- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
GÖBÜŞ BÜYÜYOR DA BEN HALA ÇÖP GİBİYİM KOMİK GÖRÜNCEM BÖYLE
LA SENİN DE HERŞEYİN ÇAMAŞIR SULU GEÇEN BALKONDA DA ÖYLE OTURUYODUN GÖRDÜm BEN
BU NE BİÇİM AŞKo benim aşkım
Cünkü cok fazla tüketiyorumcok cok fazla haddinden fazla
BU NE BİÇİM AŞK
NAPIYON GI O KADAR ÇAMAŞIR SuYUNU ?
Şimdi normal insan olunca öküz çıkıyor ya sonradan,bende önceden tembihi alıp meyveye aşık oldum,ne olduğu belliBU NE BİÇİM AŞK
NAPIYON GI O KADAR ÇAMAŞIR SuYUNU ?
AAA TAKINTIN VAR SENİNMeyva da yesem hemen tezgahı camasır suyuyla siliyorum, tuvalete girdikten sonra döküp yıkıyorumSaka yapmıyorum
Şimdi normal insan olunca öküz çıkıyor ya sonradan,bende önceden tembihi alıp meyveye aşık oldum,ne olduğu belli
AAA TAKINTIN VAR SENİNDÜŞÜN Kİ TEZGAHI SİLMEDİN, NE HİSSEDİYORSUN?
MESELE DE O ZATEN "Ne OLDUĞU BELLİ"
İvitAAA TAKINTIN VAR SENİNDÜŞÜN Kİ TEZGAHI SİLMEDİN, NE HİSSEDİYORSUN?
MESELE DE O ZATEN "Ne OLDUĞU BELLİ"
Kirlenmişlikhemen ellerimi ovup yıkıyorum
E ÇALIŞIRKEN NAPIYOSUN WCDEN ÇIKINCA? ELMOŞ SENİ DOMESTOSUN CEO'SUNA VERİCEm
Hilton Lavabonun altında dolap var, onun icinde marcın bi spreyi var onu fısfıslıyorumbir de kat görevlimiz cok titiz ona güvenim tam
Ah keşkeeee içer içer kafayı bulurduk
LA SEN SEVMEDİĞİN TİPLERİN ÇAYINA ÇORBASINA ÇAMAŞIR SUYU DA KATARSIN İÇLERİ TEMİZLENSİN DİYe
BEN BULAŞIK YIKARKEN KULLANIYORUM, ELİME SİNEN O ÇAMAŞIR SUYU KOKUSUNA BAYILIYORUM OHH MİS
Allahtan korkmasam katarımBen de cok seviyorum o kokuyu, miss gibi dimii ama hep üstüme sıcrıyo işte
Cumartesi mesaisindeyim :) Günaydın herkese, bugün pek sessiz her yer... Cumartesileri gelmekten hoşlanmıyorum ama ayda 1 mecburen geliyorum. Öğleden sonra telaş var kızımın doğum günü hazırlıkları var, salı günü de kreşte kutlanacak. bugün site bahçesinde kutlayacağız. Çıkınca eve gidip hızlıdan bir poğaça ve kurabiye yapacağım bir de pasta tamamdır.
Ben de evde oğluşumla kahvaltı ediyorum şuan
Kolay gelsin karizmatik hatun. Hem karizmatik hem hamarat maşallah
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?