evet cansevermiş[video=youtube;NReC-RM3P-I]https://www.youtube.com/watch?v=NReC-RM3P-I[/video]
cansever bu laaaaan !
llleeeennn bu cansever nece söylüyo bu şarkıyı? bu kadın arabesk söylemiyo muydu hem de damardan
Hoş geldin ablacım doğum günün kutlu olsun
Yeni yaşında herşey gönlünce olsun
ablacım doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah...
sana da ayıplı doğumgünü şarkısı göndereyim mi
Ablacımmmm iyi ki doğdunnnnnn nice mutlu seneler olsun inşallahhhh
Güzel insan
Doğum günün sana bütün dertlerini unuttursun
yeni yaşını huzurla sağlıkla geçirmeni dilerim ablam.
seni kocaman sevgiyle öpüyorum
ABLACIM dogum günün kutlu olsuuuunnnn
hanımabla mutlu yıllar
iyi ki doğmuşsun
Hanım abla iyi doğdun, gördün mü bak ne cici bi abla oldun
nice nice yaşlara sevdıklerınızle olun inş..doğum gununuz kutlu olsun..
teşekkur ederım yazın ıcın..zamanında okuyamadım fırsat olmadı..açıköğretım uzadı bıraz bu benım sucum..nişanlıydım yıllarımı verdım ama aılesı bırazda kendınden sebep ayrılmak ıstedım bıtırdım..sosyal bırıyım gezerım tozarım..ama ben yazdıklarına cevaben aradıgımı bulamadım kımse bunu anlamıyor..sevmeden olur mu olmaz..onu görğünce içim evet demezse yasım geldı ılk cıkan kişiyle evleneyım olmadı..eleştırıyorlar dedıkodu zaten en sevdıklerı sey ınsanların..kulagımı tıkayıp yola devam edıcem haklısın..
bu arada ılişkın umarım sonuna dek surer allahın ıznıyle..senı mutlu edecekse sursun..
makedonca imiş ........llleeeennn bu cansever nece söylüyo bu şarkıyı? bu kadın arabesk söylemiyo muydu hem de damardan
https://www.youtube.com/watch?v=B98KWh-2Kp4
buyrun bi de bu var,ama sanki biraz gay gibi geldiler bana
abla yaş kaç oldu diye sorayım mı:26:
teşekkur ederım yazın ıcın..zamanında okuyamadım fırsat olmadı..açıköğretım uzadı bıraz bu benım sucum..nişanlıydım yıllarımı verdım ama aılesı bırazda kendınden sebep ayrılmak ıstedım bıtırdım..sosyal bırıyım gezerım tozarım..ama ben yazdıklarına cevaben aradıgımı bulamadım kımse bunu anlamıyor..sevmeden olur mu olmaz..onu görğünce içim evet demezse yasım geldı ılk cıkan kişiyle evleneyım olmadı..eleştırıyorlar dedıkodu zaten en sevdıklerı sey ınsanların..kulagımı tıkayıp yola devam edıcem haklısın..
bu arada ılişkın umarım sonuna dek surer allahın ıznıyle..senı mutlu edecekse sursun..
Bayıldımmm da daha yakışıklısı yokmuydu bunun adam kalmıştek dişşş:27
Sanki değil tam gay gitar çalan sol küpeli
Sor sor 50 olacaz çok demi yaaa
İykii doğdunnn hanım ablaa
yeni yaşın sana güzellik,huzur ,sağlık getirsin tüm sevdiklerinle
maşallah abla sana,sen 50. yi gör inşallah sağlıkla mutlulukla...
Sağol hayatımamin çok teşekkürler darısı hepimize olsun inşallah
Amin darısı sizlerede olur inşallah,yıllar su gibi akıp geçiyor işte
Eylül ayı pek bereketli arka arkaya doğum günleri geliyor :) Nice mutlu senelere ...
Kızımın da yarın doğum günü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?