yarın abla ama kaynanam olacak kadın heves bırakmıyor adamdaKetii evlilik yıldönümünüz mğyoksa bugün
Estağfurullah ablacım
Katiee'nin yarın evlilik yıl dönümüymüş te kalpli yap diyoduk pastayı
nick,, geçmişi bilmiyorum bu kdar ciddimiydi sizin durum ?
birbirinize bağlanmanız güzel olmuş ama maşallahh
şükürki bizimkiler uzak şehirdeler, bu kadar arza modellerle yakın olsak napardım bilemiyorum :S
yarın abla ama kaynanam olacak kadın heves bırakmıyor adamda
adam pastada sevmıyorki baklava sevıyor kırocan
Kızlar ben size çoook güzel bir peri masalı anlatayım!
Günlerden bir gün bir adam bir kadına "benimle evlenir misin" diye sordu, kadın "hayır" dedi.
Ondan sonra da kadın heeeeeeeeeeeeeppp mutluluk içerisinde yaşadı.
rahatça alışverişe gidebildi, arkadaşları ile dilediği gibi eğlenebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiç bir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabıları ile dolu bir dolabı oldu, hep zayıf kaldı ve hiiiiiiiiiççç aldatılmadı....
Günlerden bir gün bir adam bir kadına "benimle evlenir misin" diye sordu, kadın "hayır" dedi.
rahatça alışverişe gidebildi, arkadaşları ile dilediği gibi eğlenebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiç bir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabıları ile dolu bir dolabı oldu, hep zayıf kaldı ve hiiiiiiiiiççç aldatılmadı....
Estağfurullah ablacım
Katiee'nin yarın evlilik yıl dönümüymüş te kalpli yap diyoduk pastayı
Bilenler bilir gofret
Ciddi sorunlar yaşandı, halada yaşanıyor ama tınlamıyoruz :)
Dün hakkımda olmayan birşeyin dedikodusunu yaptıklarını duydum. Hem de daha hiç aramız bozuk değilken herşey güllük gülistanlık iken beni yapmadığım bir şeyle kendi akrabalarına şikayet ediyorlarmış şöyle yapıyor böyle yapıyor diye :) Söz konusu yakın akraba dün yanıma uğramıştı birbirimizi çok severiz, o da onlara kırgın.. Dün benim için söyledikleri şeyi ağzından kaçırdı. Çok sinirlerim bozuldu. Ben onlara yardım etmek için kendimi parçalarken bi teşekkür etmek yerine bi de yapmadığım şeyin iftirasını atmışlar... Akşam eşime söyledim, o da artık onlardan bıktığını söyledi çünkü biliyoruz ne mal olduklarını. Ve konuyu kapattık.
Bilenler bilir gofret
Ciddi sorunlar yaşandı, halada yaşanıyor ama tınlamıyoruz :)
Dün hakkımda olmayan birşeyin dedikodusunu yaptıklarını duydum. Hem de daha hiç aramız bozuk değilken herşey güllük gülistanlık iken beni yapmadığım bir şeyle kendi akrabalarına şikayet ediyorlarmış şöyle yapıyor böyle yapıyor diye :) Söz konusu yakın akraba dün yanıma uğramıştı birbirimizi çok severiz, o da onlara kırgın.. Dün benim için söyledikleri şeyi ağzından kaçırdı. Çok sinirlerim bozuldu. Ben onlara yardım etmek için kendimi parçalarken bi teşekkür etmek yerine bi de yapmadığım şeyin iftirasını atmışlar... Akşam eşime söyledim, o da artık onlardan bıktığını söyledi çünkü biliyoruz ne mal olduklarını. Ve konuyu kapattık.
yarın abla ama kaynanam olacak kadın heves bırakmıyor adamda
adam pastada sevmıyorki baklava sevıyor kırocan
Bi de gururlular ki nemiş, sanki olanı biteni ben yaptım gibi kapımı da açmazlar eminim o kadar gururlularnick sen de çok çekmişsin
bebek olunca dadanmazlar inşallah
Nobadi bu bize sevişgenler dediBenim yanımda sevişmeyin! Sadece beni sevin!
Katiee benim eşim de onlara karşılık vermez, sadece davranışlarıyla gösterir karşı durduğu şeyleri... Aile sonuçta atsan atılmıyor satsan satılmıyor onların işi daha zor. Ben mesela hergün eşim ailemden şikayet etse iki taraftan birini vururum. Siz kendi aranızda mutluysanız kapat kulaklarını. Napalım hasta diyerek kabul etcez onları. Hayatlarımızdan çıkarma şansımız yok, bari kulak kapatalım :) Ben umursamıyorum artık önceki nick değilim çok şükür.benım asıl sorunum eşimin pasif olması cesaretlenmedı bı turlu benı sevdiğine eminim ama karakterı bu ailesını devre dışı bırakamıyor onun yerınde başka bı erkek olsa ya benı boşardı yada bu evden alıp gıderdi bu sorunlarla aynı evde yaşanmaz yanı ama tahammul gösterıyor benımde yapacak bişeyım kalmıyor benım butun sıkıntım eşim aslında sevıyorum ama bu cesaretsizliği benı öldürüyor öyle bı yetiştirmişlerki bütün özgüvenını çekmişler içinden onun cesaretsizliği benımde herşeyi sineye çekmeme neden oluyor durumun özeti bu
İtina ile kaynana dövülür istersen
Bu ne biçim kaşık abla
İşte aynı zihniyet, benim avantajım biz artık birbirimize uzağız. Sen altlı üstlüsün demek. Yahu anlamıyorum, sen onlara artık Allahın emanetisin, ha seni çekiştirmiş ha öz kızını ne farkediyor? Allah bildiği gibi yapsın.bizimde genelde böyle sorunlar aslında geçen eşimin kuzenlerı gelmiş yarım saat uğramışlar bende oğlum uyuduğundan aşağıda değildim duymadımda geldiklerini hemen akşamına eşime dıyormuş ınmedı yanlarına onlarda anladı onun ne olduğunu falan fılan saydırmış yanı bızım sorunlarımız hep böyle ya bırı bana çıkıp dunyanın en kötü insanıplaketi falan versede bukadın artık benı kötülemekten vazgeçse nede olsa tescıllenmiş olcam
Boşver Nick
Onlarda gram zeka ve vicdan olsa
Torunumuzu taşıyan kadına böyle davranmayalım derler ama nerdeee
Sen kendine, eşine ve bebişine bak
Onlar dış kapının dış mandalı
Bu ne biçim kaşık abla
Abla diyen ağzını kaşıkla oyucam senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?