09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yarın kısçemin doğum günü kreşte kutlayacağız, prenses olmak istiyormuş hanımefendi. pastasıda şirinli olacakmış, heeeeer yer balonla süslensinmiş :)

ingiliz kraliyet ailesine doğacakmış hanımda bana düşmüş hasbel kader

Ne var kızım bizim bebeler onlardan daha güzel prenses olacaksa olacaktırrrrrr

Hahahahahhahhahahaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahhahahahahahahhaha pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Sen de kuku koycan ama hahahahahahahahahha söz mü?

tmm la anlaştık ahahahahahahahaha iğrenciz ahahahah hangimizin cizimi daha güzel bakalım

Pembe olacakmıiş birde hanım efendi ayrıca pembe tüllü toka almalıymışım! çünkü ege gelecekmiş! (Ege kimse...)

iddanız çok eğlenceli ama elmoş koyucan kukuyu sanki çünkü dişi geliyor :)

Ay yerim ben o prensesiiii resimlerini isteriz ama
tmm bana LAN deme! ablanım ben senin

Lan abla deyince de tribe giriyorsun, sonra yine abla de diyorsun, Tamam ablamsın artık Ablacım

yarın bızım evlilik şeyimiz ama hiç kutlanacak bı gun gıbı gelmıyor ağlayasım zırlayasım başımı duvarlara vurasım var

tmm la anlaştık ahahahahahahahaha iğrenciz ahahahah hangimizin cizimi daha güzel bakalım
Elinle mi çizcen kızım internetten bul koy işte

Vay vay prenses kendine prens bulmuş

İşte tutcak kukuyu da benimle iddialaşıyo haspam

Ooooo damat adayları bir bir sırada

Ya yok kuku Forever Pipi ahahahah
Lan abla deyince de tribe giriyorsun, sonra yine abla de diyorsun, Tamam ablamsın artık Ablacım

Sıkışınca yazıyorum onu :)

Pipi resmini paintte cizcem yalnız ahahahaha

Pembe olacakmıiş birde hanım efendi ayrıca pembe tüllü toka almalıymışım! çünkü ege gelecekmiş! (Ege kimse...)

Wuhuuu minnak Ous

Arada anlatıyorum zaten böyle böyle sorunlar çıkıyordiye

Umarım gördükçe sana hak verir bu aşamalardayken..

yarın bızım evlilik şeyimiz ama hiç kutlanacak bı gun gıbı gelmıyor ağlayasım zırlayasım başımı duvarlara vurasım var

Hayırdır Katiee :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…