09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet ipekcim bugün doğmuşum işte,o kadar çabukgeçiyorki anlamıyorsun bile su gibi akıyor resmen.
Dün diyip arkana bakınca filim şeriti gibi gözünün önüne geliyor hayatın .
Çok teşekkürler canım sağol

Eylül ayı pek bereketli arka arkaya doğum günleri geliyor :) Nice mutlu senelere ...
Kızımın da yarın doğum günü .

Şimdidien doğum günü kutlu olsun kzınında nice sağlıklı yaşlara olsun
Teşekkürler ediyorum sağol

Evlat işte ipekcim anne kuzusu bunlar,helede çalışan annelerin daha da zor .
Benim eşşek sıpası bile ağlatıyor beni bazen

Ben mart 2 :)) Kızım 4 şubat ous 14 şubat DD sevgililer gününde doğmuş sirseri

Tek hediye ile kurtardın işte

Tam 9 ay da ondan denk getirmişlerrr ne güzel

Hanım abla , nice güzel yaşların,dolu dolu yılların olsun

Çok teşekkürlerrrr bitanemm sağoll

Nobody, senin de minnoşun iyiki doğmuş.Uzun ve kaliteli ömür diliyorum hepinize...

Hanım abla, Zeboş'tan haber var mı?? Son durumu nedir??

Nobody, senin de minnoşun iyiki doğmuş.Uzun ve kaliteli ömür diliyorum hepinize...

Hanım abla, Zeboş'tan haber var mı?? Son durumu nedir??

Zeboşu bugün aradım telefondan çaldı ama açılmadı,en son hastanede yatıyordu aradığımda bzı sorunlar vardı,onu halletmeye çaılşıyordu doktorlar.Şimdiki durumunu bilmiyorum ulaşamıyorum çünkü.
Bugünde zeboşun doğum günü üstelik,mesaj attım kutladım

Sarı kelebeğim konduğunda karnıma ilk günkü gibi heyecanlanmıştım ben, normalde Ekim sonunda bekliyorduk, akrep burcu gelecek diyordum hep ve ablasından sonra kapkara bir kuzu bekliyordum.. ama duramadı erken doğdu tam 1 ay. Bir sabah aniden sancılandım, geliyorum anne dedi ve 1 saat içerisinde kucağıma aldım kuzumu, erken doğduğu halde normaldi her şeyi ve 1 gece sonra evdeydik. Pamuk gibi geldi kızım, hemşireler kartanesi geldi dediler, inanamadım, rahmetli anneannemin kopyasıydı ilk anda... şimdi rahmetli annemin kopyası gibi. Annem gitti o geldi diyorum, baktıkça annemi görüyorum... sarı böceğim benim.

Daha önce Kazen kendisine ulaşmıştı... Ya da hastanede ziyaret etme şansı olan birileri var mı ki
acaba?? Dilerim en kötü zamanlarını atlatmış olsun. Bundan sonraki her günü sağlıkla, huzurla dolsun...

Selam tekrar
Kurabiye şekillendiricim geldi
Her gören eh bize de kurabiye getirirsin artık dedi

Bende ulaştım daha önce 2 kere görüştük telefonda..Şu an hastanedemi evdemi bilmiyorum geçen haftalarda teli kapalıydı zaten iyice merak ettik.Ben aradım hayyal aradı kapalıydı teli.Umarım iyidir durumu gencecik ona üzülüyorum hayatının baharında daha

Doğum günün kutlu olsun hanım abla
nice güzel seneler
sağlıkla huzurla mutlulukla inş.lahhh

Evet, henüz çok genç. Ben tanışmadım kendisi ile ama
yorumlarını falan okuyordum, çok da hayat dolu birisi...

Yaşadığı rahatsızlık zor ama umarım hayırlısı ile atlatır...

Bende aynı şekilde yorumlarından biliyorum sadece
güçlü bi kızdı umaırm bunu da yener Allah'ın izniyle

Doğum günün kutlu olsun hanım abla
nice güzel seneler
sağlıkla huzurla mutlulukla inş.lahhh

Çok teşekkürlerrr hayatım sağol amin hep beraberce inşallah

Ciddi bir ameliyat geçirmişti geçen senelerde,bu seferde başka sorunlar çıktı,işte umarım atlatır çok genç daha neşe kaynağı kendisi

As.
O mu yok yarım saat içinde iptal edildi bu semt için geçerli değilmiş

Çekkk ne haberrrr

Ben markete gidiyorum birazdan gelecemmm

Üçlü tarama testi (Triple test) gebelikte bebekte olabilecek bazı kromozomal anomalileri ve nöral tüp defekti denilen doğumsal anomalileri araştırmak için yapılan bir testtir.

Test sonucum temiz çıktı Elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…