- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
"Nedir bu OKB" dedim ve kendime de bu teşhisi koydum
Benim de birkaç takıntım var hem fiziksel hem de ruhsal olarak.
Bendekilerle bu rahatsızlık örtüşüyor mu bilmiyorum. Örneğin buzdolabının kapısını kapattığımı bildiğim halde on kere dönüp kapanmış mı diye kontrol ederim. Telefonumun çantamda olduğunu BİLDİĞİM halde açar açar elimle dokunur tekrar emin olurum. Bir yere götürmem gereken evrakların tam olduğunu bilmeme rağmen eksik var mı diye en az 3 kere baştan sona kontrol ederim.
Ellerimi yıkayıp evden yada ofisten dışarı çıktığım zaman 5 dakika içinde geri dönsem ve elimi hiç bi yere sürmemiş olsam bile elimin temiz olduğunu bildiğim halde ellerimde kir yoğunluğu hisseder, ellerimi yıkamadan ağzıma bir şey süremem. Her gece eşim tuvalete gittiği zaman (erkekler malum ayaktan işlerini hallederler fermuarı çeker çıkarlar ya) mutlaka uyanırım çünkü tetikteyimdir tuvaletten çıkınca ellerini yıkıyor mu diye dinlerim, aynı şekilde işten eve geldiğinde ellerini yıkayana kadar huzursuz olurum o yıkamazsa ben zorla yıkattırırım. Bazen aklıma ipsiz sapsız düşünceler gelir mantıksız olduğunu bildiğim halde bir an olsun aklıma gelmiş olması bana huzursuzluk verir. Allahım ben hastayım sanırım bi de hasta olduğumu düşünürüm hep manyağım ben :26:
Oh afiyet şeker olsun bizim kuzularda babası ile tost ve yumurta yapıyorlarmış :) sonra da parka gideceklermiş keyifleri yerindeydi.
Haa bir de ben dizi yada film izlerken bir yandan çekim hatalarını bulmaya çalışırım bulduğum zaman da filmden soğurum Adam gibi oturup izlemem işte... Elmoş imdaaaat
Ben de ıhlamur kaynattım yine grip oluyorum daha 1 hafta oldu iyileşeli :26: Kahvaltımı ıhlamurla yapıyorum.
Ohooo öyle bakarsan ciddi ciddi hastasın canım :)))) ama bunun tüm hayatını etkiliyor olması gerek, tek başına bu takıntılar yeterli değil. Ben de aklınıza gelecek en rahat adamım, hayatta dönmem herhangi bir şey için geriye tek takıntım çocuklarım ve işim :)
çok abartı gibi gelmedi bana nick , hani çoğu insanın takıldığı noktalar gibi sanki, bu hastalığı pek bilemiyorum ama çoğu durum bendede var yada bende hastayım
Ben de ıhlamur kaynattım yine grip oluyorum daha 1 hafta oldu iyileşeli :26: Kahvaltımı ıhlamurla yapıyorum.
Siz de hastasınız
Ya fiziksel olanlar belki etkilemiyor ama ruhsal olarak bazı bozuk düşüncelerim var ve bu beni çok huzursuz ediyor... Aman iyiyiz tamam bişeyimiz yok gelin ıhlamur dökeyim size de
Kesin pireler uçuyodurElmoş şimdi en güzel uykusundadır :)) bence pireler uçuşuyordur umarım üzerini iyi örtmüştür de rüyalarda buluşuruz tadında kalkmaz.
Aslında ERKEN çıkmıştım :) Sonra önemli bir evrağı ofiste unuttuğumuzu farkettim, arkadaşıma ben gidip alayım sen bekle dedim o da bende geliyim dedi, iyi madem sen git ben bekleyeyim dedim onu gönderdimpazara gidip sateni aldınmı
nick ıhlamur hakkında hiç iyi şeyler duymaıdm hamileyken hatta hiçbi bitki çayı içilmemeli diye biliyorum
mesela ousun teyzesinde var sanırım bu hastalıktan
kimseyle merhabalaşıp öpüşmez, zoraki el uzatan olursa tokalaşır gider direk ellerini yıkar sanki kendini döver gibi
hiçbiyerde lavaboya girmez , zoraki girdiğinde de temizlemeye çalışırken hep altına kaçırıyomuş hem temizleme olayının uzunluğu hemde artık içtiği ilaçlar tüm vucudunu yumuşatmış
bunlar en ufak örnekler
Doktor gribe ıhlamurdan başka şeye müsaade etmiyor bol bol içilebilir diyor. Bazı bitki çaylarının zararları var ama ıhlamur sakıncalı değil.
Bahsettiğin ilaç hamilelikte kullanılabiliyor mu acaba?aslında tamamen bitkisel bi damla var grip olacağını hissettiğin anda damlatıyorsun ve engelliyor ama adını unuttum eczacıya bi sorayım, ancak gripken almanın hiç bir faydası yok... Karbonatlı su iyi geliyor soğuk algınlığına... sabah akşam alınan taze nar suyuda :)
İşin ilginç yanı ben geçen sene griple tanıştım dedim ki ben hayatımda bugüne kadar hiiiç grip olmamışım :) 41 derece ateş, kusma, ishal, karın ağrısı, eklem ağrıları ile acile yatırdılar beni.. proflar gelip gösteriyordu işte çocuklar bu tam bir griptir şimdi rutinlerini alıp teste göndereceğiz h1n1 olabilir diye... o ateşli halimle bile gözümü açıp sensin domuz gribi diyesim gelmişti adama :))))
Ben bitki çaylarını çok severim.bu arada bitki çayları ile hiç aram iyi değildir ben mis gibi kahvemi aldım :)
mesela ousun teyzesinde var sanırım bu hastalıktan
kimseyle merhabalaşıp öpüşmez, zoraki el uzatan olursa tokalaşır gider direk ellerini yıkar sanki kendini döver gibi
hiçbiyerde lavaboya girmez , zoraki girdiğinde de temizlemeye çalışırken hep altına kaçırıyomuş hem temizleme olayının uzunluğu hemde artık içtiği ilaçlar tüm vucudunu yumuşatmış
bunlar en ufak örnekler
Bahsettiğin ilaç hamilelikte kullanılabiliyor mu acaba?
Bu tam bir griptir miProfun suratına hapuşardın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?