Bu ne biçim kaşık abla
İşte aynı zihniyet, benim avantajım biz artık birbirimize uzağız. Sen altlı üstlüsün demek. Yahu anlamıyorum, sen onlara artık Allahın emanetisin, ha seni çekiştirmiş ha öz kızını ne farkediyor? Allah bildiği gibi yapsın.
Şimdi erkek olduğunu da öğrenince, o da onlara yapsın diyecek adım gibi eminim :) Eşim onlara karşı o kadar fedakarlık yaptı ki, keşke herkes onun gibi bi evlat olabilse... Ama onlara sor, yaka silkerler :) Hasta beyinliler.
İtina ile kaynana dövülür istersen
Kaç tane mum lazım
Şimdi erkek olduğunu da öğrenince, o da onlara yapsın diyecek adım gibi eminim :) Eşim onlara karşı o kadar fedakarlık yaptı ki, keşke herkes onun gibi bi evlat olabilse... Ama onlara sor, yaka silkerler :) Hasta beyinliler.
evlilik güzel bişey yaa hele ki bebekten sonra ben eşime yeniden aşık oldum sanki sevgi kelebeği gibiyim, doğan her bebek Tanrının insanlıktan umudunu kesmediğinin göstergesidir diye bi söz vardı cidden büyülü bişey, belkide ailelerden uzaktayız o etkendir, bide uzun bi flört var, şimdi eşim ailemle ilgili bişey söylese ya da ben ona söylesem yanlış anlamıyoruz ortada bi sorun var ve onu konuşuyoruz gibi oluyo kişiselleştirmiyoruz, eşim ve ailem gibi olmamalı işler, eşte aileden hatta en iç aile artık o, bu tabiki ailemizi silip atalım demek değil ama eşte dış kapının mandalı değil bunu anlamak için ille kopa aşamasına gelmeye gerek yok, ikimizde hastayız mesela bu günlerde, kimin haberi var soranlara iyiyiz diyoruz ama gerçek ne aldık yazmaları çeyizden, sıktık kafalarımızı oturuyoruz,baş başa
maşallahh canım Allah bozmasın
artarak devam etsin huzurunuz mutluluğunuz
Biz aynı şehirdeyiz de ne oluyo
Ous'un doğum gününü bi Allah2ın kulu telefonla bile kutlamıyo, hatırlamıyolar çünkü
İlk yıl tek ben kutlamıştım ( bi de iş arkadaşlarımız rötarlı olarak )
Annem o yıl yeni öğrenmişti ay bilseydim dilan dedi ama seneye unutmam dedi
Cidden bu sene aradı eşimin doğum gününü kutladı , siz başbaşa kutlayın diye gelmedim dedi Ous şaşırdı
Görmemiş böyle değerler, ne bilsin çocuk
Hoş iyi ki hatırlamıyolar
Tüm teyzeleri ve annesi hazır sebep varken gelirlerdi curcunaya
Onlar bizimkiler kadar ince değil, başbaşaymış hafta içiymiş çalışıyomuş diye düşünmezler
Ve ben artık böyle vicdansız insanlara birşey demiyorum.... Hiç üzülme sen, sen var ya ona beddua etmesen bile seni böyle birşeyle yaralamaya çalışmış ya Mevlam ona er yada geç hakettiğini gösterecek.ne emaneti canımya bana pis yetim diye basbas bağırıyor kadın en ufak bı kavgada bunu bıle hakarete dönüştürüp yüzüme vuruyor allah buyuktur başka bişi dıyemıyorum başa çıkılabılecek bı ınsan değil
Evet senin eşin çok sabırlı
Bu durumda bile onlara yardım ediyo ve bi teşekkür eden yok
ne emaneti canımya bana pis yetim diye basbas bağırıyor kadın en ufak bı kavgada bunu bıle hakarete dönüştürüp yüzüme vuruyor allah buyuktur başka bişi dıyemıyorum başa çıkılabılecek bı ınsan değil
vicdansız kadın!!!
insanlıktan nasibini almamış.!!!!
ay valla hatırlamadıkları iyi, toplaşmaya yer arıyolar bide baktılar ki elinden geliyo ohooo önünü alamazdın artık
Benim eşimi tanıyan herkes çok sever çek, geçenlerde telekoma gitmişti müdür daha ilk tanışmada buna masa başında iş teklif etti ama üni mezunu olmadığı için olmadı iş... Aile çevresinde de eşim saygınlık gören kişiydi ailesini takan kimse yoktu herkes eşimi muhatap bilirdi. Eşimin sayesinde millet onları insan yerine koydu adam bildi de, eşimden kötüsü yok şimdi evlat olarak :) Hem maddi hem manevi olarak onlara çok faydası dokundu, kendi evlatlarına bu nankörlüğü yapanlar el kızına niye teşekkür etsin.
ne emaneti canımya bana pis yetim diye basbas bağırıyor kadın en ufak bı kavgada bunu bıle hakarete dönüştürüp yüzüme vuruyor allah buyuktur başka bişi dıyemıyorum başa çıkılabılecek bı ınsan değil
bugünde akşamı ettik ha ne yemek var akşama ben bişey yapamadım kafamın zonklamasından
geçen mutfakta yemek yapıyorum alt kattayım evde kvdeyle ben varım aklımdan geçiyor şimdi gitsem hazır evde kımse yokken artık benımle uğraşmayı kes yoksa sonun kötü olur falan desem dıyorum fılmlerde yapıyolarya
Ondan büyük dert mi var...
Sabah herif aynayı parfümü falan kırdı seyyar bi aynam vardı, eve gidince onları temizliycem daha her yer cam kırığı...
Nickim ne oldu yaaa bişeyler kaçırdım kesin :26:evdemi sorun var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?