- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Madem gitmeye heveslenmiş tutmayayım dedimçakallık yapmışsın
içine bi kaşıkda bal katsan tam süper olurdu :)
nick telefon olayı bende de var
mesela artık o kadar bunaldım ki sebepsiz yere telefonumu aramaktan uzun süredir telefonum elimde gezerim , çantama atıp aramak zor geliyo, cebimdeyse bile elimi cebime sokar dokunurum içim rahatlar
Canım bitkisel diyip geçme bitkilerin de insan vücuduna zararı var mevcut hastalıkları tetikleyebiliyor içtiğin ilaçlarla etkileşime girebiliyor. Mesela bazı bitkiler var zayıflamaya yardımcı, bunları tükettiğin zaman bol bol su içmelisin yoksa böbreklerin iflasa kadar sürüklenebiliyor.tamamen bitkisel olduğu için kullanılabiliyor kuzum %100 güvenli mesela ben bebişe de kullandığım bir damlam vardı, oda tamamen bitkisel yastığına bir damla damlatırdım burnu açık uyurdu kuzucum. çok faydalarını gördüğüm böyle damlalarım var ki hepsi doktor tescilli. mesela bu sene bizim kbb profundan öğrendiğim bir bilgi var elma sirkesinin kulak enfeksiyonlarında çok işe yaradığını öğrendim, gerçek elma sirkesini çocuk havuza girmeden önce mutlaka damlat dedi bana, öylemiii demiştim... mevcut enfeksiyonları da önlüyormuş..
bir de balgam mucizemiz var bizim soğan ve balla çözdüğümüz :) benim ufaklıkta çok balgam oluşurdu tek çözümü onda bulmuştum ne ilaç ne de başka bişi fayda etmiyordu...
en son ous benle aktar anne diye dalga geçmeye başlamıştı :)
nick telefon olayı bende de var
mesela artık o kadar bunaldım ki sebepsiz yere telefonumu aramaktan uzun süredir telefonum elimde gezerim , çantama atıp aramak zor geliyo, cebimdeyse bile elimi cebime sokar dokunurum içim rahatlar
bu aradada ben dün akşam bir anda 2 telefonu birden kaybettim, hastaneyi aradım odamı arattırdım yok..
bulamıyorum..
arıyorum telefonu açan yok..
dedim gitti herhal :)
sabah işe gelirken arabanın bagajından müzik sesi geldiğini fark ettim..
hala telefonları niye bagaja koyduğum hakkında bir fikrim yok :)
Enee manyağa bak
Aklın birşeye takıldığı zaman yaptığın şeyin farkında olmuyorsun. Sen ne iş yapıyordun canım?
Aslında benim ilk üniversitem tıp fakültesi. 3 sene okudum sonra benden doktor olmaz diyip bıraktım üniversiteyi, tekrar sınava girdim bilgisayar mühendisi oldum. grup hastanesinde müdürüm şuan.
Vay beeehMaşallah
erken okumanın zararları şimdi 4+4+4 diyorlar da çocukları mahvediyorlar ben 15 yaşında üniversitedeydim kızımı başlatmadım okula bu sebepten zamanında gitsin ki çocuk okuma yazma biliyor ona rağmen göndermedim.
Merhaba kızlar.
Ben kızımı okula yollamadım..67 aylık oldugu için ufaktı..Kendisinden 10 ay büyük çocuklarla aynı sınıfta olacaktı..
Gerçi kızım başarırdı ama olsun..Riske atmak istemedim..
sizler daha bilinçlisiniz tabiki ben bildiğimden değil ama sanki hayata bir yıl erken başlamak çocuk için avantaj değil mi nobody
her çocuk için değil belki ama bazı çocuklar çok akıllı,uyumlu
Ben de mia yi yollamadım cocuklardan korkuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?