09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Siz çağırırsınız da gelmez miyim :) erken uyandım sayılır.

Nick onlar takıntı cnm. Buzdolabının kapağını kontrol etmek icin eve 1500 kez geri dönseydin okb olurdu. Ben arabanın kapısını kitledigimden emin oldugum halde defalarca aşağıya iniyorum. Ve tüm bunlar beni inilmaz yoruyor

ben de arabanın bagajına telefonları atmışım elmoş, bütün akşam her yeri arattırdım yok bulamadım bu sabah işe gelirken bagajımdan enfes bir müzik sesi geliyordu :) benim derdim ne ola ki?

Çok doğru bir karar elmoş :)))

saol bebisim ben mikemmel bi anneyim :)

ben de arabanın bagajına telefonları atmışım elmoş, bütün akşam her yeri arattırdım yok bulamadım bu sabah işe gelirken bagajımdan enfes bir müzik sesi geliyordu :) benim derdim ne ola ki?

Senjn kafa gitmiş ahahahha kesin bi şey almak icin koydun onu :)

saol bebisim ben mikemmel bi anneyim :)

Senjn kafa gitmiş ahahahha kesin bi şey almak icin koydun onu :)

hahahahahha hala düşünüyorum neden bıraktım acep oraya diye, hiç bir fikrim yok çünkü hahahaha :)))) ya bir de iki telefonu birden bi insan kaybedemez di mi? ben de ikisi de yok :)

hahahahahha hala düşünüyorum neden bıraktım acep oraya diye, hiç bir fikrim yok çünkü hahahaha :)))) ya bir de iki telefonu birden bi insan kaybedemez di mi? ben de ikisi de yok :)

O kadar normal ki bi milyon seye yetişmeye calisiyosun

uyanınca tvde çalıkuşunu izledim biraz, o da zaten sonuna yakınmış. Hoşuma gitti, netten açtım baştan izliyorum şimdi :)

Kızım manyakmısın Ağlamaya yer mi arıyosun :)

Ay neden grileşmiş, kimin tavuğuna kışt demiş Hemen bakıyorum

Elmoş dizi harikaydı yalnız, tabi diğer bölümler ilk bölümü kadar güzel olmaz ama bu ilk bölümünü açar bi daha zevkle izlerim harika olmuş çünkü :)

Nobadi tavuğa kışt demek yerine kümese girmişe benziyor Hangi mesajdan ban yediğini kestiremedim :)

Ben de biraz izledim de güzele benziyodu. İzlenebilitesi var :)

Sanırım siyasetten gitti Ban yiyenlere öyle kümese fln girmiş denemz :) senn ceza puanın kac

Ben de biraz izledim de güzele benziyodu. İzlenebilitesi var :)

Sanırım siyasetten gitti Ban yiyenlere öyle kümese fln girmiş denemz :) senn ceza puanın kac

La kümese girmiş mi diyorum son mesajlarına baksana kadını ipe götürecek 3 mesaj var benim gördüğüm, sen kimin tavuğuna kışt demiş diyorsun ben de ne tavuğu gitmiş direkt kümese girmiş diyorum bütün tavuklara kışt demiş

Allahım ne biçim de şeyler açıklatıyor bana hasta halimle. Benim ceza puanım 30. İkisinin sebebini biliyorum diğeri muamma... Birinde hadis ve ayet paylaşmaktan gittim diğerinde de konu sahibinin tutarsız yorumuna "kuzeni yazmıştır" dediydim.

@Sirkencubin sen bana ayakkabı sormuştun ya, bugün H&Me girdim, indirim vardı, 49 liraya bi tane aldım ben, süet ama.. Topuğu cok değil ama ucu cok hosuma gitti, sen de oraya bakabilirsin. Bak bu;

ahahahah senin acıklamanı okurken ben bile yoruldum bebişim. Ben de bu gece film gecesi yapıcam. quartanın söylediği filmi izlicem

ahahahah senin acıklamanı okurken ben bile yoruldum bebişim. Ben de bu gece film gecesi yapıcam. quartanın söylediği filmi izlicem

Takıntı işte, ben özet geçemem iş notlarımı aldığım defter bile böyle uzun uzuuun açıklamalarla doludur :)

Neydi o film belki herifle birlikte izleriz? Gerçi benim kafa sallanıyor yine her an uyuyacak gibiyim.

Umut Işığım, aldatmalı bir film boşver siz romantik film izleyin bebişim :) Geçen yine Göl Evi izli,yorum ve ağlıyorumlu cümlelerin olmalı senin de

Bol vitamin al tmm mı, biraz toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…