09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahah sapkınlarrr ay beni bastı kurum resmen yerimde duramıyorum elimi kolumu nereye koyacağımı da bilemiyorum

ahahahah sapkınlarrr ay beni bastı kurum resmen yerimde duramıyorum elimi kolumu nereye koyacağımı da bilemiyorum

nası bastı kavga mı var adam lazımmı

çıkışa gelelim mi, parçalarım , gözlerini oyar omlet yaparım, kafasını asfalta sürtee ateş çıkartır üstüne sigaramı yakarım o ateşle

ay su ferace dediğin pardesü mü?

Edit;oha cok pahalı :d
pardesü tipli elbise aslında, la resim yükledim ya ben ne soruyosun

heee adama saten dayanmıyormuş :d saten ferace de ne hoş olur, bi de saten eşarp takarım

renkli feracede giyiyomusun nick, bazı renkler çok hoş oluyo

sadece siyah mı tercih ediyosun

bide nick, çarşaflar da feraca mi oluyo , onların başka bi adı mı var biliyo musun

YOk CANIM ÇARŞAFLAR FERACE DEĞİL, FERACELERİ PARDESÜ GÖRÜNÜMLÜ ELBİSE OLARAK DÜŞÜN. PARDESÜYLE GÜN BOYU OTURAMAZSIN AMA FERACEYLE GÜN BOYU OTURABİLİRSİN BEN FERACEMİ ÇIKARMIYORUM İÇİME Bİ ATLET GİYİYORUM MESELA OHH :)

ÇARŞAFIN Bİ İSMİ VARDI AMA ANIMSAYAMADIM :44: HE BAK FERACEYLE ÇARŞAF AYNI KUMAŞTAN YAPILIYOR.

hiç sevmiyom satni, bohçadaki saten geceliklerimi hiç giymedim öle duruyolar

bi tane de saten nevresim takımım var hiç kullanmadım o da duruyo

sanki kayıp düşüvercekmişim geliyo uyurken

anladım canik, yok feraceyi biliyorum evet çok daha hoş çarşaftan

sende zayıfsın çıtı pıtısın çok yakışıyodur eminim ki , göbüş büyüyünce de çok tatlı olursun

ben kaçtım kızlar , öpüldünüz, cimcirildiniz, mıncıklandınız ohhh

yırtılacak saten değildir bu
BEN ONA DEFO YAPARIM İNCEDEN

BENDe SEVMİYORUM SATENİ. Bİ TANE SATEN ETEĞİM VARDIR SADECE, O DA BALON ETEK ÇOK SEVİYORUM ÖYLE PARLAK DA DURMUYOR SİYAH RENK ÇOK ZARİF DURUYOR.

Ben de hic kullanmamıştım. Benim ex genelde camasır sulu pijamalardan hoslanıyodu

Kimi saten etek giyer su perisi gibi olur, ben giysem su aygırı gibi olurum kesin

GÖBÜŞ BÜYÜYOR DA BEN HALA ÇÖP GİBİYİM KOMİK GÖRÜNCEM BÖYLE
Ben de hic kullanmamıştım. Benim ex genelde camasır sulu pijamalardan hoslanıyodu

LA SENİN DE HERŞEYİN ÇAMAŞIR SULU GEÇEN BALKONDA DA ÖYLE OTURUYODUN GÖRDÜm BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…