09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Meyva da yesem hemen tezgahı camasır suyuyla siliyorum, tuvalete girdikten sonra döküp yıkıyorum Saka yapmıyorum
AAA TAKINTIN VAR SENİN DÜŞÜN Kİ TEZGAHI SİLMEDİN, NE HİSSEDİYORSUN?
Şimdi normal insan olunca öküz çıkıyor ya sonradan,bende önceden tembihi alıp meyveye aşık oldum,ne olduğu belli

MESELE DE O ZATEN "Ne OLDUĞU BELLİ"

E ÇALIŞIRKEN NAPIYOSUN WCDEN ÇIKINCA? ELMOŞ SENİ DOMESTOSUN CEO'SUNA VERİCEm

Hilton Lavabonun altında dolap var, onun icinde marcın bi spreyi var onu fısfıslıyorum bir de kat görevlimiz cok titiz ona güvenim tam

Ah keşkeeee içer içer kafayı bulurduk

Hilton Lavabonun altında dolap var, onun icinde marcın bi spreyi var onu fısfıslıyorum bir de kat görevlimiz cok titiz ona güvenim tam

Ah keşkeeee içer içer kafayı bulurduk

LA SEN SEVMEDİĞİN TİPLERİN ÇAYINA ÇORBASINA ÇAMAŞIR SUYU DA KATARSIN İÇLERİ TEMİZLENSİN DİYe

BEN BULAŞIK YIKARKEN KULLANIYORUM, ELİME SİNEN O ÇAMAŞIR SUYU KOKUSUNA BAYILIYORUM OHH MİS

LA SEN SEVMEDİĞİN TİPLERİN ÇAYINA ÇORBASINA ÇAMAŞIR SUYU DA KATARSIN İÇLERİ TEMİZLENSİN DİYe

BEN BULAŞIK YIKARKEN KULLANIYORUM, ELİME SİNEN O ÇAMAŞIR SUYU KOKUSUNA BAYILIYORUM OHH MİS

Allahtan korkmasam katarım Ben de cok seviyorum o kokuyu, miss gibi dimii ama hep üstüme sıcrıyo işte

Slm kızlar...

Herşey yolundadır umarım.

Elmayra sen nasılsın? Doktora gittim yakın zamanda Pro..c verdi. İyi gibiyim bu aralar çok şükür. Özelden mesajlaşmıştık bende OKB' liyim.

Neyse görüşürüz. Kib...

Cumartesi mesaisindeyim :) Günaydın herkese, bugün pek sessiz her yer... Cumartesileri gelmekten hoşlanmıyorum ama ayda 1 mecburen geliyorum. Öğleden sonra telaş var kızımın doğum günü hazırlıkları var, salı günü de kreşte kutlanacak. bugün site bahçesinde kutlayacağız. Çıkınca eve gidip hızlıdan bir poğaça ve kurabiye yapacağım bir de pasta tamamdır.

Ben de evde oğluşumla kahvaltı ediyorum şuan

Kolay gelsin karizmatik hatun. Hem karizmatik hem hamarat maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…