09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

biri bana bir şey desin.
kendimi çok suçlu hissediyorum.
kızımın yanında olamıyorum hiç.. eksik hissettiriyorum ona sanki. tüm çalışan annelerin çocukları böyle değil mi? yoksa herkez psikopata mı bağladı kendini benim gibi.

Bir süre böyle olduğuna eminim. Tuvalet köşelerinde ağlayan bir sürü arkadaşım var kurumda. bak biz devletteyiz ama hepimiz aynı kaderi yasıyoruz.

Biraz daha sabır ipek. Azıcık daha büyüsün.

küçük kuzum sabah aradı yine beni ağladı.
"ben anneanemle gitmek istemiyorum sen götür beni. neden yoksun anne? neden iştesin????"
annem kandırmış ne kadar doğru tartışılır tabi de o da çaresiz kalıyor işte annen okulda demiş.
bahçeye varmışlar yine: annem nerde hani nerdeeeeee demiş.
annem de belki sınıftadır demiş.
off ya bittim bunun üstüne. kuşum bir umut çıkmış sınıfa.. öğretmen saniyesinde içeri alıp kapıyı kapatmış. neler hissetti acaba kapının ardında..
ağlamak istiyorum millet ya hem de hüngür hüngür.

ipekcim her çalışan anne dönem dönem bu sorularla kendini yiyip bitiriyo canım.yalnız değilsin..:)
üstelik de çocuklar her zamanki gibi kendi havalarında ve düzenlerinde takılırken anneler,bir panik havasına girip ,yeterli değil miyim aman da evladım eksik mi büyüyor,yetemiyor muyum,yetşiemiyor muyum diyor..
aslında öyle değil..eminim ki iş dışında kızınal berabersin,ona yeterli ve gerekli sevgiyi eğitimi ve zamanı veriyorsunuz.evde olsan ne kadar zaman ayırabilecksin ki..inan sıkılıyor çocuk zaten devamlı burun buruna olunca zaten..kaliiteli zaman geçirmiş olmuyosun ki her saat yanında olunca..

Ya kim beklicek cezvenin basında

Saol minikkuşum daha güzelleri senin olsunnnnn

Ben yemeyi de sevmem yapmayı da ama bi waffle a hayır demem

amin canım benim hepimizin inşlahh :)
ben günlükde topuklu çok giyemiyorum yürüme konusunda beceriksizimde :)
dolgu topuk biraz kurtarıcım

gel sen buralarda bebekde ısmarlarım sana waffle

Bir süre böyle olduğuna eminim. Tuvalet köşelerinde ağlayan bir sürü arkadaşım var kurumda. bak biz devletteyiz ama hepimiz aynı kaderi yasıyoruz.

Biraz daha sabır ipek. Azıcık daha büyüsün.

ay elmiş yüreğim darmadağın. hiç bir şeyde gözüm yok. yani o kadar okudum ettim ama inan bak arkama bakmadan gidesim var..Allah herkese sabır ve kolaylık versin diyebiliyorum bir tek. neyse keyfinizi kaçırmayayım.

Annenin de biraz tutuarlı seyler söylemesi lazım. İpek niye bu kadar duygusal bakıyorsun, mecbursun. Onun geleceği icin, okuması icin.

Sacmalama kızım manyak mısın, ne kacırması. Her zaman gırgır mı yapıcaz, elbette paylaşıcaz derdimizi elemimizi

şüphesiz çalışan anne olmak zor ama sen çalıştığın için daha rahat yaşıyosunuz şimdi anne diye ağlıyo ama yarın öbür gün istediği bişey alınmazsa o zamanda ağlıyolar çocuklar böyle, benim teyzem ev hanımıda ne oluyo çocuklar akşama kadar orda burda bence kaliteli vakit geçirmek önemli

mutlaka öyle de quarta belki anlık bir korku, endişe, sevgi ihtiyacı...
böyle şeyler söylenmez de örnekleyeceğim sadece..
fakir biri var kanserden öldü. ailesine yardım edelim dedik az bir şey. kızıma da anlatıyorum. işte anladığı kadarıyla.. zor durumda olan insanlara yardım etmemiz lazım babaları yok. senin baban var sana kıyafet alıyor dedim. ne dese beğenirsin: ben babamı vermem. yavrum ya neresinden yakalıyor olayı. yani ağlar susar elbet ama anlık yanında olamama duygusu benimkisi.

amin canım benim hepimizin inşlahh :)
ben günlükde topuklu çok giyemiyorum yürüme konusunda beceriksizimde :)
dolgu topuk biraz kurtarıcım

gel sen buralarda bebekde ısmarlarım sana waffle

3-5 tur attırırsan gelirim :)

QUARTAMM
bende seni merak ediyordum
ben geldim sen çıkmışsın
nasılsınn
ne bilim canım karışığım..ne desem boş,içim boşalmış gibi...
sen nasılsın??

ipekcim bence oyalamak içn bile olsa asla yalan söylemeyin.hayal kırıklığı olur ,güvenmez sonra size..senin işte olduğunu bilmiyor mu zaten?bizim slogan şu: anneler işe,çocuklar okula...haftasonu anne oğul beraber:):)
üzülme sen...

okula alışma aşamasında ya hala zorluk çekiyoruz bazen ctsi pazardan sonra mesela..
bu durumda annemin öncelikli hedefi okula götürebilmek yoksa hepten evde kalacak. haklısın bu konuda hayal kırıklığının tedavisi çok zor. ama inş biter bu süreç

çalışan annelerin tek tesellisi bu zaten özlem.
bir de eskiden çalışan annelere özenirdik çocukken yani bizim de annemizin çalışmasını isterdik nedense..

Ben henüz anne değilim
Tabi bu yüzden senin kadar duygusal bakamam ama
Sen onun geleceği için çalışıyosun
Yarın bir gün aklı daha çok erecek, o zaman sana teşekkür bile edecek
Annesi evde olan çocuklar ağlamıyo mu sanki

sabahtan beri baya yoğundum, idare ediyorum çok şükür,

ciddi birşeyler yok dimi kuzum, özelden yazabilirsen dinlerim

sizinki süper zaten, ana oğul aşk yaşıyorsunuz resmen
resimlerinize bile yansıyor bu
Maşallah keyfinize mutluluğunuza.

Son düzenleme:

ipekcim kızınla Ata aynı yaştaydı değil mi?
benim deme amanları zaten,paylaşmak istemiyolar bu biir gerçek...benimki de diyo ki senin arkandan ağladım biliyo musun? neden dedim,işte öylesine diyo bana..:)dedim ki ben işe gitmesem de okulda seninle kalamam biliyosun değil mi dedim..düşündü evet dedi.o zaman sen işe git bana oyuncak parası kazan diyo..
şimdikiler maşallah zeki canım benim,sen karşına alıp mantıklıca anlat,işini anlat neden çalıştığını anlat,tabii basitçe,öyle güzel anlar ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…