09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çakallık yapmışsın
Madem gitmeye heveslenmiş tutmayayım dedim Zaten yürürken nefes nefese kalıyorum.

içine bi kaşıkda bal katsan tam süper olurdu :)

Katmaz mıyım, bal kattım limon da sıktım ohh şimdi battaniyemi üstüme çeker yatarım :)

Dün akşam üstü bir uyku bastırdı gözümü açamıyorum, eve geldim attım kendimi koltuğa. Kolum kanadım kırılıyodu şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. Dinlenemiyorum ki, akşam 7 de işten çık en erken 7 buçukta evde ol yemek yap bulaşık yıka sonra yat sabah kalk git çalış akşam gel evde çalış... Eşim de bu aralar baya geç geliyor onu beklesem yemek işi geç kalıyor yine iş bana bakıyor.

bu aradada ben dün akşam bir anda 2 telefonu birden kaybettim, hastaneyi aradım odamı arattırdım yok..
bulamıyorum..
arıyorum telefonu açan yok..
dedim gitti herhal :)
sabah işe gelirken arabanın bagajından müzik sesi geldiğini fark ettim..
hala telefonları niye bagaja koyduğum hakkında bir fikrim yok :)

Canım bitkisel diyip geçme bitkilerin de insan vücuduna zararı var mevcut hastalıkları tetikleyebiliyor içtiğin ilaçlarla etkileşime girebiliyor. Mesela bazı bitkiler var zayıflamaya yardımcı, bunları tükettiğin zaman bol bol su içmelisin yoksa böbreklerin iflasa kadar sürüklenebiliyor.

İşte bunlar takıntı, bildiğin halde kontrol etmek gereksinimi hem vaktini çalıyor hem de seni rahatsız ediyor.

Enee manyağa bak

Aklın birşeye takıldığı zaman yaptığın şeyin farkında olmuyorsun. Sen ne iş yapıyordun canım?

Enee manyağa bak

Aklın birşeye takıldığı zaman yaptığın şeyin farkında olmuyorsun. Sen ne iş yapıyordun canım?

Aslında benim ilk üniversitem tıp fakültesi. 3 sene okudum sonra benden doktor olmaz diyip bıraktım üniversiteyi, tekrar sınava girdim bilgisayar mühendisi oldum. grup hastanesinde müdürüm şuan.

sizler daha bilinçlisiniz tabiki ben bildiğimden değil ama sanki hayata bir yıl erken başlamak çocuk için avantaj değil mi nobody
her çocuk için değil belki ama bazı çocuklar çok akıllı,uyumlu

Merhaba kızlar.

Ben kızımı okula yollamadım..67 aylık oldugu için ufaktı..Kendisinden 10 ay büyük çocuklarla aynı sınıfta olacaktı..

Gerçi kızım başarırdı ama olsun..Riske atmak istemedim..

sizler daha bilinçlisiniz tabiki ben bildiğimden değil ama sanki hayata bir yıl erken başlamak çocuk için avantaj değil mi nobody
her çocuk için değil belki ama bazı çocuklar çok akıllı,uyumlu

64 aylık büyük kızım. Normalde anaokuluna göndermem gerek ama baktığında 1. sınıfı devirir geçer, çünkü okuma yazma biliyor sayılarla arası iyi toplama yapabiliyor.. ancak bütün bunlar bir yana fizyolojik gelişimine de bakmak lazım hala tuvalet terbiyesi tam değil, kreşte bile bu sene ikinci dönemde verilecek bu eğitim. Kendi kakasını temizlemesini filan öğrenecek..

Erken gidince ne olacak diyorum hep mucize mi yaratacak, atom mu parçalayacak? gerek yok, zamanında gitsin ki doğru zaman bana göre 1 yıl sonra. Bu sene de anaokuluna vermedim zaten kreşte daha fazlasını yapıyor, haftada 2 gün bale dersine gidiyor ek olarak yine yüzme dersi alıyor. Anaokulu bunları veremez, el becerisini geliştirir en fazla ki bunu da ben zaten evde fazlası ile yaptırıyorum, kreşte de yapıyor...

15-16 yaşında ünv. kazanacak ne olacak? 18'de gitsin aklı fikri yerinde olsun, biraz daha gelişmiş olsun, kararlarını verebilsin istiyorum.

kızlar siz çalısan annelermisin yani ben bir cocugum oldugunda mecbur 2 yaşında krese vermek zorundayım yani kucucuk yasta okul ortamını öğrenecek

5-5,5 yaşında bir çocuğun motor gelişimi de önemli çocuklar uyum sağlasa da okumayı sökse de okuduklarını anlıyorlar mı ben onu da merak ediyorum. henüz oyun çocuğu bunlar, 45 dakika boyunca sırada oturması çok zor, konsantrasyon sağlanması da mümkün değil. Bu yüzden de erken başlayıp, okuldan sıkılmasını istemiyorum, zaten önündeki uzunca bir süre boyunca allah da izin verirse okulda geçecek hayatı.. acelem yok :)

Ben de mia yi yollamadım cocuklardan korkuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…