niahahaaha

Onun oğlu olacak!

Dün gece ben de rüyamda hamile kalmışım, düşük yapıyormuşum.

Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde

O iş belli olmaz yorgan gideeer geri geliir
Dün gece rüyamda gördüm, arabasına yastık yaptırmış, hemde ev kırlenti Gözlerim fal taşı gibi açıldı, bu nedir ya diyorum, bir bakıyorum, hat yazısı ile elif nur yazıyor Arabadan inip taş buluyorum yerden, ön camı indiriyorum aşşağıya Arabada o yok ama Sabah bir kalktım dişimi fırçalayamıyorum hırsımdan fırçayı yiyeceğim

Bi oğlun olduğuna göre kk daki 'kuma' modasına sende uyucan demek

ahahah bi tüp diş macunu yiyeydin acılırdın :)

Hayırlara vesile olsun

Bir konu da yalnız olmadığımı öğrenmek istiyorum, özel günlerde kendine sahip olamayıp uyurken çarşafına cinayet işleyen var mı, yoksa bunu yapan sadece ben miyim :26: Annem çok kötü azarlıyor

Amin Bir kaç yudum yedim farkında olmadan sanırım

İyi gelecektirrr

Rüya gören arkidişler üzerinizi iyi örtün malum havalar soğudu artık açık kalmasın popişler.

benim totom kapalıydı

Bir konu da yalnız olmadığımı öğrenmek istiyorum, özel günlerde kendine sahip olamayıp uyurken çarşafına cinayet işleyen var mı, yoksa bunu yapan sadece ben miyim :26: Annem çok kötü azarlıyor

Ben kapkalın ped ve sortla cözüyorum olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…