he var canım,ürünüm kargolanmış az önce:) pazartesi elimde olur. Allahım neler yapıyorum ben böyle.
şu keri'nin konusundaki ebiş denem insanımsıya nasıl sinir oldum ben ya !!
mını haaaaaaaa ! demek istiyorum..
burcu evlendı bılıyosunuz dımı gelınlıkte gıydı degısık bır duvakta taktı
he var canım,ürünüm kargolanmış az önce:) pazartesi elimde olur. Allahım neler yapıyorum ben böyle.
kızlar merhabalar benim birkaç gundur haylı moralım bozuk..burayı farketmem ıyı oldu benım ıcın..
31 yaş ve sonrakı yaşlar evlılık için geç bir yaş mı? sanırım etrafımdakı ınsanların fıkırlerı yuzunden boyle düşünür oldum..işsizde olunca bu kat ve kat arttı..evet bu yaşta açıköğretımde okuyorum ama moralım yok ders çalışamıyorum..
bireleri biraz bana moral verebilir mi ?
evet açık açık yazmalıydıbak demiştim ben işte,herkes kendi üstüne alınmış diye. o yüzden açık açık yazmalıydı kimeyse sözleri...
Kızlar ben ve Piyonist konuşmuyorduk zaten ama
Şimdi o yok, tatile gideceğini yazmıştı
Gelince sorarsınız, cevap veremiyo olması bundan yani
kızlar merhabalar benim birkaç gundur haylı moralım bozuk..burayı farketmem ıyı oldu benım ıcın..
31 yaş ve sonrakı yaşlar evlılık için geç bir yaş mı? sanırım etrafımdakı ınsanların fıkırlerı yuzunden boyle düşünür oldum..işsizde olunca bu kat ve kat arttı..evet bu yaşta açıköğretımde okuyorum ama moralım yok ders çalışamıyorum..
dötündeki dona bak cok sevimli :)
zaman geçtikçe insan armutun sapı
Benimki de böyle bişey olacak
nasıl bir sap mesela :) ahahahaha
dötüne donu ben alacam
Dötünü yeriz dimiay mis gibi kokar
31 yaş geç değilkızlar merhabalar benim birkaç gundur haylı moralım bozuk..burayı farketmem ıyı oldu benım ıcın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?