bugün cuma performansı var sende..
ben çok mutsuzum elmiş.
biri bana bir şey desin.
kendimi çok suçlu hissediyorum.
kızımın yanında olamıyorum hiç.. eksik hissettiriyorum ona sanki. tüm çalışan annelerin çocukları böyle değil mi? yoksa herkez psikopata mı bağladı kendini benim gibi.
merhaba kızlar....
nasılsınız sabahtan bu yana???
biri bana bir şey desin.
kendimi çok suçlu hissediyorum.
kızımın yanında olamıyorum hiç.. eksik hissettiriyorum ona sanki. tüm çalışan annelerin çocukları böyle değil mi? yoksa herkez psikopata mı bağladı kendini benim gibi.
Ya kim beklicek cezvenin basında
Saol minikkuşum daha güzelleri senin olsunnnnn
Ben yemeyi de sevmem yapmayı daama bi waffle a hayır demem
Bir süre böyle olduğuna eminim. Tuvalet köşelerinde ağlayan bir sürü arkadaşım var kurumda. bak biz devletteyiz ama hepimiz aynı kaderi yasıyoruz.
Biraz daha sabır ipek. Azıcık daha büyüsün.
küçük kuzum sabah aradı yine beni ağladı.
"ben anneanemle gitmek istemiyorum sen götür beni. neden yoksun anne? neden iştesin????"
annem kandırmış ne kadar doğru tartışılır tabi de o da çaresiz kalıyor işte annen okulda demiş.
bahçeye varmışlar yine: annem nerde hani nerdeeeeee demiş.
annem de belki sınıftadır demiş.
off ya bittim bunun üstüne. kuşum bir umut çıkmış sınıfa.. öğretmen saniyesinde içeri alıp kapıyı kapatmış. neler hissetti acaba kapının ardında..
ağlamak istiyorum millet ya hem de hüngür hüngür.
ay elmiş yüreğim darmadağın. hiç bir şeyde gözüm yok. yani o kadar okudum ettim ama inan bak arkama bakmadan gidesim var..Allah herkese sabır ve kolaylık versin diyebiliyorum bir tek. neyse keyfinizi kaçırmayayım.
ipekcim her çalışan anne dönem dönem bu sorularla kendini yiyip bitiriyo canım.yalnız değilsin..:)
üstelik de çocuklar her zamanki gibi kendi havalarında ve düzenlerinde takılırken anneler,bir panik havasına girip ,yeterli değil miyim aman da evladım eksik mi büyüyor,yetemiyor muyum,yetşiemiyor muyum diyor..
aslında öyle değil..eminim ki iş dışında kızınal berabersin,ona yeterli ve gerekli sevgiyi eğitimi ve zamanı veriyorsunuz.evde olsan ne kadar zaman ayırabilecksin ki..inan sıkılıyor çocuk zaten devamlı burun buruna olunca zaten..kaliiteli zaman geçirmiş olmuyosun ki her saat yanında olunca..
amin canım benim hepimizin inşlahh :)
ben günlükde topuklu çok giyemiyorum yürüme konusunda beceriksizimde :)
dolgu topuk biraz kurtarıcım
gel sen buralarda bebekde ısmarlarım sana waffle
ne bilim canım karışığım..ne desem boş,içim boşalmış gibi...QUARTAMM
bende seni merak ediyordum
ben geldim sen çıkmışsın
nasılsınn
ipekcim bence oyalamak içn bile olsa asla yalan söylemeyin.hayal kırıklığı olur ,güvenmez sonra size..senin işte olduğunu bilmiyor mu zaten?bizim slogan şu: anneler işe,çocuklar okula...haftasonu anne oğul beraber:):)küçük kuzum sabah aradı yine beni ağladı.
"ben anneanemle gitmek istemiyorum sen götür beni. neden yoksun anne? neden iştesin????"
annem kandırmış ne kadar doğru tartışılır tabi de o da çaresiz kalıyor işte annen okulda demiş.
bahçeye varmışlar yine: annem nerde hani nerdeeeeee demiş.
annem de belki sınıftadır demiş.
off ya bittim bunun üstüne. kuşum bir umut çıkmış sınıfa.. öğretmen saniyesinde içeri alıp kapıyı kapatmış. neler hissetti acaba kapının ardında..
ağlamak istiyorum millet ya hem de hüngür hüngür.
ne bilim canım karışığım..ne desem boş,içim boşalmış gibi...
sen nasılsın??
ipekcim bence oyalamak içn bile olsa asla yalan söylemeyin.hayal kırıklığı olur ,güvenmez sonra size..senin işte olduğunu bilmiyor mu zaten?bizim slogan şu: anneler işe,çocuklar okula...haftasonu anne oğul beraber:):)
üzülme sen...
Ya kim beklicek cezvenin basında
Saol minikkuşum daha güzelleri senin olsunnnnn
Ben yemeyi de sevmem yapmayı daama bi waffle a hayır demem
3-5 tur attırırsan gelirim :)
şüphesiz çalışan anne olmak zor ama sen çalıştığın için daha rahat yaşıyosunuz şimdi anne diye ağlıyo ama yarın öbür gün istediği bişey alınmazsa o zamanda ağlıyolar çocuklar böyle, benim teyzem ev hanımıda ne oluyo çocuklar akşama kadar orda burda bence kaliteli vakit geçirmek önemli
ne bilim canım karışığım..ne desem boş,içim boşalmış gibi...
sen nasılsın??
ipekcim bence oyalamak içn bile olsa asla yalan söylemeyin.hayal kırıklığı olur ,güvenmez sonra size..senin işte olduğunu bilmiyor mu zaten?bizim slogan şu: anneler işe,çocuklar okula...haftasonu anne oğul beraber:):)
üzülme sen...
mutlaka öyle de quarta belki anlık bir korku, endişe, sevgi ihtiyacı...
böyle şeyler söylenmez de örnekleyeceğim sadece..
fakir biri var kanserden öldü. ailesine yardım edelim dedik az bir şey. kızıma da anlatıyorum. işte anladığı kadarıyla.. zor durumda olan insanlara yardım etmemiz lazım babaları yok. senin baban var sana kıyafet alıyor dedim. ne dese beğenirsin: ben babamı vermem. yavrum ya neresinden yakalıyor olayı. yani ağlar susar elbet ama anlık yanında olamama duygusu benimkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?