kızlar evet haklısınız ben aslında geç kaldım dıye düşünmuyorum ne cok guzelım ne cırkın orta karar bırıyım kendımı severım hem cınslerım tarafından sureklı kıskanılırım fesatlık malumunuz.
.ama arada boyle oluyorum laf söz duymaktan psıkolojım alt ust oluyor benım..22 lı yaslarda cocuktum suan ne ıstedıgımı bılıyorum elbet.
.ama ınsan acele etmezsen evde kalacaksın dıyenlerı duyunca kotu oluyor..bak yasıtların evlendı cocukları bıle var vs..bir kez nısanladım aılesı beter cıktı attım nısanı oh ıyıde yaptım dıyorum sadece yıllarımı aldı goturdu.
:44:
.hayata gec mı kaldım yoksa ben dıyorum..eee tabı bunun uzerıne baskaca sorunlar eklenınce moralım dusuyor boyle arada.
.hepınıze teşekkur ederım çocuk gıbı morale ıhtıyac duydum bırılerınıın cevaplarına fıkırlerıne napıyım
Niye geç olsunmuş, nerde yazıyomuş bu kural. Herşey daha yaşanmış, daha oturaklı olur, güzel de olur. Şimdiki aklım olsa 25 yaşımda koşa koşa evlenmezdim.
Selamlarrr fıstıklar ancak gelebilidm
Bugün doğum günüm benim1 yaş daha aldık tühhhh
Herkesler iyidir demiiii
Herkesler iyidir demiiii
Herkesler iyidir demiiii
Herkesler iyidir demiiii
Millete bakarsan
Evlenince de çocuk yap diyecekler
Yapsan bile 2. ve 3. cü soracaklar
Boşver onları
Her evli olan veya çocuğu olan mutlu mu sanki
Bi de nasip denen bişey var
Kimseyi sevmiyosan nasıl evlenesin hayret bişey
bunu kımse anlayıp bılmeden konusuyor..hangı devırdeyız bılemıyorum..benım sevdiğim biri yok olsa ne dıye bekliyeyım..burdan sizler benı anlıyorsunuz demek kı hala hem cınslerım normal olumlu benı anlıyor..))
Ben 24 te evlendim
Ama asla evlenmem dedim büyük konuştum erkenden başıma geldi galiba
24 yaş aslında evlilik için erken
çekirge mutlu olda kaç yaşında olduğunun önemi yok..bir omur mutlu ol..
ama senın yasındakıler bana utanmasalar evde kalmışsın dıyeceklerdı düşün. ne kadar bozulduğumu ama bellı etmeden gormezden geldıgımı bilemezsınız..ama ahımı aldılar allah sorar nasılsa..ınsanlar guzel seylerı ıster ama olmuyorsa yaradan bılır..
umarım bırgun mutlu olur sizlere yazarım burdan
Herkesler iyidir demiiii
Merhaba
"öncelikle hayatta hiçbir şey için geç değil" lafını sana hatırlatmak isterim. :) Ve her şeyden önce, "elinde olan sebepler" ve "elinde olmayan sebepler" arasındaki farklılığı anlayabilmen gerektiğini.
Okumak, iş hayatına atılmak, sosyal çevre edinmek ve ilişki gibi durumlarda bu iki tür sebeple de karşılaşman mümkün. Peki sen, istediğin şeyin "henüz" olmamasının nedeninin ne olduğunu fark ettin mi? Bu verdiklerim, yalnızca örnek; sakın beni yanlış anlama, öyle olduğun için söylemiyorum bunları:))
Maddi imkansızlıklardan mı okuyamadın; yoksa hep erteledin mi? İnsanlardan kolay sıkıldığın için mi arkadaş çevren yok; yoksa biraz içine kapanık ve asosyal bir yapın mı var? Henüz karşına doğru insanın çıkmadığını mı düşünüyorsun; yoksa ilişkide karşılıklı bir analiz yaptığında hata yapan taraf sen mi oluyorsun?
Gördüğün gibi verdiğim örnekler aslında elinde olan/elinde olmayan sebeplerden ötürü diye ayrılmış durumda.
Sen, hayatta önceliklerinin ne olduğunu ve onları "öncelik sırasına göre" dizmen gerektğini hatırlat kendine.
Bence okuyarak doğru bir iş yapıyorsun. Klasik bir laf belki ama öğrenmenin yaşı ok. İnsanlar seni bu yaştan sonra okuyorsun diye eleştiriyorsa da, onları umursamamalısın bence. Öğrenmenin yaşı gibi sınırı da yok bence:)
Evlilikse, doğru insanı buluduğuna inandığın bir zamanda karşına çıkan bir şey. Ben de 27 yaşımdayım, şu an bir senelik bir ilişkim olmasına rağmen bir şeylerden emin değilim. Her an her şey olabilir, bir bakarsın senelerce emek verdiğin insandan ayrılırsın; 2-3 ay tanıdıgın bir adamla nikah masasında bulursun kendini. Bence hayatı akışına bırak, anını yaşamaya, ufak şeylerden mutlu olmaya çalış:)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?