ben önce spora gidecem mercimek çorba mantar sote ve kemikli et haşlama var bende. Annem de yemeğe çağırdı belki oraya geçeriz bilmiyorum tam.bugünde akşamı ettik ha ne yemek var akşama ben bişey yapamadım kafamın zonklamasından
Yok ablaBizim sakar şakir işe yetişcem derken parfüm şişesini devirdi ayna falan hep yanındaydı hepsi yere düştü, parfümünü de yeni almıştım nasıl olduysa kırıldı şişesi döküldü yerlere ayna da paramparça oldu. Ben de sakince dedim ki ayna kırıldı nazar çıktı :) Neyse bunu kapıdan uğurluyodum diyoki 3 gündür esneyip duruyodum nazar varmış demekki, ben de dedim sakarım demiyosun da nazar mı çıktı diyosun git gözüm görmesin kaybol dedim postaladım
Olan parfüme olsunda giden gitsin boşver,akşam ver eline süpürgeyi süpürsün sakar şakirin
Dedim zaten gelince sen temizliycen burayı :) Ama o benden geç geliyor yoksa süpürürdü
bizim de dün evlilik yıldönümümüzdü
akşam işim biraz uzamıştı ofisin kapısı çalıp duruyor bi açtım karşımda bi buket beyaz gül.
hediye alacakmış saat ama seçememiş birlikte seçmeye çalıştık ben de seçemedim kaldı öylece
İş sana kaldı deseneolmadı bırak kendi yapsın çok yorgunum de ayak yap bari
bizim de dün evlilik yıldönümümüzdü
akşam işim biraz uzamıştı ofisin kapısı çalıp duruyor bi açtım karşımda bi buket beyaz gül.
hediye alacakmış saat ama seçememiş birlikte seçmeye çalıştık ben de seçemedim kaldı öylece
bizde karnıyarık ve pirinç pilavı var :) sizlere de afiyet olsun
3 bitti 4 e girdik. TeşekkürlerNice yıllara olsun inşallahkaç yıl oldu
Kıyamam abla ya o benden daha çok yoruluyor ben en azından akşama kadar oturuyorum o gelince uzansın diyorum :)
3 bitti 4 e girdik. Teşekkürler
Kocaya kıyamıyon demiii aynı bende öyleyim varyaabebek gibi bakıyom kocaman adama
Darısı senin kıza ve tüm bekarlara olsun ablaTaze gelin desek daha çok yenisiniz maşallah
Bakcaz tabi abla yapacak bişey yok :)
haftasonu arkadaşıma gidicez ev görmeye ev hediyesi için para topladık ben ayrıca bide paket hazırladım hazır dedim çeyizi açmışken patik lif tülbent bide orta sehpa için dantel yapmıştı teyzem ben sevmiyom öyle şeyler onu koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?