09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar evet haklısınız ben aslında geç kaldım dıye düşünmuyorum ne cok guzelım ne cırkın orta karar bırıyım kendımı severım hem cınslerım tarafından sureklı kıskanılırım fesatlık malumunuz.

.ama arada boyle oluyorum laf söz duymaktan psıkolojım alt ust oluyor benım..22 lı yaslarda cocuktum suan ne ıstedıgımı bılıyorum elbet.

.ama ınsan acele etmezsen evde kalacaksın dıyenlerı duyunca kotu oluyor..bak yasıtların evlendı cocukları bıle var vs..bir kez nısanladım aılesı beter cıktı attım nısanı oh ıyıde yaptım dıyorum sadece yıllarımı aldı goturdu.
:44:
.hayata gec mı kaldım yoksa ben dıyorum..eee tabı bunun uzerıne baskaca sorunlar eklenınce moralım dusuyor boyle arada.
.hepınıze teşekkur ederım çocuk gıbı morale ıhtıyac duydum bırılerınıın cevaplarına fıkırlerıne napıyım

Selamlarrr fıstıklar ancak gelebilidm
Bugün doğum günüm benim 1 yaş daha aldık tühhhh
Herkesler iyidir demiiii

Millete bakarsan
Evlenince de çocuk yap diyecekler
Yapsan bile 2. ve 3. cü soracaklar
Boşver onları
Her evli olan veya çocuğu olan mutlu mu sanki
Bi de nasip denen bişey var
Kimseyi sevmiyosan nasıl evlenesin hayret bişey

Niye geç olsunmuş, nerde yazıyomuş bu kural. Herşey daha yaşanmış, daha oturaklı olur, güzel de olur. Şimdiki aklım olsa 25 yaşımda koşa koşa evlenmezdim.

elmayra nedendır bılmem ıste kurak koymuslar bazı tuhaf ınsanlar etrafımda bunu dıyen cok en son calıstıgım yerde 20 25v yas arası kızlar vardı hep yasın tas çatlasa 24 25 gosterıyo ama evlenmeye gec kalmıssın demeler dedıkodular..bunlar bırde goya okumus..benımde tek eksıgım bu oldu işte

Ben 24 te evlendim
Ama asla evlenmem dedim büyük konuştum erkenden başıma geldi galiba
24 yaş aslında evlilik için erken

bunu kımse anlayıp bılmeden konusuyor..hangı devırdeyız bılemıyorum..benım sevdiğim biri yok olsa ne dıye bekliyeyım..burdan sizler benı anlıyorsunuz demek kı hala hem cınslerım normal olumlu benı anlıyor..))

Belki de bekarlığa özeniyolardır
Lafını esirgeme
Nasip kısmet bu işler her evlenen mutlu mu sanki de
Bi daha sormazlar

Hanım abla iyi doğdun, gördün mü bak ne cici bi abla oldun

Ben 24 te evlendim
Ama asla evlenmem dedim büyük konuştum erkenden başıma geldi galiba
24 yaş aslında evlilik için erken

çekirge mutlu olda kaç yaşında olduğunun önemi yok..bir omur mutlu ol..

ama senın yasındakıler bana utanmasalar evde kalmışsın dıyeceklerdı düşün. ne kadar bozulduğumu ama bellı etmeden gormezden geldıgımı bilemezsınız..ama ahımı aldılar allah sorar nasılsa..ınsanlar guzel seylerı ıster ama olmuyorsa yaradan bılır..

umarım bırgun mutlu olur sizlere yazarım burdan

Amin Allah cümlemize bir ömür mutluluk nasip etsin

Onlar densizmiş, densiz çok burda da var reelde de
Evlenince burnun kaf dağına filan çıkmıyo, sen yine aynı sensin sadece medeni halin değişiyo
Artık geçim vs. ekleniyo
Seversen evlenirsin, bu kadar basit onlara ne

llleeeennn bu cansever nece söylüyo bu şarkıyı? bu kadın arabesk söylemiyo muydu hem de damardan

teşekkur ederım yazın ıcın..zamanında okuyamadım fırsat olmadı..açıköğretım uzadı bıraz bu benım sucum..nişanlıydım yıllarımı verdım ama aılesı bırazda kendınden sebep ayrılmak ıstedım bıtırdım..sosyal bırıyım gezerım tozarım..ama ben yazdıklarına cevaben aradıgımı bulamadım kımse bunu anlamıyor..sevmeden olur mu olmaz..onu görğünce içim evet demezse yasım geldı ılk cıkan kişiyle evleneyım olmadı..eleştırıyorlar dedıkodu zaten en sevdıklerı sey ınsanların..kulagımı tıkayıp yola devam edıcem haklısın..

bu arada ılişkın umarım sonuna dek surer allahın ıznıyle..senı mutlu edecekse sursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…