09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoş geldin ablacım doğum günün kutlu olsun
Yeni yaşında herşey gönlünce olsun

ablacım doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah...
sana da ayıplı doğumgünü şarkısı göndereyim mi

Ablacımmmm iyi ki doğdunnnnnn nice mutlu seneler olsun inşallahhhh

Güzel insan

Doğum günün sana bütün dertlerini unuttursun
yeni yaşını huzurla sağlıkla geçirmeni dilerim ablam.
seni kocaman sevgiyle öpüyorum

ABLACIM dogum günün kutlu olsuuuunnnn

hanımabla mutlu yıllar
iyi ki doğmuşsun

Hanım abla iyi doğdun, gördün mü bak ne cici bi abla oldun

nice nice yaşlara sevdıklerınızle olun inş..doğum gununuz kutlu olsun..

Hepinizie çok çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınızz hepinizi çok seviyorum sağolun varolun canlar
Daha iyiyim bugün merak etmeyin
Ayıplı ne varsa dökün ortaya göreyim merakla bekliyorum

Rica ederim canım, ne demek:) Okudugun için ben teşekkür ederim asıl:)
Eğer sana biraz olsun moral verebildiysem ne ala..:26:

"Ben senin yerinde olsam ne yapardım" diye düşünerek yazdım onları.

Sanırım su an senin hayalin, önceliğin evlilik. Cunku mutlu bir yuva kurmak, seni seven ve aşık oldugun bir adamla hayatını birleştirmek istiyorsun. Eminim onun için cok da guzel hayallerin vardır:) Öncelikle Allah'tan dilerim ki bu mutluluğu en kısa süre içinde yaşarsın:)

Evliliği ne yazık ki bir araç olarak gören, "artık zamanı geldi, yaşım geçti" şeklinde algılayan bir topluma sahibiz. Ve bu biraz da "mahalle baskısı" denen şey. Bence evliliği mutluluga giden, hayatını düzene sokan vs vs bir araç olarak görme. Hayatta neyi ne kadar yaşadın, evli olunca yapmak isteyecegin ama yapamayacagın şeyler neler olabilir mesela? yurt dısına cıkmak, gece gec saatlerde dönmek gibi cılgınca fikirler mi? ya da kazandıgın/elinde olan parayı kendine harcayabilme özgürlüğü mü? bunları ne kadar yapabilecegini düşün bence:)

"ben evlenemeyecegim, evde kalma korkum var, ben dogru erkegi hangi ortamda bulurum ki?" gibi sorular benim kafam da da mevcut oluyor cogu zaman. Ama Allah sen hazır oldugunda mutlaka cıkarıyor birini karsına. Ya aslında pollyanna gibi konusmak istemezdim; ama enerjini yuksek tutmanı istiyorum. sen önce kendini sev, hem de cok sev. hep guzel yanlarını görmeye calıs kendinin ve cevrendekilerin. hem dua hem de enerji meselesi bu cunku biraz da:)

insanlara kulagını tıkama; ya da baz alma. nötr ol. onların dediklerini umursa ya da umursama demiyorum; yalnızca kendine uyarlamaya calıs. onların dusuncesini duy; ama önemli olanları önemse, sana müdahale etmelerine izin verme bence.

ve hayatta ne yapacaksan, önce kendin için yap

Bayıldımmm da daha yakışıklısı yokmuydu bunun adam kalmıştek dişşş

https://www.youtube.com/watch?v=B98KWh-2Kp4

buyrun bi de bu var,ama sanki biraz gay gibi geldiler bana

Sanki değil tam gay gitar çalan sol küpeli

abla yaş kaç oldu diye sorayım mı:26:

Sor sor 50 olacaz çok demi yaaa

[slm bende aranıza izmirden katılıyorum arkadaşlar birçok paylaşımlarınızdan yararlandım böyle bir site olması çok güzel emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum bizleride düşünen birilerinin olması çok güzel /I]

İykii doğdunnn hanım ablaa

yeni yaşın sana güzellik,huzur ,sağlık getirsin tüm sevdiklerinle

Bu arada, unutmulum, teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnşallah, hayırlısı olur.

Hepimiz için

İykii doğdunnn hanım ablaa

yeni yaşın sana güzellik,huzur ,sağlık getirsin tüm sevdiklerinle

Sağol hayatım amin çok teşekkürler darısı hepimize olsun inşallah

maşallah abla sana,sen 50. yi gör inşallah sağlıkla mutlulukla...

Amin darısı sizlerede olur inşallah,yıllar su gibi akıp geçiyor işte

Sağol hayatım amin çok teşekkürler darısı hepimize olsun inşallah

Amin darısı sizlerede olur inşallah,yıllar su gibi akıp geçiyor işte

hanım abla doğum günün galiba..
yıllar ne hain ne çabuk gidiyor arkasına bakmadan.. geri dönüşü olmadan.33 sene nasıl bitti anlamadım hayatımda dün gibi gözümün önünde ilk okula başladığım yıl lise üniversite derken...
uzun uzun güzel huzurlu, sağlıklı yıllara hanım abla.

Eylül ayı pek bereketli arka arkaya doğum günleri geliyor :) Nice mutlu senelere ...
Kızımın da yarın doğum günü .

Eylül ayı pek bereketli arka arkaya doğum günleri geliyor :) Nice mutlu senelere ...
Kızımın da yarın doğum günü .

senin de meleğinin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım. ben de çok duygusalım bugün.
bir kaç gündür izinliydim kızımı ben götürdüm okula. dün gece işe gitmem gerektiğini söyledim de çok üzüldü. sabah uyandığında ağlamış telefonda bana diyor ki: anne nerdesin? neden gittin işe anne??? ne zaman geleceksin???annem işte okulda buluşcaz annenle falan demiş de. bahçe kapısında beklemiş. annem gelsin öyle girelim. bakınmış durmuş uzaklara boşluklara..
çok duygusalım çok bugün..

geçen gün nihatla muhabbette diyodu nobody bu konuya değinmiş

dikkat ettiyseniz diyo doğum günleri eylül ayında peşpeşe diyo

neden diye düşündünüzmü diyo,

yılbaşında gece 12 yi vurunca herkes kucaklaşmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…