- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
anlattık ya la sana özelden!
ahahahha editlemişahahahahahahha abdestin mi bozuldu
takılın siz özellerden....
Ailesini görmedi mi pek
Bence görse vazgeçer
Arada şehir farkı varken öğrenciyken ikisi uyumlu sanıyodur da
Bi aileyi görsün de kendi ailesiyle kıyaslasın bakalım
banne! kaprisim geldi, yapacam... :) şaka bi yana canım sıkılıo ya gideyim dolanayım biraz ehehhehe
LAN millet utanacak okurken diye editledim
Gördü biliyor tanıştı hatta
yarın kısçemin doğum günü kreşte kutlayacağız, prenses olmak istiyormuş hanımefendi. pastasıda şirinli olacakmış, heeeeer yer balonla süslensinmiş :)
ingiliz kraliyet ailesine doğacakmış hanımda bana düşmüş hasbel kader
Görcez! sana buraya pipi resmi koycam sen de onu avatar yapıcan ahahahahahahaha nasıl iddia ama
Hahahahahhahhahahaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahhahahahahahahhaha pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sen de kuku koycan ama hahahahahahahahahha söz mü?
Hahahahahhahhahahaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahhahahahahahahhaha pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sen de kuku koycan ama hahahahahahahahahha söz mü?
tmm la anlaştık ahahahahahahahaha iğrencizahahahah hangimizin cizimi daha güzel bakalım
Ay yerim ben o prensesiiii resimlerini isteriz amayarın kısçemin doğum günü kreşte kutlayacağız, prenses olmak istiyormuş hanımefendi. pastasıda şirinli olacakmış, heeeeer yer balonla süslensinmiş :)
ingiliz kraliyet ailesine doğacakmış hanımda bana düşmüş hasbel kader
tmm bana LAN deme!ablanım ben senin
Daha öncede dedim
Kk ya gelsin bi benzer konuları okusun mümkünse
Elinle mi çizcen kızım internetten bul koy iştetmm la anlaştık ahahahahahahahaha iğrencizahahahah hangimizin cizimi daha güzel bakalım
Pembe olacakmıiş birde hanım efendi ayrıca pembe tüllü toka almalıymışım! çünkü ege gelecekmiş! (Ege kimse...)
iddanız çok eğlenceli ama elmoş koyucan kukuyu sanki çünkü dişi geliyor :)
Pembe olacakmıiş birde hanım efendi ayrıca pembe tüllü toka almalıymışım! çünkü ege gelecekmiş! (Ege kimse...)
iddanız çok eğlenceli ama elmoş koyucan kukuyu sanki çünkü dişi geliyor :)
Lan abla deyince de tribe giriyorsun, sonra yine abla de diyorsun, Tamam ablamsın artıkAblacım
Arada anlatıyorum zaten böyle böyle sorunlar çıkıyordiye
yarın bızım evlilik şeyimiz ama hiç kutlanacak bı gun gıbı gelmıyor ağlayasım zırlayasım başımı duvarlara vurasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?