09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ay yerim ben o prensesiiii resimlerini isteriz ama

resim söyledim öğretmeni çekerse belki gönderecek ben yanında olmayacağım kreşte kutlayacaklar ben de cumartesi site bahçesinde çoluk çocuk toplar yaparım bi doğum günü daha artık... prenses ya kırk gün kırk gece kutlarız artık.

eşim kukucu ben pipici burada karıştı bakalım ne olacak

Bizde de eşim erkek ben kız istiyordum erkek oldu :) Tabi kız istiyordum derken kız bebek daha baskındı benim hayallerimde...

Hadi bakalım nemiş, işin sonu sende bitiyor, doktorun ensesine ensesine vurarak söylettir kukusu olduğunu da şeftali koysun elmoş abla avatarına

eşim kukucu ben pipici burada karıştı bakalım ne olacak

ahahahhaahha tabirlere gel

yarın bızım evlilik şeyimiz ama hiç kutlanacak bı gun gıbı gelmıyor ağlayasım zırlayasım başımı duvarlara vurasım var

Aaa niye öle diyosun
Elinle mi çizcen kızım internetten bul koy işte

Kızım onun resmini koyarsam zenci pipisi bulur gelirim avatara sığmaz ahahahahahahah

Paintle cizicem

Wuhuuu minnak Ous

Umarım gördükçe sana hak verir bu aşamalardayken..

Hayırdır Katiee :97:

ne bilim canımya evli olduğuma sevınıyorum oğlum olmasıda benı hayata bağlıyor ama diğerleri diğer yaşananlar evlenmeseydım hiç biri olmıycaktı sankı oyuzden çok buruk içim

yarın bızım evlilik şeyimiz ama hiç kutlanacak bı gun gıbı gelmıyor ağlayasım zırlayasım başımı duvarlara vurasım var

ya aşkolsun üzüldüğüne şeye bak yarın senin için ben havai fişekler patlatırım niye dertleniyorsun olmadı o fişekleri eniştenin kafasında bile patlatabilirim! :)

ahahahah sen de patlıcan koyacaksın ÇD

ne bilim canımya evli olduğuma sevınıyorum oğlum olmasıda benı hayata bağlıyor ama diğerleri diğer yaşananlar evlenmeseydım hiç biri olmıycaktı sankı oyuzden çok buruk içim

Evli olmadan da farklı seyler yasayabilirsin değil mi? Cok daha kötü seyler. Bu acıdan bak hayata

ya aşkolsun üzüldüğüne şeye bak yarın senin için ben havai fişekler patlatırım niye dertleniyorsun olmadı o fişekleri eniştenin kafasında bile patlatabilirim! :)

bamba neyaa bomba o bomba :)))bile patlasa benı gaza getıremez içim geçmiş hiç bişide hevesım kalmmamış sanırım modunuzu düşürmek istemıyorum araya sıkıştırayım dedim hisetiklerimi

Son düzenleme:
bamba bile patlasa benı gaza getıremez içim geçmiş hiç bişide hevesım kalmmamış sanırım modunuzu düşürmek istemıyorum araya sıkıştırayım dedim hisetiklerimi

Askolsun ne modu pipidir kukudur geyik yapıyoruz işte

Anlıyorum
Ama şu an devam etmiyo dimi ?
O yüzden eskiyi sadece ders almak için düşün, böyle güzel günleri mahvetmek için değil
Bugünü güzel yaşa ki yarınlarına mutlu anılar ekle

Çiçeksepeti'ne bak cici bici bi hediye yolla eşine

Çocuk ileride annesinin nickini öğrenip, es kaza bu sayfaları bulursa
amma mühim şeyim varmış, kaç sayfa sürmüş muhabbeti diye süper ego
sahibi olacak

bamba neyaa bomba o bomba :)))bile patlasa benı gaza getıremez içim geçmiş hiç bişide hevesım kalmmamış sanırım modunuzu düşürmek istemıyorum araya sıkıştırayım dedim hisetiklerimi

Ben hemen ciddi moda geçerim ne demek sadece konu hakkında hassas olma demek istedim, hevesleri tüketiyorlar sonra hala beklentileri oluyor ya ben de ona kızıyorum...

Askolsun ne modu pipidir kukudur geyik yapıyoruz işte

Bunlar da böyle kukulu pipili muhabbet edecez diye çırpınsın dursun!

durum aynen devam edıyor aslında gun gune dahada kötü oluyor hatta sorunum eşimle değil bılıyorsunuz zaten onun ailesı ve benım ailem çözülemıycek şeyler alışmam lazım düzelme beklentim kalmadı zten oyuzden daha az dert edıyorum eşime saat aldım o bana bişi almadı almıycak butçemiz ıkı hedıyeyı kaldırmazdı eskiden karşılıklı alırdık ama oğlumuz olduğundan berı dönuşumlü hediyeleşiyoruz butçeyı zorlamasın dıye

Ben hemen ciddi moda geçerim ne demek sadece konu hakkında hassas olma demek istedim, hevesleri tüketiyorlar sonra hala beklentileri oluyor ya ben de ona kızıyorum...

[/B]

Ous değil de her iki ailede biraz arıza Nobody
O yüzden bence Ous'uyla beraber kutlasınlar yıl dönümlerine bi güzel

Katiee, hangimizin evliliği dört dörtlük? Herkes mutlaka birşeyler yaşıyor, önemli olan kendinden yitirmemek... Bak yarın önemli bir gün ve sen böyle yerlerdesin, iyi olmak seni iyi eder, kötü olmak da seni kötü eder. Kendin için hevesli ol, yarın güzel bir gün geçir eşinle

Ous değil de her iki ailede biraz arıza Nobody
O yüzden bence Ous'uyla beraber kutlasınlar yıl dönümlerine bi güzel

başını bilmediğimden yorum yapamıyorum ama ous neden onla kutluyor evde bi pasta yapsan beraber kutlasanız olmaz mı? gelmez mi ?? anladım ya karıştı kafam :)

ayrıca ziyaretçilerimiz var;
I see dead people…
They don't know they're dead….
They're everywhere...

Evet biliyorum
Boşver sallama hiç onları, he riki tarafı da kast ediyorum

Bak ne güzel anlaşıyosunuz
Kimisinin bütçesi de olsa hediye mediye hak getire
Allah huzur versin hep yuvanıza
Önemli olan hediye değil ki zaten mutlu olmak
Nice mutlu yıllara

Nobody is perfect, only "nobody" is perfect

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…