09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne emaneti canımya bana pis yetim diye basbas bağırıyor kadın en ufak bı kavgada bunu bıle hakarete dönüştürüp yüzüme vuruyor allah buyuktur başka bişi dıyemıyorum başa çıkılabılecek bı ınsan değil

hii slmmmm zönkkkkk ben geldim yaffff devlet işinden gıcık alıyom herkes balon patlatıyor sorun yok biz kk giriyoz herkesin dilinde şef katili olacam vala patlatmaya sorun yok ama

maşallahh canım Allah bozmasın
artarak devam etsin huzurunuz mutluluğunuz

Biz aynı şehirdeyiz de ne oluyo
Ous'un doğum gününü bi Allah'ın kulu telefonla bile kutlamıyo, hatırlamıyolar çünkü
Kardeşi face ten görmüştü birincide, ordan kutlamıştı

İlk yıl tek ben kutlamıştım ( bi de iş arkadaşlarımız rötarlı olarak )
Annem o yıl yeni öğrenmişti ay bilseydim filan dedi ama seneye unutmam dedi
Cidden bu sene aradı eşimin doğum gününü kutladı , siz başbaşa kutlayın diye gelmedim dedi Ous şaşırdı
Görmemiş böyle değerler, ne bilsin çocuk

Hoş iyi ki hatırlamıyolar
Tüm teyzeleri ve annesi hazır sebep varken gelirlerdi curcunaya
Onlar bizimkiler kadar ince değil, başbaşaymış hafta içiymiş çalışıyomuş diye düşünmezler

Son düzenleme:

ay valla hatırlamadıkları iyi, toplaşmaya yer arıyolar bide baktılar ki elinden geliyo ohooo önünü alamazdın artık

Ve ben artık böyle vicdansız insanlara birşey demiyorum.... Hiç üzülme sen, sen var ya ona beddua etmesen bile seni böyle birşeyle yaralamaya çalışmış ya Mevlam ona er yada geç hakettiğini gösterecek.
Evet senin eşin çok sabırlı
Bu durumda bile onlara yardım ediyo ve bi teşekkür eden yok

Benim eşimi tanıyan herkes çok sever çek, geçenlerde telekoma gitmişti müdür daha ilk tanışmada buna masa başında iş teklif etti ama üni mezunu olmadığı için olmadı iş... Aile çevresinde de eşim saygınlık gören kişiydi ailesini takan kimse yoktu herkes eşimi muhatap bilirdi. Eşimin sayesinde millet onları insan yerine koydu adam bildi de, eşimden kötüsü yok şimdi evlat olarak :) Hem maddi hem manevi olarak onlara çok faydası dokundu, kendi evlatlarına bu nankörlüğü yapanlar el kızına niye teşekkür etsin.

vicdansız kadın!!!
insanlıktan nasibini almamış.!!!!

Saatlerdir midem arıyo, iki büklüm vaziyetteyim, meğer corap sıkıyomuş İnanılmaz rahatladım

ay valla hatırlamadıkları iyi, toplaşmaya yer arıyolar bide baktılar ki elinden geliyo ohooo önünü alamazdın artık

Evet
Benim ilk doğumgünümde bizimkiler rahatsız etmeyelim siz kutlayın biz haftasonu müsaitsen geliriz dediler
Gelin tabi dedim, annem ve ablamlar gelecekti
Kaynanamlarla görüşünce annemi filan sordular, dedim iyiler haftasonu çok şükür bana gelecekler çalışıyorum diye gelmek istemiyolar pek dedim
Sonra artık söyledim madem sorayım dedim, malum kendi çocuğunun bile doğum gününü kutlamıyo ama sonra da bizi çağırmadı demesin..
Dedim isterseniz siz de gelebilirsiniz tabi
Görümcem çalışıyodu haftasonu, kayınvalidem geldi ( meraktan tabi ki )
Bi penye almıştı kendi penyeleri gibi ama bilmediğinden yapıyo kasti değil
Teşekkür ettim
Akşam Ous'a gösterdim koptu sus dedim kadın düşünmüş almış

Allah onun da gönlüne göre versin hep

O insan mı ya
Nasıl can verecek acaba, ah almayı marifet sanıyo

bugünde akşamı ettik ha ne yemek var akşama ben bişey yapamadım kafamın zonklamasından

telefondaydımm ancak geldim

bencede söyle korksun biraz haddini bilsin ya
ne zannediyor bunlar kendilerini

Nickim ne oldu yaaa bişeyler kaçırdım kesin :26:evdemi sorun var yoksa

Yok abla Bizim sakar şakir işe yetişcem derken parfüm şişesini devirdi ayna falan hep yanındaydı hepsi yere düştü, parfümünü de yeni almıştım nasıl olduysa kırıldı şişesi döküldü yerlere ayna da paramparça oldu. Ben de sakince dedim ki ayna kırıldı nazar çıktı :) Neyse bunu kapıdan uğurluyodum diyoki 3 gündür esneyip duruyodum nazar varmış demekki, ben de dedim sakarım demiyosun da nazar mı çıktı diyosun git gözüm görmesin kaybol dedim postaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…