09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şu keri'nin konusundaki ebiş denem insanımsıya nasıl sinir oldum ben ya !!

mını haaaaaaaa ! demek istiyorum..

kible bebişim

burcu evlendı bılıyosunuz dımı gelınlıkte gıydı degısık bır duvakta taktı

gördüm fotolarını harika bir gelin olmuşşşşş allahım yerine yakıstırsın

he var canım,ürünüm kargolanmış az önce:) pazartesi elimde olur. Allahım neler yapıyorum ben böyle.

quarta söyle söyleyip durma, amaca giden yolda hersey mübah

kızlar merhabalar benim birkaç gundur haylı moralım bozuk..burayı farketmem ıyı oldu benım ıcın..

31 yaş ve sonrakı yaşlar evlılık için geç bir yaş mı? sanırım etrafımdakı ınsanların fıkırlerı yuzunden boyle düşünür oldum..işsizde olunca bu kat ve kat arttı..evet bu yaşta açıköğretımde okuyorum ama moralım yok ders çalışamıyorum..

bireleri biraz bana moral verebilir mi ?

Niye geç olsunmuş, nerde yazıyomuş bu kural. Herşey daha yaşanmış, daha oturaklı olur, güzel de olur. Şimdiki aklım olsa 25 yaşımda koşa koşa evlenmezdim.

Cute cinsiyetinden tam emin olayım da isim düşünmeye başlıycam...

Ama önce ona mavi bi patik alcam :) Alışverişi de 7 aydan önce yapmayı düşünmüyorum.

bak demiştim ben işte,herkes kendi üstüne alınmış diye. o yüzden açık açık yazmalıydı kimeyse sözleri...
evet açık açık yazmalıydı

Kızlar ben ve Piyonist konuşmuyorduk zaten ama

Şimdi o yok, tatile gideceğini yazmıştı

Gelince sorarsınız, cevap veremiyo olması bundan yani

haklısın canım ama o gün içerisinde yazabilecek açıklayabilecek vakti vardı neyse şimdi arkasından konuşmuş olmayalım

Ben herşeyin yerli yerinde güzel oldugunu düşünenlerdenim..Elbette geç bir yaş değil ama zaman geçtikçe insan armutun sapı üzümün çöpü deyip iyice çıkmaza giriyor..

Şahsen 22 yasında evlendim..Bana göre şimdi bakıyorumda erken evlenmişim,şimdiki aklım olsa 27-28-29 derdim..

Ama üzülme önce ideallerini gerçekleştir..

Merhaba
"öncelikle hayatta hiçbir şey için geç değil" lafını sana hatırlatmak isterim. :) Ve her şeyden önce, "elinde olan sebepler" ve "elinde olmayan sebepler" arasındaki farklılığı anlayabilmen gerektiğini.

Okumak, iş hayatına atılmak, sosyal çevre edinmek ve ilişki gibi durumlarda bu iki tür sebeple de karşılaşman mümkün. Peki sen, istediğin şeyin "henüz" olmamasının nedeninin ne olduğunu fark ettin mi? Bu verdiklerim, yalnızca örnek; sakın beni yanlış anlama, öyle olduğun için söylemiyorum bunları:))
Maddi imkansızlıklardan mı okuyamadın; yoksa hep erteledin mi? İnsanlardan kolay sıkıldığın için mi arkadaş çevren yok; yoksa biraz içine kapanık ve asosyal bir yapın mı var? Henüz karşına doğru insanın çıkmadığını mı düşünüyorsun; yoksa ilişkide karşılıklı bir analiz yaptığında hata yapan taraf sen mi oluyorsun?

Gördüğün gibi verdiğim örnekler aslında elinde olan/elinde olmayan sebeplerden ötürü diye ayrılmış durumda.
Sen, hayatta önceliklerinin ne olduğunu ve onları "öncelik sırasına göre" dizmen gerektğini hatırlat kendine.

Bence okuyarak doğru bir iş yapıyorsun. Klasik bir laf belki ama öğrenmenin yaşı ok. İnsanlar seni bu yaştan sonra okuyorsun diye eleştiriyorsa da, onları umursamamalısın bence. Öğrenmenin yaşı gibi sınırı da yok bence:)
Evlilikse, doğru insanı buluduğuna inandığın bir zamanda karşına çıkan bir şey. Ben de 27 yaşımdayım, şu an bir senelik bir ilişkim olmasına rağmen bir şeylerden emin değilim. Her an her şey olabilir, bir bakarsın senelerce emek verdiğin insandan ayrılırsın; 2-3 ay tanıdıgın bir adamla nikah masasında bulursun kendini. Bence hayatı akışına bırak, anını yaşamaya, ufak şeylerden mutlu olmaya çalış:)

Sevgiler

31 yaş geç değil
halamın gelini evlendiğinde 38-39 yaşında filandı şimdi ikizleri var

Bende yazacaktım
Arkadaşlar yeterince yazmış
Aman erken evlensen ezilirdin Ous veya ailesine
30 yaş iyi bence

Pardon benim terminolojim biraz farklı
Ous derken eş demek istedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…