Ay yerim ben o prensesiiii resimlerini isteriz ama
eşim kukucu ben pipici burada karıştı bakalım ne olacak
eşim kukucu ben pipici burada karıştı bakalım ne olacak
yarın bızım evlilik şeyimiz ama hiç kutlanacak bı gun gıbı gelmıyor ağlayasım zırlayasım başımı duvarlara vurasım var
Elinle mi çizcen kızım internetten bul koy işte
Wuhuuu minnak Ous
Umarım gördükçe sana hak verir bu aşamalardayken..
Hayırdır Katiee :97:
yarın bızım evlilik şeyimiz ama hiç kutlanacak bı gun gıbı gelmıyor ağlayasım zırlayasım başımı duvarlara vurasım var
Bizde de eşim erkek ben kız istiyordum erkek oldu :) Tabi kız istiyordum derken kız bebek daha baskındı benim hayallerimde...
Hadi bakalım nemiş, işin sonu sende bitiyor, doktorun ensesine ensesine vurarak söylettir kukusu olduğunu da şeftali koysun elmoş abla avatarına
ne bilim canımya evli olduğuma sevınıyorum oğlum olmasıda benı hayata bağlıyor ama diğerleri diğer yaşananlar evlenmeseydım hiç biri olmıycaktı sankı oyuzden çok buruk içim
ya aşkolsun üzüldüğüne şeye bak yarın senin için ben havai fişekler patlatırım niye dertleniyorsun olmadı o fişekleri eniştenin kafasında bile patlatabilirim! :)
bamba bile patlasa benı gaza getıremez içim geçmiş hiç bişide hevesım kalmmamış sanırım modunuzu düşürmek istemıyorum araya sıkıştırayım dedim hisetiklerimi
ne bilim canımya evli olduğuma sevınıyorum oğlum olmasıda benı hayata bağlıyor ama diğerleri diğer yaşananlar evlenmeseydım hiç biri olmıycaktı sankı oyuzden çok buruk içim
O zaman erkek olsun diyorum çok merak ettim çiziminiPipi resmini paintte cizcem yalnızahahahaha
Kızım onun resmini koyarsam zenci pipisi bulur gelirim avatara sığmaz ahahahahahahah
bamba neyaa bomba o bomba :)))bile patlasa benı gaza getıremez içim geçmiş hiç bişide hevesım kalmmamış sanırım modunuzu düşürmek istemıyorum araya sıkıştırayım dedim hisetiklerimi
Askolsun ne modu pipidir kukudur geyik yapıyoruz işte
Çocuk ileride annesinin nickini öğrenip, es kaza bu sayfaları bulursa
amma mühim şeyim varmış, kaç sayfa sürmüş muhabbeti diye süper ego
sahibi olacak
Anlıyorum
Ama şu an devam etmiyo dimi ?
O yüzden eskiyi sadece ders almak için düşün, böyle güzel günleri mahvetmek için değil
Bugünü güzel yaşa ki yarınlarına mutlu anılar ekle
Çiçeksepeti'ne bak cici bici bi hediye yolla eşine
Ben hemen ciddi moda geçerim ne demek sadece konu hakkında hassas olma demek istedim, hevesleri tüketiyorlar sonra hala beklentileri oluyor ya ben de ona kızıyorum...
[/B]
Ous değil de her iki ailede biraz arıza Nobody
O yüzden bence Ous'uyla beraber kutlasınlar yıl dönümlerine bi güzel
durum aynen devam edıyor aslında gun gune dahada kötü oluyor hatta sorunum eşimle değil bılıyorsunuz zaten onun ailesı ve benım ailem çözülemıycek şeyler alışmam lazım düzelme beklentim kalmadı zten oyuzden daha az dert edıyorum eşime saat aldım o bana bişi almadı almıycak butçemiz ıkı hedıyeyı kaldırmazdıeskiden karşılıklı alırdık ama oğlumuz olduğundan berı dönuşumlü hediyeleşiyoruz butçeyı zorlamasın dıye
başını bilmediğimden yorum yapamıyorum ama ous neden onla kutluyor evde bi pasta yapsan beraber kutlasanız olmaz mı? gelmez mi ?? anladım ya karıştı kafam :)
ayrıca ziyaretçilerimiz var;
I see dead people
They don't know they're dead .
They're everywhere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?