başını bilmediğimden yorum yapamıyorum ama ous neden onla kutluyor evde bi pasta yapsan beraber kutlasanız olmaz mı? gelmez mi ?? anladım ya karıştı kafam :)
ayrıca ziyaretçilerimiz var;
I see dead people
They don't know they're dead .
They're everywhere...
Evet biliyorum
Boşver sallama hiç onları, he riki tarafı da kast ediyorum
Bak ne güzel anlaşıyosunuz
Kimisinin bütçesi de olsa hediye mediye hak getire
Allah huzur versin hep yuvanıza
Önemli olan hediye değil ki zaten mutlu olmak
Nice mutlu yıllara
abla sen haklısın umarım kızın bu sevdadan vazgeçer...
Wuhuuu minnak Ous
Umarım gördükçe sana hak verir bu aşamalardayken..
Hayırdır Katiee :97:
kuku pipi muhabetı arasında dert anlatmakta bi başka güzelderdıne konsantre olamayıp bi yandan gülüp bıyandan dertlenıp yazıyorsun bunalıma gırmıyorsun inşlallah kızlar zaten kımse kalmadı etrafımızda hep başbaşayız dün tlfdan ayy evlilik yıl dönümü geliyor dedim evet ne güzel inşallah bır ömür boyu sürer dedi bende lafımı kesmeydı bunca yıl sana nasıl sabrettım dicektim
Nobody is perfect, only "nobody" is perfect
kuku pipi muhabetı arasında dert anlatmakta bi başka güzelderdıne konsantre olamayıp bi yandan gülüp bıyandan dertlenıp yazıyorsun bunalıma gırmıyorsun inşlallah kızlar zaten kımse kalmadı etrafımızda hep başbaşayız dün tlfdan ayy evlilik yıl dönümü geliyor dedim evet ne güzel inşallah bır ömür boyu sürer dedi bende lafımı kesmeydı bunca yıl sana nasıl sabrettım dicektim
teşekkür ederim çekim galiba aileler böyle sorunlu dıye bırbırımıze sarılıyoruz öyle buyuk aşkla falan evlenmedık yanı ama kopmadıkda
Bayıldım tuşu istiyorum beğen yetmedi :)))
[/B]
katiee, dün eşimin aile bozuntusu yine varlıklarıyla keyfimi kaçırdı. Ben de çok ciddi şeyler yaşadım evliliğim bitme noktasına gelmişti... Artık eşimle ailelerden konuşmuyoruz, mesela bizimle alakalı dedikodu falan yaptıklarını duyarsak umursamıyoruz. Kulağımızı kapatıp onların hepsi hasta muamelesi yapıyoruz biz de :) Yoksa herşeyi taksam var ya, gider hepsini kurşunlarım o kadar öfkem var....
Yeni gelin ile kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana ;
-Gelin, sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım, demiş.
Gelinde ;
- Tabi anne konuşalım, demiş.
......Kaynana başlamış anlatmaya:
- Aman kızım benim üç halim vardır, dikkat et. Saçıma gül takmışsam neşeli olurum. Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam, havamda olmam. Çok ısrarcı olma,eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
- Anne benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak, ben keyfime bakarım.)
O zaman erkek olsun diyorum çok merak ettim çizimini
Ben onu 100x100 ayarlarım merak etme, efekt bile veririm hareketli avatar olur
Çocuk ileride annesinin nickini öğrenip, es kaza bu sayfaları bulursa
amma mühim şeyim varmış, kaç sayfa sürmüş muhabbeti diye süper ego
sahibi olacak
Bayıldım tuşu istiyorum beğen yetmedi :)))
ahahahha denmez öyle ah kuzum hayatım ne güzel denir ... :)))))
Yarasınnn nobadimeeeee
İşte mutluluğun sırrı
benım asıl sorunum eşimin pasif olması cesaretlenmedı bı turlu benı sevdiğine eminim ama karakterı bu ailesını devre dışı bırakamıyor onun yerınde başka bı erkek olsa ya benı boşardı yada bu evden alıp gıderdi bu sorunlarla aynı evde yaşanmaz yanı ama tahammul gösterıyor benımde yapacak bişeyım kalmıyor benım butun sıkıntım eşim aslında sevıyorum ama bu cesaretsizliği benı öldürüyor öyle bı yetiştirmişlerki bütün özgüvenını çekmişler içinden onun cesaretsizliği benımde herşeyi sineye çekmeme neden oluyor durumun özeti bukatiee, dün eşimin aile bozuntusu yine varlıklarıyla keyfimi kaçırdı. Ben de çok ciddi şeyler yaşadım evliliğim bitme noktasına gelmişti... Artık eşimle ailelerden konuşmuyoruz, mesela bizimle alakalı dedikodu falan yaptıklarını duyarsak umursamıyoruz. Kulağımızı kapatıp onların hepsi hasta muamelesi yapıyoruz biz de :) Yoksa herşeyi taksam var ya, gider hepsini kurşunlarım o kadar öfkem var....
tamam canım tekrar tekrar başa dönmek banada ıyı gelmiyor amin hepimizin için geçerli olsun bu duaKatiee ben kısa bi özet geçtim Nobody'e özelden, senin durumla ilgili
Bilgin olsun
Daha fazla kenetlenirsiniz inşallahonlar da çatlasın
tamam canım tekrar tekrar başa dönmek banada ıyı gelmiyor amin hepimizin için geçerli olsun bu dua
Çok şey kaçırdım herhalde sizlerinde başını ağrıttım kıızlar konuşmakiyi geldi kendime geldim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?