Siz çağırırsınız da gelmez miyim :) erken uyandım sayılır.
Nick onlar takıntı cnm. Buzdolabının kapağını kontrol etmek icin eve 1500 kez geri dönseydin okb olurdu. Ben arabanın kapısını kitledigimden emin oldugum halde defalarca aşağıya iniyorum. Ve tüm bunlar beni inilmaz yoruyor
Çok doğru bir karar elmoş :)))
ben de arabanın bagajına telefonları atmışım elmoş, bütün akşam her yeri arattırdım yok bulamadım bu sabah işe gelirken bagajımdan enfes bir müzik sesi geliyordu :) benim derdim ne ola ki?
saol bebisim ben mikemmel bi anneyim :)
Senjn kafa gitmiş ahahahha kesin bi şey almak icin koydun onu :)
hahahahahha hala düşünüyorum neden bıraktım acep oraya diye, hiç bir fikrim yok çünkü hahahaha :)))) ya bir de iki telefonu birden bi insan kaybedemez di mi? ben de ikisi de yok :)
uyanınca tvde çalıkuşunu izledim biraz, o da zaten sonuna yakınmış. Hoşuma gitti, netten açtım baştan izliyorum şimdi :)
nobadii grileşmişsin geçmiş olsun :26:
Havalar yağmurlu, mapıs damları rutubetlidir dikkat et kendine
Kızım manyakmısınAğlamaya yer mi arıyosun :)
Ay neden grileşmiş, kimin tavuğuna kışt demişHemen bakıyorum
Elmoş dizi harikaydı yalnız, tabi diğer bölümler ilk bölümü kadar güzel olmaz ama bu ilk bölümünü açar bi daha zevkle izlerim harika olmuş çünkü :)
Nobadi tavuğa kışt demek yerine kümese girmişe benziyorHangi mesajdan ban yediğini kestiremedim :)
Ben de biraz izledim de güzele benziyodu. İzlenebilitesi var :)
Sanırım siyasetten gittiBan yiyenlere öyle kümese fln girmiş denemz :) senn ceza puanın kac
La kümese girmiş mi diyorumson mesajlarına baksana kadını ipe götürecek 3 mesaj var benim gördüğüm, sen kimin tavuğuna kışt demiş diyorsun ben de ne tavuğu gitmiş direkt kümese girmiş diyorum bütün tavuklara kışt demiş
Allahım ne biçim de şeyler açıklatıyor bana hasta halimle. Benim ceza puanım 30. İkisinin sebebini biliyorum diğeri muamma... Birinde hadis ve ayet paylaşmaktan gittimdiğerinde de konu sahibinin tutarsız yorumuna "kuzeni yazmıştır" dediydim.
ahahahah senin acıklamanı okurken ben bile yoruldum bebişim. Ben de bu gece film gecesi yapıcam. quartanın söylediği filmi izlicem
Takıntı işte, ben özet geçemem iş notlarımı aldığım defter bile böyle uzun uzuuun açıklamalarla doludur :)
Neydi o film belki herifle birlikte izleriz? Gerçi benim kafa sallanıyor yine her an uyuyacak gibiyim.
Bugün hayatımdaki en güzel darbeyi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?